€ 29,83
€ 26,85
Bespaar 10% (€ 2,98)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van CH-Alpha Plus 30 ampoules

Omschrijving van CH-Alpha Plus

Dankzij onze gewrichten kunnen we ons vlot bewegen. Hiervoor is het kraakbeen in de gewrichten uitermate belangrijk. Het vormt immers een glad oppervlak dat voorkomt dat botten over elkaar schuren of knarsen. Maar door zijn specifieke structuur werkt kraakbeen ook als schokdemper. Het kan onder zwaar gewicht of bij zware inspanningen samengedrukt worden. Als deze belasting stopt, herneemt het kraakbeen moeiteloos zijn oorspronkelijke vorm. 
 
Deze unieke eigenschappen dankt het kraakbeen aan collageen en proteoglycanen. Collageen zorgt voor een mazenstructuur, waarin een gel van proteoglycanen en water vervat zit. Collageen staat dus in voor de stevigheid van het kraakbeen, proteoglycanen voor de elasticiteit. 
 
Zowat 70% van het kraakbeen bestaat uit collageen. Collageen is dan ook uitermate belangrijk voor het goed functioneren van gewrichten.

Indicatie

Drinkbaar collageen met rozenbottelextract, selenium en vitamine C


Iedere drinkampul bevat 5 g collageen hydrolysaat FORTIGEL®. Door de kant en klare, vloeibare vorm is CH-Alpha® PLUS vlot in te nemen.

Naast collageen hydrolysaat, bevat iedere drinkampul CH-Alpha® PLUS rozenbottelextract, selenium en de aanbevolen dagdosis vitamine C. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen en draagt bij tot het normaal functioneren van de gewrichten.

 

Gebruik van CH-Alpha Plus

Dagelijks één ampul uitdrinken. De ampul voor gebruik schudden. CH-Alpha® PLUS ononderbroken innemen gedurende minimaal 3 maanden.

Ingrediënten CH-Alpha Plus

Water, collageen hydrolysaat FORTIGEL®; fructose; rozenbottel extract; vitamine C; voedingszuur: citroenzuur; aroma; conserveringsmiddel: kaliumsorbaat; zoetstoffen: sucralose en natriumselenaat.

Bijwerkingen van CH-Alpha Plus

Nadelige effecten zijn niet bekend. In zeldzame gevallen kan winderigheid of diarree voorkomen. Bij inname van grotere hoeveelheden dan aanbevolen, zijn geen schadelijke gevolgen te verwachten.

Waarschuwing

Op kamertemperatuur bewaren en beschutten tegen zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden.

Voor gebruik schudden. CH-Alpha® PLUS is een natuurlijk product. Veranderingen in kleur kunnen voorkomen, zonder dat dit de kwaliteit beïnvloedt.
€ 29,83
€ 26,85

Laatste reviews en ervaringen met Ch-alpha plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ch Alpha is een goed product wij zijn er tevreden over de gewrichten zijn soepeler geworden en de smaak van het product is ook ok wij nemen het nu ongeveer 2 maanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden van dit product en veel verbetering met mijn gewrichten. Ik ben 5 maand geleden begonnen met CH-Alpha en ga er zeker niet mee stoppen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Echt, ik ben erg blij om een goed medicijn van Farmaline te kopen, in feite was ik bang om mijn bestelling niet te ontvangen, maar ik ben van gedachten veranderd toen ik het ontving. je hebt een goede service, ik hou altijd graag contact met je om van je Farmaline te genieten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, na enkele weken resultaat merkbaar ! Snelle , correcte service ! Blijven verder bestellen bij jullie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  jarenlang op de sukkel met de gewrichten in mijn duimen. neem nu iedere morgen alpha plus en de pijn is niet helemaal weg maar wel heel draaglijk geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik al jaren op advies van een Belgische orthopedische arts Alpha plus en de verwachte knieprothese heb ik nog steeds niet nodig want ik loop al jaren pijnvrij in de rondte.Ben dus heel enthousiast
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering van het product en goede afhandeling van de bestelling.. Voor resultaten van het product na het opgebruiken van de tweede of derde doos.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik denk dat het me helpt; maakt me niet uit of het placebo is of niet. de orthopeed in Be. heeft mij dat aanbevolen wel nogal weeig van smaak. het went.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo tot nu toe alleen maar positief. Net 15 dagen genomen, dus nog afwachten. Geen bij komende klachten. Het is makkelijk in te nemen na het avond eten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote lijdt aan botontkalking en heeft reeds enkele operaties achter de rug aan beide schouders. Sinds enkele maanden heeft ze last van de knie. Op aanraden van haar dokter probeert ze de pijn en ongemak te bestrijden met CH ALPHA plus om een operatie uit te stellen. Dat lukt tot hiertoe wonderwel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product reeds geruime tijd op advies van de specialist. Ik gebruik deze ampullen als aanvulling op de gelspuiten die ik reeds in de knie heb gekregen. Dit product is geen wondermiddel, maar het help wel!

CH-Alpha Plus kopen

Je kan CH-Alpha Plus van het merk CH-Alpha, geproduceerd door TRAMEDICO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten