€ 7,44
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé Cerelac Koekjesmeel voor Fruitpapjes

Voor je baby is het vieruurtje een complete maaltijd. CERELAC® is een reeds geplet koekje. Het is dus makkelijk te doseren en is snel gemengd met fruit om geleidelijk aan gluten te introduceren in de voeding van uw baby.
CERELAC® maakt deel uit van de belangrijke bijdrage aan ijzer, een portie dekt al 50% van zijn dagelijkse aanbevolen behoefte aan ijzer. IJzer draagt bij aan het immuunsysteem en de cognitieve ontwikkeling van uw baby.

Indicatie

Voor je baby is het vieruurtje een complete maaltijd. CERELAC® is een reeds geplet koekje. Het is dus makkelijk te doseren en is snel gemengd in de fruitpapjes van je baby.
 
CERELAC® is een bron van langzame koolhydraten die je baby energie geven na een dutje ... Ideaal voor avonturiers in spe!
 
De Cereals van Nestlé bevatten voedingsstoffen (ijzer, zink, vitamines A en C) die je baby helpen om zijn natuurlijke weerstand op te bouwen.

Granen
Vanaf 4 maanden

Gebruik van Nestlé Cerelac Koekjesmeel voor Fruitpapjes

 • Om Baby Cereals toe te voegen in het flesje, is het aangeraden een speen met variabele toevoer te gebruiken.
 •  Gebruik de inhoud van het zakje binnen 4 weken na opening.
 •  Bewaar de restjes van een maaltijd niet voor later. Zorg ervoor dat je het zakje na gebruik goed afsluit en bewaar het op een koele en droge plaats.
 • BELANGRIJK: een onaangepaste bereiding en/of bewaring houdt risico's in voor de gezondheid van je kind. Het is belangrijk voor je kind om een gevarieerde en evenwichtige voeding te hebben evenals een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Nestlé Cerelac Koekjesmeel voor Fruitpapjes

Granen 53,4% (gehydrolyseerd tarwemeel, tarwemeel), mager melkpoeder 26,1%, plantaardige oliën (palmoleïne, koolzaad met laag erucazuurgehalte, kokos, zonnebloem), karamel (suiker, water), altodextrine, minerale zouten (calciumcarbonaat, ijzer fumaraat, zinksulfaat, kaliumjodide), cultuur Bifidus (BL), vitamines (C, niacine, E, B1, pantotheenzuur, A, B6, K, foliumzuur, biotine,D), aroma: vanilline. Bevat gluten. 

Allergenen:
Tarwe, melk, gluten

Waarschuwing

Op een koele en droge plaats bewaren. De inhoud van het zakje binnen de 30 dagen na opening gebruiken.
€ 7,44

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé Cerelac Koekjesmeel voor Fruitpapjes

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Nestlé Cerelac Biscuited Cereal voor Fruit Panade

  Nestlé Cerelac Biscuited Cereal for Fruit Panade, grote, handige verpakking. Om uw panades in te zetten voor meer consistentie. Verbergt de smaak van de vrucht niet. Gewaardeerd door de baby. Zeer goed product, zeer tevreden en ik raad het aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ideaal voor bij de fruitpap

  We gebruiken het Nestlé Cerelac Koekjesmeel steeds in combinatie met al de fruitpapjes die we onze dochter geven. Het koekjesmeel smaakt lekker. Als onze dochter merkt dat het fruitpaptijd is loopt ze zelf naar de berging en gaat het koekjesmeel halen. De verpakking is niet altijd even handig, maar je kan het koekjesmeel wel in potjes stoppen waardoor ze handig zijn om mee te nemen op verplaatsing.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer handig in gebruik

  Het product is zeer makkelijk in gebruik. Zo hoef je niet telkens een koekje te verkruimelen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Nestlé Cerelac Koekjesmeel voor Fruitpapjes kopen

Je kan Nestlé Cerelac Koekjesmeel voor Fruitpapjes van het merk Nestlé , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Graanproducten