€ 23,99
€ 18,23
Bespaar 24% (€ 5,76)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Candex 45 capsules
€ 23,99
€ 18,23

Laatste reviews en ervaringen met Candex

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed werkend anti-schimmel middel ! Het is niet chemisch maar bevat natuurlijke ingredienten. Is prima geschikt om als voedingssupplement een onderhoudsdosering lang te gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze schimmelwerende stof werd mij voorgeschreven in combinatie met probiotica (Lactibiane Tolerantie) en stelde me in staat om de darmtransit te reguleren die behoorlijk verstoord was.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit nu al een tijdje tegen schimmels in de buik. Ook op mijn teennagels waar ik al meer dan 10 jaar van last heb, heeft het een goede werking.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij voorgeschreven door een voedingsdeskundige. Met deze behandeling, grote verbetering in het transport, veel regelmatiger en normaler!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het product om een candida infectie in de darmen aan te pakken, het product bevat ook veel knoflook, dat kan zwaar vallen op de maag en geeft soms oprispingen. Niet voor iedereen geschikt denk ik. Best een kuur van min 2 maand nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik werd Candex aangeraden na het vaststellen van Candida. Dit is een soort schimmeleffectie die het afscheiden van slijmen stimuleert. Ik had vooral slijmen in de keel en die zijn na een maand inname van Candex quasi volledig verdwenen.

Candex kopen

Je kan Candex van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn