€ 7,28
€ 6,55
(€ 8,19 / kg)
Bespaar 10% (€ 0,73)

Indicatie

Voor je baby is het vieruurtje een complete maaltijd. CERELAC® is een reeds geplet koekje. Het is dus makkelijk te doseren en is snel gemengd in de fruitpapjes van je baby.
 
CERELAC® is een bron van langzame koolhydraten die je baby energie geven na een dutje ... Ideaal voor avonturiers in spe!
 
De Cereals van Nestlé bevatten voedingsstoffen (ijzer, zink, vitamines A en C) die je baby helpen om zijn natuurlijke weerstand op te bouwen.

Granen
Vanaf 4 maanden

Ingrediënten Cerelac Koekjesmeel

Granen 53% (gehydrolyseerd tarwemeel, tarwemeel),  magere melkpoeder 25,3%, plantaardige oliën (palmoleïne, koolzaad met laag erucazuurgehalte, kokos, zonnebloem),  karamel (suiker, water),  maltodextrine,  minerale zouten (calciumcarbonaat, ijzerfumaraat, zinksulfaat, kaliumjodide),  vitamines (C, niacine, E, B1,pantotheenzuur, A, B6,K, foliumzuur, biotine,D),  cultuur Bifidus  (BL), aroma: vanilline. Bevat gluten.

Allergenen:
Tarwe, melk, gluten

Waarschuwing

Op een koele en droge plaats bewaren. De inhoud van het zakje binnen de 30 dagen na opening gebruiken.
€ 7,28
€ 6,55
(€ 8,19 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Cerelac koekjesmeel

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen aten toen ze klein waren en eten nog steeds, zelfs na het opgroeien! Ik meng het met melk en het is een geweldig ontbijt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Schitterend product! Makkelijk te gebruiken in de fruitpap, niets meer van werk. Aan iedereen aan te raden. Geen geknoei meer met koeken. Ik blijf bij dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje vindt Cerelac heel lekker (en ik stiekem ook). Een nadeel is wel dat het bij het maken wel klonterig wordt, er moet dus goed geroerd worden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voordeel: textuur die het mogelijk maakt om pap te maken en zonder problemen aan de lepel te geven Nadeel: verkoopt niet in grootstedelijk Frankrijk. Alleen in de dom Tom en in Afrika
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit koekjesmeel om fruitpap van mijn dochter in te dikken. Ik vind het zeer gemakkelijk in gebruik. Dikt de fruitpap mooi in, zonder al te veel te verzwaren voor de maag. Dochter vindt de fruitpap heel lekker, laat ook geen te zoete nasmaak achter.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Blij dat ik weer cerelac kan geven aan mijn dochter die ervan houdt, een product dat in Frankrijk niet in de winkels te vinden is. Mijn moeder gaf me een aantal toen ik nog een kind was en in Marokko woonde, en het was daar dat ik mijn dochter, die ervan houdt, er een voorproefje van gaf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super alternatief om desserts te beginnen geven aan je baby. Mijn dochtertje houdt ervan zich te gedragen als de volwassenen en te eten met lepel. Verschillende recepten zijn mogelijk dus een super innovatie voor je baby!

Cerelac Koekjesmeel kopen

Je kan Cerelac Koekjesmeel van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Graanproducten