€ 13,95
€ 11,16
(€ 18,60 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 2,79)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio

Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio is een sterk insectwerendmiddel op basis van natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. Biedt tot 6 uur bescherming tegen beten en steken van (malaria)muggen, teken en midges.

Wil je tijdens zwangerschap of borstvoeding een insectwerendmiddel gebruiken, dan is Natural een logische keuze, omdat het product amper door de huid wordt opgenomen.

Indicatie

Care Plus Anti-Insect Natural Bio is gebaseerd op natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. De werkzame stof Citriodiol is effectief tegen stekende insecten en teken en biedt tot 6 uur bescherming tegen steken en beten. Natural is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden en de gevoelige huid. 

Bevat geen DEET en tast geen kunststoffen aan.

Gebruik van Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio

We adviseren om de huid zoveel mogelijk met kleding te bedekken. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Voor optimale bescherming tegen beten en steken adviseren wij de gehele onbedekte huid in te smeren met Care Plus Anti-Insect DEET, Natural of Sensitive.

Breng het insectwerendmiddel gelijkmatig aan met de palm van de hand. Voor bescherming in het gezicht, verdeel een kleine hoeveelheid van het insectwerendmiddel met de vingers over het gezicht. Was vervolgens de handen en breng het aan op de rug van de hand. Houd de vingers altijd vrij i.v.m. consumptie van eet- of drinkwaren.

Breng bij kinderen het insectwerendmiddel niet aan op lichaamsdelen die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen of mond, bijvoorbeeld de handen en onderarmen.
€ 13,95
€ 11,16
(€ 18,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  un spray naturel , et bio en plus !! c'est super !!

  PRATIQUE , facile à l'emploi,! et est en plus , bio ! que vouloir de plus !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super

  Veel minder last van muggenbeten. Aangename geur!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  soms beetje onhandig maar wel goed beschermd

  Het is niet altijd handig om te sprayen en uit te smeren bij kinderen en zeker te zijn dat je het goed doet, maar wel goede bescherming. Geen teek meer gehad sinds we dit gebruiken, kan ook toeval zijn natuurlijk....

  Was deze beoordeling nuttig?

Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio kopen

Je kan Care Plus Anti-Insect Natural Spray Bio van het merk Care Plus , geproduceerd door TROPENZORG BV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Insectenbeten