€ 7,08
€ 6,37
(€ 7,96 / kg)
Bespaar 10% (€ 0,71)

Indicatie

Voor je baby is het vieruurtje een complete maaltijd. CERELAC® is een reeds geplet koekje. Het is dus makkelijk te doseren en is snel gemengd in de fruitpapjes van je baby.
 
CERELAC® is een bron van langzame koolhydraten die je baby energie geven na een dutje ... Ideaal voor avonturiers in spe!
 
De Cereals van Nestlé bevatten voedingsstoffen (ijzer, zink, vitamines A en C) die je baby helpen om zijn natuurlijke weerstand op te bouwen.

Granen
Vanaf 4 maanden

Ingrediënten Cerelac Koekjesmeel

Granen 53% (gehydrolyseerd tarwemeel, tarwemeel),  magere melkpoeder 25,3%, plantaardige oliën (palmoleïne, koolzaad met laag erucazuurgehalte, kokos, zonnebloem),  karamel (suiker, water),  maltodextrine,  minerale zouten (calciumcarbonaat, ijzerfumaraat, zinksulfaat, kaliumjodide),  vitamines (C, niacine, E, B1,pantotheenzuur, A, B6,K, foliumzuur, biotine,D),  cultuur Bifidus  (BL), aroma: vanilline. Bevat gluten.

Allergenen:
Tarwe, melk, gluten

Waarschuwing

Op een koele en droge plaats bewaren. De inhoud van het zakje binnen de 30 dagen na opening gebruiken.
Cerelac Koekjesmeel 800 g
€ 7,08
€ 6,37
(€ 7,96 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Cerelac koekjesmeel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Schitterend product! Makkelijk te gebruiken in de fruitpap, niets meer van werk. Aan iedereen aan te raden. Geen geknoei meer met koeken. Ik blijf bij dit product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje vindt Cerelac heel lekker (en ik stiekem ook). Een nadeel is wel dat het bij het maken wel klonterig wordt, er moet dus goed geroerd worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit koekjesmeel om fruitpap van mijn dochter in te dikken. Ik vind het zeer gemakkelijk in gebruik. Dikt de fruitpap mooi in, zonder al te veel te verzwaren voor de maag. Dochter vindt de fruitpap heel lekker, laat ook geen te zoete nasmaak achter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super alternatief om desserts te beginnen geven aan je baby. Mijn dochtertje houdt ervan zich te gedragen als de volwassenen en te eten met lepel. Verschillende recepten zijn mogelijk dus een super innovatie voor je baby!

Cerelac Koekjesmeel kopen

Je kan Cerelac Koekjesmeel van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Graanproducten