Calx-Plus Chocolade Zonder Suiker 60 tabletten

€ 18,83
€ 16,95
Bespaar 10% (€ 1,88)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Calx-Plus Chocolade Zonder Suiker

Calx-plus Chocolade zonder suiker.

Verrijkt met:
- Calcium
- Vitamine D
- Vitamine K

Calx-Plus Chocolade Zonder Suiker 60 tabletten
€ 18,83
€ 16,95

Laatste reviews en ervaringen met Calx-plus chocolade zonder suiker

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed en interessant omdat het suikervrij is. Is ook goed van smaak en goed verteerbaar. Ik neem het in als een snoepje van de dag. Een echte aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit al zeer lang, vanaf de menopauze, op aanraden van mijn gynecoloog; de caramellen zijn heel lekker, dus gemakkelijk in te nemen; geen last van broze botten door dit middel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger waren de meeste kalksupplementen met sinaasappel of citroen smaak. En als hyper allergisch persoon mag ik o.a. geen citrusvruchten hebben. Voor mij is dus de Calx-Plus een ideale manier om toch kalksupplementen e kunnen gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  lekker van smaak.plakt niet aan de tanden. precies echt chocolade. makkelijk mee te nemen . ook als je op reis gaat vlug in de handbagage steken. goede prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker net een snoepje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker dagelijks snoepje met verschillende smaken. Indien je dan toch extra calcium moet innemen is dit we een heel handige manier om het te doen. Goed individueel verpakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Smakelijke kauwtablet met een lichte smaak van melk chocolade! Aangenaam zoet door de perfecte balance van zoetstoffen. De tabletten zijn per 5- en nog eens los verpakt dus makkelijk om bijvoorbeeld mee op reis te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit product al vele jaren op aanraden van mijn dokter, meestal de sinaasappelsmaak. Gemakkelijk in te nemen, ook op verplaatsing. Eén groot nadeel: de tabletten zijn mierzoet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is een aanvullende kalkvitamine die in verschillende smaken beschikbaar is persoonlijk vind ik deze met chocoladesmaak de beste de vitamine word gebruikt bij mensen met artrose artritis...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dokter heeft mij aangeraden om Calx-Plus in te nemen zo dat osteoporose tegen gehouden kan worden en ook te kort aan vitamine aangevuld word. Ik vind het trouwens heel lekker van smaak ook al is het zonder suiker. Zeker een aanrader ben zeer tevreden van het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had weken pijn in het sig- gewricht ,sinds ik calx-plus neem is die pijn na een week verdwenen, ik kan nu normaal terug bewegen en mijn werk doen.Zeer tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een raar verhaal. Als ik een inslapertje neem dan sta ik 's nachts op om chocolade of een koekje te eten. Nu zet ik calx plus naast mijn bed en neem hier eentje van wanneer ik weer wil opstaan. Het helpt en tegelijkertijd draagt dit bij tot het onderhouden van mijn botten en kom ik geen extra gewicht meer bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product al meerdere jaren en voel mij er goed mee en neem dit al jaren voor het slapen gaan en dit geeft mij er bovenop nog een aangename smaak
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een lekker en gezond product waar je energie én calcium uit haalt, het is eenvoudig mee te nemen en heeft niet de klassieke vitaminen-smaak. het is beschikbaar in meerdere smaken en zonder suiker.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het lijkt niet op een voedingssupplement, eerder een snoepje. Het smaakt echt naar chocolade; gemakkelijk om in te nemen. Enkel te kauwen. Echte aanrader
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  omdat ik niet veel melkprodukten of kaas lust heeft mijn huisdokter mij aangeraden om calx-plus te gebruiken om mijn botten te versterken. heel aangename chocolade smaak en heel belangrijk ook zonder suiker
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een ideale manier om toch voldoende kalk binnen te krijgen op een gezonde aangename manier. Ze zijn perfect van consistentie en smaak. Eerder een snoepje dan een voeding suplement.

Calx-Plus Chocolade Zonder Suiker kopen

Je kan Calx-Plus Chocolade Zonder Suiker van het merk Calx, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Calcium