€ 8,54
€ 7,52
(€ 12,53 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 1,02)

Omschrijving van Calendula Honingzalf

Calendula is de Latijnse benaming voor goudsbloem. Calendula of goudsbloem staat bekend om zijn huidbeschermende en wondhelende eigenschappen.

Calendula Honingzalf ontsmet en bevochtigt de wonde en zorgt zo voor een betere heling. Te gebruiken bij diepe wonden of verzorgend bij langdurige wonden. Verrijkt met honing.

Indicatie

Wondheling - diepe wonden
€ 8,54
€ 7,52
(€ 12,53 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Calendula Honingzalf

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  wondzalf

  zeer goede wondzalf

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heerlijk product

  De deugden van calendula en honing in 1 tube. Erg goede zalf voor schaafwondjes of irritatie aan de huid, werkt herstellend en verzachtend.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend product

  Dit product is niet alleen natuurlijk en vrij van chemische stoffen, maar ook hypereffectief voor verschillende oorzaken van gezondheidsproblemen. Zo, gebruikt voor een lichte irritatie van het neusslijmvlies, een lichte brandwond (niet 2de of 3de graad uiteraard), of andere kleine huidproblemen, heeft het ook bewezen zeer effectief te zijn in het verlichten van een kleine irritatie van de billen van ons dwergkonijn.

  Was deze beoordeling nuttig?

Calendula Honingzalf kopen

Je kan Calendula Honingzalf van het merk Pharmaplant , geproduceerd door PHARMAPLANT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Weleda Verzorging