€ 14,95
€ 11,51
(€ 19,18 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 3,44)
Promotie 23% korting

Omschrijving van Care Plus Anti-Insect Spray 50% DEET

DEET is het sterkste insectwerendmiddel voor de huid. DEET is zeer effectief tegen verschillende gevaarlijke ziekteoverbrengers, zoals muggen en teken. Daarnaast heeft DEET een afwerende werking laten zien tegen stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten*. DEET wordt geadviseerd voor bestemmingen waar een risico op malaria, dengue en gele koorts bestaat. DEET is geschikt voor alle bestemmingen, zowel ver weg, als dichterbij huis. Het percentage is bepalend voor de werkingsduur.

Indicatie

Sterkte insectwerendmiddel op basis van DEET
Geschikt voor alle bestemmingen
Effectief tegen muggen en teken
Biedt tot 10 uur bescherming tegen muggen
Biedt tot 5 uur bescherming tegen teken
Geschikt voor kinderen vanaf 18 jaar
Verkrijgbaar in lotion en spray

Gebruik van Care Plus Anti-Insect Spray 50% DEET

Care Plus® adviseert om de huid zoveel mogelijk met kleding te bedekken. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Voor optimale bescherming tegen beten en steken adviseren wij de gehele onbedekte huid in te smeren met Care Plus® Anti-Insect DEET (Natural of Sensitive). Breng het insectwerendmiddel gelijkmatig aan met de palm van de hand.

Voor bescherming in het gezicht, verdeel een kleine hoeveelheid van het insectwerendmiddel met de vingers over het gezicht. Was vervolgens de handen en breng het aan op de rug van de hand.

Breng bij kinderen het insectwerendmiddel niet aan op lichaamsdelen die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen of mond, bijvoorbeeld de handen en onderarmen. Bij gebruik overdag, breng het  insectwerendmiddel tien minuten voor blootstelling aan direct zonlicht aan. In combinatie met een zonnebrandcrème breng je 30 minuten voor blootstelling aan de zon eerst de zonnebrandcrème aan. Breng vervolgens 20 minuten later (en 10 minuten voor blootstelling aan de zon) het insectwerendmiddel aan. Was vervolgens de behandelde delen van de huid goed met water en zeep wanneer de bescherming niet langer nodig is of wanneer er bijwerkingen ontstaan.

Waarschuwing

Wij adviseren kwetsbare groepen zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 13 jaar, geen DEET te gebruiken. Kies dan voor Care Plus Anti-Insect Natural o.b.v. lemon-eucalyptus extract (Citriodiol). Dit sterke insectwerendmiddel is al te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Is dit alternatief niet beschikbaar, gebruik dan maximaal Deet 30%.

DEET en gebruik bij kinderen
DEET 30% is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
DEET 40% is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
DEET 50% is geschikt voor kinderen vanaf 18 jaar
€ 14,95
€ 11,51
(€ 19,18 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Care Plus Anti-Insect Spray 50% DEET

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Insekten

  nog niet uitgeprobeerd maar we weten wél van vrienden dat het een heel efficient product betreft ... het ruikt in elk geval wel aangenaam, makkelijk aan te brengen, nu nog hopen dat het muggen en andere insektjes op een afstand houdt ...............

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Doeltreffende insectenspray

  Ik heb deze spray gebruikt tijdens wandelingen in het bos. Ik reageer zeer allergisch op insectenbeten en dankzij deze spray bleven de insecten weg en heb ik geen enkele insectenbeet gehad. De geur van het product valt zeer goed mee wat vaak bij andere insectensprays te indringend en aanwezig is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ik heb het nog niet geprobeerd

  die het nog niet gebruikt heeft sinds het voor de reis was en nog geen mug gezien

  Was deze beoordeling nuttig?

Care Plus Anti-Insect Spray 50% DEET kopen

Je kan Care Plus Anti-Insect Spray 50% DEET van het merk Care Plus , geproduceerd door TROPENZORG BV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Care Plus Anti-Insecten of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Insectenbeten