Cerevisia 90 St capsules

€ 49,75
€ 44,78
Bespaar 10% (€ 4,97)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Cerevisia 90 St capsules

Omschrijving van Cerevisia

Saccharomyces cerevisiae is een niet-koloniserende gist (deze houdt zich niet vast aan de darmwand), maar bereikt een hoge concentratie in de darm en blijft aanwezig onder een levende vorm. 
Cerevisia bestaat uit een specifieke giststam, Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856, die na jaren onderzoek uit 6000 stammen weerhouden werd.
Deze specifieke giststam is geregistreerd bij de Franse Nationale Collectie van Microbiële Culturen (CNCM) om het exclusieve gebruik van de gepatenteerde giststam in Cerevisia te verzekeren.
Verschillende stammen van de gist Saccharomyces cerevisiae worden reeds lange tijd gebruikt bij het maken van brood, yoghurt, wijn en bier.

Gebruik van Cerevisia

1 capsule per dag, ‘s morgens in te nemen tijdens de maaltijd.  Voor een optimale invloed te bekomen, is het aangeraden om Cerevisia in te nemen gedurende een langere periode, alsook er een gezonde levensstijl op na te houden.

Ingrediënten Cerevisia

500 mg (4 miljard cellen*) Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3856. *juist na de productie

Waarschuwing

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Cerevisia in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).
Cerevisia 90 St capsules
€ 49,75
€ 44,78

Laatste reviews en ervaringen met Cerevisia

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de maag-darmarts neem ik deze probiotica. Nu begin ik te merken dat het helpt, heeft een tijdje nodig. Goede prijs en snelle levering zoals altijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is mij voorgeschreven door de huisarts als voedingssuplement voor mijn darmprobleem. Ik verdraag het goed en is een aanvulling op een gezonde dagelijks eetpatroon.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is goed om uw darmflora optimaal te houden, bij de ziekte van Chron is dat wel nodig, zo kan je de darmlast bepreken, neem dat s'avonds omdat dit een soort gist is en nogal kan opkomen. is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik kreeg dit middel voorgeschreven door mijn huisdokter en na ongeveer een 4 tal weken heb ik terug een normaal leven, ik kan terug zonder angst of nabijheid van een toilet leven en werken, bij mij helpt het middel wel degelijk, in plaats van maanden, misschien zelfs jaren last te hebben met buikpijnen allerhande, moeilijke stoelgang ed, na een darmonderzoek, maag onderzoek, stress? ik ben terug onderweg met ééntje per dag...met dank
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cerevisia is een heel efficiënt middel om de gezondheid van de darmen op peil te houden, en dat ondervind ik elke dag ! één capsule per dag is hier echt voor voldoende.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ontzettend doeltreffend product, goede resultaten, darmpijn verdwenen, makkelijke en regelmatige stoelgang, elke dag 's morgens innemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik verwijs naar mijn beoordeling van 22 juli bij Cerevisia 30 capsules op deze website. Intussen ben ik het middel al ca. 7 weken dagelijks aan het innemen (tegen constipatie, moeilijke defecatie), maar ik merk nog altijd geen echte verbetering. Zonder andere hulpmiddelen, zoals Fybogel en/of Laxido, gaat het haast niet, en dan nog . . . Ik weet niet wat ik ervan nog mag verwachten, maar ik heb er mijn twijfels bij. Tenzij het zo is dat men het gedurende maanden moet innemen vooraleer het gaat helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Cerevisia probiotica nu ongeveer 6 maanden en mijn darmproblemen zijn verbeterd. Deze site is serieus, ze leveren snel. Je kan in volle vertrouwen bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem sinds 6 maanden probiotica's van het merk Cerevisia en mij darmproblemen zijn verbeterd. Deze site is serieus, het ontvangen is snel. U kunt met volle vertrouwen bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem sinds 6 maanden probiotica's van het merk Cerevisia en mijn darmproblemen zijn verbeterd. Deze site is serieus, het ontvangen is snel. U kunt met volle vertrouwen bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze probiotica nu al 6 maanden en mijn darmproblemen zijn zeker verbeterd. Hele goede site en ik heb mijn pakket zeer snel ontvangen. Je kan in volle vertrouwen bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zeer goed geholpen met cerevisia heb veel minder buikpijn tot zelfs al dagen van geen pijn heb het wel eerst een maand moeten nemen voor dat ik voldoende resultaat had .waarschijnlijk zal ik het nog vele maanden moeten nemen voor mijn darmflora het terug alleen aan kan (had al jaren problemen) Het zou wel praktisch zijn moesten er grotere verpakkingen zijn zodat het goedkoper wordt in aanschaf

Cerevisia kopen

Je kan Cerevisia van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER, bestellen in Nederland bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora - Probiotica