Vichy Capital Soleil Melk Kind SPF50+ 300 ml melk

€ 21,96
€ 19,76
(€ 65,87 / l)
Bespaar 10% (€ 2,20)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vichy Capital Soleil Melk Kind SPF50+

Voor kinderen met een zeer lichte of overgevoelige huid. Zeer hoge maar toch milde bescherming voor kinderen.

Om te strijden tegen de schadelijke gevolgen van UV-straling, hebben Laboratoires Vichy in de CAPITAL SOLEIL Melk Kind sensitive een filtersysteem geïntegreerd met een groot UVA-UVB spectrum dat extra goed werkt tegen lange UVA-stralen (3/4 van de UV-stralen) en fotostabiel is op basis van Mexoryl®. Om het waardevolle genetische kapitaal van de kinderhuid nog beter te beschermen.

Indicatie

Voor kinderen met een lichte huid. Zeer hoge bescherming voor kinderen in groot formaat.

Gebruik van Vichy Capital Soleil Melk Kind SPF50+

De Melk vlak voor blootstelling aan de zon aanbrengen. Regelmatig en rijkelijk opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, na transpireren en na het afdrogen.

Ingrediënten Vichy Capital Soleil Melk Kind SPF50+

Aqua, Octocrylene, Cyclopentasiloxane, Cyclopentasiloxane, Alchol Denat., Isohexadecane, Cococaprylate/Caprate, Titanium Dioxide, Glycerin, Propylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Drometrizole Trisiloxane, PEG-30, Dipolyhydroxystearate, Terephalylidene Dicaphor Sulfonic Acid, Lauryl Peg/Ppg-18/18 Methicone, Triethanolamine, Arginine PCA, Ethylhexyloxyglicerin, Glycine Soia, Pentasodium Ethylenediamine Tetramethylene Phosphonate, Silica, Tocopherol, Trimethoxycaprylsilane.
Vichy Capital Soleil Melk Kind SPF50+ 300 ml melk
€ 21,96
€ 19,76
(€ 65,87 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Vichy capital soleil melk kind spf50+

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige tube Smeert heel goed en vlot uit, jammer dat het geen geurtje heeft maar voor kinderen is dit ideaal! Zelf in het water houdt de crème! Regelmatig smeren en geen verbrande huid maar een mooie bruine huid
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prettige zonnemelk, het smeert makkelijk en het is een heerlijke grote tube,je hoeft niet zo zuinig te doen...hij slaat alleen wat wit uit als je in het water gaat...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vichy Capital Soleil zonnemelk gebruiken ge voor de huid van onze dochter. Trek goed in de huid en voelt nadien niet kleverig aan. zeer goed product .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker ruikend product. Dit product beschermt goed tegen de zon, is makkelijk aan te brengen, mooie en makkelijk te herkennen verpakking, men ziet waar men crème heeft aangebracht.

Vichy Capital Soleil Melk Kind SPF50+ kopen

Je kan Vichy Capital Soleil Melk Kind SPF50+ van het merk Vichy, geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Vichy Sun of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Lichaam > Melk
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Kinderen