€ 35,64
€ 26,37
Bespaar 26% (€ 9,27)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ch-Alpha

Dankzij onze gewrichten kunnen we ons vlot bewegen. Hiervoor is het kraakbeen in de gewrichten uitermate belangrijk. Het vormt immers een glad oppervlak dat voorkomt dat botten over elkaar schuren of knarsen. Maar door zijn specifieke structuur werkt kraakbeen ook als schokdemper. Het kan onder zwaar gewicht of bij zware inspanningen samengedrukt worden. Als deze belasting stopt herneemt het kraakbeen moeiteloos zijn oorspronkelijke vorm.

Deze unieke eigenschappen dankt het kraakbeen aan collageen en proteoglycanen. Collageen zorgt voor een mazenstructuur, waarin een gel van proteoglycanen en water vervat zit. Collageen staat dus in voor de stevigheid van het kraakbeen, proteoglycanen voor de elasticiteit. Zowat 70% van het kraakbeen bestaat uit collageen. Collageen is dan ook uitermate belangrijk voor het goed functioneren van gewrichten.

Indicatie

Iedere zakje bevat 10g collageen hydrolysaat FORTIGEL®. Door de vloeibare vorm, na oplossing, is CH-Alpha® vlot in te nemen. Naast collageen hydrolysaat, bevat ieder zakje CH-Alpha® de aanbevolen dagdosis vitamine C. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen en draagt bij tot het normaal functioneren van het kraakbeen.

Gebruik van Ch-Alpha

Dagelijks de inhoud van één zakje oplossen in 100ml niet bruisend water en uitdrinken. CH-Alpha® ononderbroken innemen gedurende minimum 3 maanden.

Ingrediënten Ch-Alpha

Collageen hydrolysaat FORTIGEL® (90,34%), fruitpoeder (sinaasappel) met beta-caroteen, voedingszuur: citroenzuur, sinaasappelaroma, vitamine C, zoetmiddel: sucralose.
Geschikt voor diabetici

Bijwerkingen van Ch-Alpha

Nadelige effecten zijn niet bekend. In zeldzame gevallen kan winderigheid of diarree voorkomen. Bij inname van grotere hoeveelheden dan aanbevolen, zijn geen schadelijke gevolgen te verwachten.

Waarschuwing

 • Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C), verwijderd van licht.
 • Voedingssupplement met fructose en zoetstoffen.
 • Een voedingssupplement dient niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, en een gezonde levensstijl.
 • Geschikt voor diabetici.
Ch-Alpha 30 x 10,5 g zakjes
€ 35,64
€ 26,37

Laatste reviews en ervaringen met Ch-alpha

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al geruime tijd voor artrose in mijn vingers. De artrose gaat er niet mee over maar de pijn wel. Een aanrader voor al wie er last van heeft!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  VOORLOPIG HEB IK WEL WINST IS MIJN PIJN VERBETERT IK BEN NOG MAAR AAN MIJN EERSTE PAKJE VAN 30 BEZIG AFWACHTEN TOT BINNEN 3 MAAND kan ik meer vertellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  product aangekocht voor het behandelen van artrose - vroeger al verschillende medicamenten geprobeerd. Na 1 dag gebruik van Ch-Alpha al direct positief resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik CH-Alpha nu inmiddels ruim 1,5 jaar. Het duurt een maand of 3 voordat het resultaat merkbaar wordt. Je kunt bij het product kiezen voor zakjes of ampullen mijn voorkeur gaat in deze zeker uit naar de ampullen, dit omdat je de zakjes met poeder zelf nog moet mengen met water.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt direct na eerste inname. Veel minder gewrichtspijn.Weet niet wat het op termijn zal doen maar de verwachtingen zijn alleszins zeer hoopvol.Leven zonder gewrichtspijn is dus toch mogelijk
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product,zit wel veel in zo 1 zakje en duurt lang voor het opgelost is,is eerst een heel dikke brij maar eens opgelost is het lekker van smaak,helpt ook wel,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 1jaar gebruik van CH-Alpha merk ik een duidelijk verschil in mijn knie waardoor ik een operatie kon vermijden! Het is wel een duur product om dagelijks in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik weet het nog niet helemaal zeker maar ik denk dat ik toch een stuk makkelijker loop met minder pijn. dit is nog maar pas mijn derde maand dat ik het gebruik.

Ch-Alpha kopen

Je kan Ch-Alpha van het merk CH-Alpha, geproduceerd door TRAMEDICO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten