€ 35,64
€ 32,43
Bespaar 9% (€ 3,21)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ch-Alpha

Dankzij onze gewrichten kunnen we ons vlot bewegen. Hiervoor is het kraakbeen in de gewrichten uitermate belangrijk. Het vormt immers een glad oppervlak dat voorkomt dat botten over elkaar schuren of knarsen. Maar door zijn specifieke structuur werkt kraakbeen ook als schokdemper. Het kan onder zwaar gewicht of bij zware inspanningen samengedrukt worden. Als deze belasting stopt herneemt het kraakbeen moeiteloos zijn oorspronkelijke vorm.

Deze unieke eigenschappen dankt het kraakbeen aan collageen en proteoglycanen. Collageen zorgt voor een mazenstructuur, waarin een gel van proteoglycanen en water vervat zit. Collageen staat dus in voor de stevigheid van het kraakbeen, proteoglycanen voor de elasticiteit. Zowat 70% van het kraakbeen bestaat uit collageen. Collageen is dan ook uitermate belangrijk voor het goed functioneren van gewrichten.

Indicatie

Iedere zakje bevat 10g collageen hydrolysaat FORTIGEL®. Door de vloeibare vorm, na oplossing, is CH-Alpha® vlot in te nemen. Naast collageen hydrolysaat, bevat ieder zakje CH-Alpha® de aanbevolen dagdosis vitamine C. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen en draagt bij tot het normaal functioneren van het kraakbeen.

Gebruik van Ch-Alpha

Dagelijks de inhoud van één zakje oplossen in 100ml niet bruisend water en uitdrinken. CH-Alpha® ononderbroken innemen gedurende minimum 3 maanden.

Ingrediënten Ch-Alpha

Collageen hydrolysaat FORTIGEL® (90,34%), fruitpoeder (sinaasappel) met beta-caroteen, voedingszuur: citroenzuur, sinaasappelaroma, vitamine C, zoetmiddel: sucralose.
Geschikt voor diabetici

Bijwerkingen van Ch-Alpha

Nadelige effecten zijn niet bekend. In zeldzame gevallen kan winderigheid of diarree voorkomen. Bij inname van grotere hoeveelheden dan aanbevolen, zijn geen schadelijke gevolgen te verwachten.

Waarschuwing

 • Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C), verwijderd van licht.
 • Voedingssupplement met fructose en zoetstoffen.
 • Een voedingssupplement dient niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, en een gezonde levensstijl.
 • Geschikt voor diabetici.
€ 35,64
€ 32,43

Laatste reviews en ervaringen met Ch-Alpha

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik neem dit product al geruime tijd voor artrose in mijn vingers. De artrose gaat er niet mee over maar de pijn wel. Een aanrader voor al wie er last van heeft!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  VOORLOPIG HEB IK WEL WINST IS MIJN PIJN VERBETERT IK BEN NOG MAAR AAN MIJN EERSTE PAKJE VAN 30 BEZIG AFWACHTEN TOT BINNEN 3 MAAND kan ik meer vertellen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  product aangekocht voor het behandelen van artrose - vroeger al verschillende medicamenten geprobeerd. Na 1 dag gebruik van Ch-Alpha al direct positief resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ch-Alpha kopen

Je kan Ch-Alpha van het merk CH-Alpha , geproduceerd door TRAMEDICO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten