€ 35,64
€ 32,79
Bespaar 8% (€ 2,85)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ch-Alpha

Dankzij onze gewrichten kunnen we ons vlot bewegen. Hiervoor is het kraakbeen in de gewrichten uitermate belangrijk. Het vormt immers een glad oppervlak dat voorkomt dat botten over elkaar schuren of knarsen. Maar door zijn specifieke structuur werkt kraakbeen ook als schokdemper. Het kan onder zwaar gewicht of bij zware inspanningen samengedrukt worden. Als deze belasting stopt herneemt het kraakbeen moeiteloos zijn oorspronkelijke vorm.

Deze unieke eigenschappen dankt het kraakbeen aan collageen en proteoglycanen. Collageen zorgt voor een mazenstructuur, waarin een gel van proteoglycanen en water vervat zit. Collageen staat dus in voor de stevigheid van het kraakbeen, proteoglycanen voor de elasticiteit. Zowat 70% van het kraakbeen bestaat uit collageen. Collageen is dan ook uitermate belangrijk voor het goed functioneren van gewrichten.

Indicatie

Iedere zakje bevat 10g collageen hydrolysaat FORTIGEL®. Door de vloeibare vorm, na oplossing, is CH-Alpha® vlot in te nemen. Naast collageen hydrolysaat, bevat ieder zakje CH-Alpha® de aanbevolen dagdosis vitamine C. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen en draagt bij tot het normaal functioneren van het kraakbeen.

Gebruik van Ch-Alpha

Dagelijks de inhoud van één zakje oplossen in 100ml niet bruisend water en uitdrinken. CH-Alpha® ononderbroken innemen gedurende minimum 3 maanden.

Ingrediënten Ch-Alpha

Collageen hydrolysaat FORTIGEL® (90,34%), fruitpoeder (sinaasappel) met beta-caroteen, voedingszuur: citroenzuur, sinaasappelaroma, vitamine C, zoetmiddel: sucralose.
Geschikt voor diabetici

Bijwerkingen van Ch-Alpha

Nadelige effecten zijn niet bekend. In zeldzame gevallen kan winderigheid of diarree voorkomen. Bij inname van grotere hoeveelheden dan aanbevolen, zijn geen schadelijke gevolgen te verwachten.

Waarschuwing

 • Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C), verwijderd van licht.
 • Voedingssupplement met fructose en zoetstoffen.
 • Een voedingssupplement dient niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, en een gezonde levensstijl.
 • Geschikt voor diabetici.
€ 35,64
€ 32,79

Laatste reviews en ervaringen met Ch-Alpha

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ch-Alpha poeder

  Ch-Alpha is voor mij een echte openbaring geweest, vanaf het eerste zakje voelde ik het verschil en had ik geen pijn meer in mijn vingergewrichten, echt ongelooflijk ! Ik ben zelfs gestopt met mijn Curcuma pillen, niet meer nodig !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  uitermate effectief

  Ik ben geen grote fan van natuurlijke geneesmiddelen, dus ik moest naar het bewijs van de grote effectiviteit van dit product gaan. Voorgeschreven door een arts die gespecialiseerd is in de hand voor problemen met het duimgewricht. Te maken in genezing van 3 maanden, maar effectief na 15 dagen al. Ik gebruik het al jaren en doe elke 2 of zelfs 3 jaar een kuur. Geen behoefte meer aan atèle of discussie over de operatie. Groot voordeel ook: handelingen in de preventie elders, omdat zal handelen op het niveau van alle articulaties (knieën...)

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Werkt prima

  Werkt - bij dagelijkse inname - zeer goed voor de gewrichten

  Was deze beoordeling nuttig?

Ch-Alpha kopen

Je kan Ch-Alpha van het merk CH-Alpha , geproduceerd door TRAMEDICO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten