€ 16,46
€ 9,71
(€ 3,88 / 100 ml)
Bespaar 41% (€ 6,75)
Promotie -41% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling

CB12 MONDSPOELING – UW DAGELIJKSE SHOT VERTROUWEN.
- Garandeert een topfrisse adem dankzij zijn krachtige en unieke, gepatenteerde formule.
- Biedt 12 uur bescherming dankzij zijn langdurige effect.
- Boost uw vertrouwen met zijn wetenschappelijk bewezen, veilige en doeltreffende werking.

De krachtige en unieke combinatie van zinkacetaat en chloorhexidine in CB12 neutraliseert de vorming van stoffen die een vieze adem veroorzaken. De unieke en gepatenteerde formulering van CB12 bindt aan de slijmvliezen van de mond, de tanden en de tong, en garandeert 12 uur lang een frisse adem. Wetenschappelijke studies met behulp van instrumenten die speciaal ontwikkeld zijn om de zwavelgassen die vieze geurtjes veroorzaken, op te sporen, en klinische studies hebben aangetoond dat CB12 veilig, doeltreffend en langwerkend is.

Indicatie

Oorzaak van slechte adem
Veel mensen denken dat kruidig voedsel, koffie drinken of maagproblemen een slechte adem veroorzaken. Toch is dat meestal niet zo: in 90% van de gevallen moeten we de oorzaak namelijk in onze mond zoeken.
We hebben allemaal bacteriën in onze mond, die achter op onze tong en tussen de tanden en in de tandholten zitten. Deze bacteriën hebben de belangrijke taak onze mond schoon en gezond te houden. Ze leven van achtergebleven voedselresten (eiwitten), die ze afbreken. Tijdens dit proces produceren ze ook stinkende zwavelgassen met een slechte adem als gevolg.
Er zijn andere oorzaken van een slechte adem:
- dieet, bepaalde voedingsmiddelen
- behandelingen of geneesmiddelen
- bepaalde systemische ziekten (diabetes, lever- of nieraandoeningen)
- hormonale oorzaken (zwangerschap, menopauze)

Gebruik van CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling

CB12 gebruik je als mondspoeling. Het handige automatische doseersysteem zorgt ervoor dat je bij elke spoelbeurt voldoende gebruikt.
1. Verwijder de dop van de fles
2. Houd de fles in een hoek van 45° graden schuin naar beneden
3. Houd de opening van de fles boven de dop of een glas
4. Druk de rode knop in en houd deze ingedrukt: het doseersysteem zorgt voor een automatische dosering van 10ml
5. Spoel de mond een ½ - 1 minuut. Gorgel kort en spuug daarna uit. Het is niet de bedoeling dat je CB12 doorslikt. Naspoelen met water is niet nodig.
6. Twee keer op een dag spoelen voor 24 uur zekerheid over je adem, bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds na een poetsbeurt.


Ingrediënten CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling

De werkzame bestanddelen van CB12 zijn Zinkacetaat (0,3%) en Chloorhexidinediacetaat (0,025%). Deze stoffen kennen een synergistische werking waardoor VZV's (vluchtige zwavelverbindingen) in uitgeademde lucht worden geëlimineerd en bijgevolg ook een slechte adem wordt geëlimineerd. CB12 bevat ook natriumfluoride (0,05%), wat de vorming van cariës voorkomt. CB12 bevat 1,8% alcohol maar dient enkel om het muntaroma in oplossing te brengen.

Waarschuwing

CB12 kan worden gebruikt vanaf 8 jaar.

Voorkom een slechte adem: the power is yours!
- Poets je tanden minstens twee keer per dag
- Maak de ruimtes tussen je tanden en kiezen elke dag schoon met flossdraad, tandenstokers of ragertjes
- Ga minimaal eens per jaar naar de tandarts of mondhygiënist voor controle en eventueel een gebitsreiniging
- Eet gezond, gevarieerd en vezelrijk
- Spoel tweemaal per dag met CB12, bijvoorbeeld ’s ochtends en ’s avonds na het tandenpoetsen, zodat je de hele dag verzekerd bent van een goede adem. CB12 werkt direct.
- Gebruik CB12 boost als aanvulling op CB12 mondspoeling. Makkelijk voor onderweg voor op die momenten dat je extra zekerheid nodig hebt. Gebruik CB12 boost bijvoorbeeld na het eten van een kruidige maaltijd, het drinken van een kop koffie of na een sigaret. CB12 boost heeft een frisse mint smaak en actieve ingrediënten die zorgen voor een fris mondgevoel en goede mondgezondheid. 
€ 16,46
€ 9,71
(€ 3,88 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Cb12 slechte adem 12u mondspoeling

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik leerde CB12 kennen via de kauwgom, die gaf meteen een fris gevoel en mijn slechte adem was weg, althans voor even. De CB12 Mondspoeling geeft onmiddellijk dezelfde frisheid, maar de werking duurt veel langer. De combinatie van de twee ('s morgens mondspoeling en tegen de avond een gauwgom) is ideaal. Ik krijg hoegenaamd geen klachten meer over een slechte adem.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product is efficiënt, de leveringsservice en de verpakking vervult zijn functie. De deadline is gehaald, maar het is niet nodig om naar het afgiftepunt te gaan tot de dag na de bevestigingsmail.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig en praktisch. Zeer effectief effect. Ik had de gelegenheid om het te laten testen door mijn schoonbroer tijdens onze vakantie, hij adopteert het product ook.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Blij dat ik dit product gevonden heb dat mij een goed gevoel over mijzelf geeft. Ik beveel het iedereen aan die wil ademen zonder onaangename geuren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over deze CB 12 mondspoeling, je bent zeker van een frisse adem en ik heb het ook al aangeprezen bij vrienden die op zoek waren naar een goed mondspoelmiddel, deze is dus wel aan te raden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De verzending is goed en snel verlopen, wij zijn zeer tevreden over farmaline het is iets goedkoper en een super product dat ik iedereen kan aanraden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed, helaas wel niet de beloofde 12 uren lang ... Maar 'n uur of 8 bent u er zeker wel veilig mee. De kauwgum van dezelfde fabrikant hiermee combineren is allicht 'n aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product. Ik heb ondervonden dat mijn adem frisser is dan voorheen. Ik gebruik het 's avonds en 's morgens. Indien er muntjes met cb12 zo bestaan zou ik die zeker aanschaffen voor tijdens de dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel doeltreffend, handig in gebruik; zou ik zeker aanbevelen ; heel fris van smaak en geeft uren n fris gevoel ; ook handig om steeds bij de hand te hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eindelijk een efficiënt middeltje tegen riekende adem. Werkt effectief 12 h lang en geeft een aangename smaak die niet overheersend is, zelfs na het drinken van koffie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak is niet echt goed te noemen, maar CB12 mondspoeling vind ik beter dan andere mondspoelingen, die zijn veel te sterk kwa smaak. Hij geeft je voor een langere periode een frisse adem, alhoewel ik vind dat 12uur een beetje overdreven is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak kan men niet echt lekker noemen, maar het went. En het belangrijkste...het werkt, de CB12 geeft je voor een lange periode een frisse adem. De 12u lijkt mij misschien een beetje overdreven, maar ik ben heel tevreden over het product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product lijkt goed te werken. Ik heb het tot nu toe één keer gebruikt, de smaak is aangenaam, het is niet te sterk en relatief gezien niet zo duur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze heb ik gekocht voor mijn zoon van 14. Hij draagt een beugel en heeft ondanks het goede poetsen slechte adem. Na het spoelen heeft hij daar inderdaad veel minder last van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, ik vind het heel doeltreffend, ik raad het zonder problemen aan, echt anders dan wat ik eerder heb uitgetest! Ik ben natuurlijk van plan om het opnieuw aan te kopen wanneer het leeg is.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had meer verwacht van deze spoeling. Hij is handig in gebruik qua dosering,maar de beloofde frisheid is enkel in het begin waar te nemen. De frisheid neemt snel af en dat is zonde.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik veel last heb van een slechte adem 's morgens en in de dag, ben ik blij dat dit product bestaat. Het geeft een frisse adem en laat ook geen vieze smaak achter nadien. Het blijft langdurig hangen in je mond. Doe dit 2x per dag en na een paar dagen is het verschil duidelijk ruikbaar en smaak baar. Ben er tevreden over.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze mondspoeling is gemakkelijk in gebruik door de gebruiksvriendelijke doseerknop. De smaak vind ik persoonlijk iets teveel naar munt smaken waardoor er een rare nasmaak is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter had regelmatig last van een slecht adem, die blijkbaar vanuit de maag voortkomt. CB12 lost wel de oorzaak niet op.... maar wel de vervelende gevolgen... éénmaal spoelen 's morgens en ze is voor de ganse dag goed.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt initieel wel goed maar zo gauw als ik een tas koffie of thee dronk, kwam de vreselijke geur terug dus ik zou het elke keer moeten gebruiken als ik iets eet of drink en daarom is het volgens mij zijn geld niet waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt echt!! Ik heb alles geprobeerd wat mogelijk is, inclusief Ultradex, voorheen Retardex maar tevergeefs. Het was verfrissend dat niemand zich terugtrok terwijl ze met me praatten of hun neus dichtknepen met hun vingers. Ik heb eindelijk mijn leven terug!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product.. Beste mondwater dat er is. Ik gebruik het elke ochtend en avond. Geen van de andere mondwashes werkten echt. Ik beveel het aan iedereen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeer efficiënt , het doet wat het belooft. Je hebt er geen slechte smaak door in je mond.Het geeft je een frisse adem gedurende de ganse dag
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet volledig aan de verwachtingen, Het is zeer doeltreffend, het laat geen onaangename smaak, Ik gebruik het elke avond voor ik naar bed ga, en de volgende dag is de adem minder zwaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het is zeer effectief, het laat geen onaangename smaak na in de mond. Ik gebruik het elke avond voordat ik ga slapen, en de volgende ochtend is mijn adem beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product komt volledig overeen met mijn verwachtingen. Het is heel effectief, laat geen onaangename smaak na in de mond. Ik spoel elke dag voor het slapengaan en de dag erop ruikt de adem effectief minder slecht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product vervult mijn verwachtingen helemaal. het is zeer effectief en laat geen onaangename smaak achter. Ik spoel elke dat voor ik ga slapen en de volgende dag ruikt mijn adem minder slecht!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet volledig aan de verwachtingen, Het is zeer doeltreffend, het laat geen onaangename smaak, Ik gebruik het elke avond voor ik naar bed ga, en de volgende dag is de adem minder zwaar.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Verpakking lekt.. Het product is verder wel oke volgens mij. Maar of het zo lang werkt als gezegd?? Weet niet of mondwater heel veel anders is......,

CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling kopen

Je kan CB12 Slechte Adem 12u Mondspoeling van het merk CB12, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling CB12 of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Frisse Adem
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Anti-Tandplak
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Frisse Adem
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater