€ 29,83
€ 26,85
Bespaar 10% (€ 2,98)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van CH-Alpha Plus 30 ampoules

Omschrijving van CH-Alpha Plus

Dankzij onze gewrichten kunnen we ons vlot bewegen. Hiervoor is het kraakbeen in de gewrichten uitermate belangrijk. Het vormt immers een glad oppervlak dat voorkomt dat botten over elkaar schuren of knarsen. Maar door zijn specifieke structuur werkt kraakbeen ook als schokdemper. Het kan onder zwaar gewicht of bij zware inspanningen samengedrukt worden. Als deze belasting stopt, herneemt het kraakbeen moeiteloos zijn oorspronkelijke vorm. 
 
Deze unieke eigenschappen dankt het kraakbeen aan collageen en proteoglycanen. Collageen zorgt voor een mazenstructuur, waarin een gel van proteoglycanen en water vervat zit. Collageen staat dus in voor de stevigheid van het kraakbeen, proteoglycanen voor de elasticiteit. 
 
Zowat 70% van het kraakbeen bestaat uit collageen. Collageen is dan ook uitermate belangrijk voor het goed functioneren van gewrichten.

Indicatie

Drinkbaar collageen met rozenbottelextract, selenium en vitamine C


Iedere drinkampul bevat 5 g collageen hydrolysaat FORTIGEL®. Door de kant en klare, vloeibare vorm is CH-Alpha® PLUS vlot in te nemen.

Naast collageen hydrolysaat, bevat iedere drinkampul CH-Alpha® PLUS rozenbottelextract, selenium en de aanbevolen dagdosis vitamine C. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen en draagt bij tot het normaal functioneren van de gewrichten.

 

Gebruik van CH-Alpha Plus

Dagelijks één ampul uitdrinken. De ampul voor gebruik schudden. CH-Alpha® PLUS ononderbroken innemen gedurende minimaal 3 maanden.

Ingrediënten CH-Alpha Plus

Water, collageen hydrolysaat FORTIGEL®; fructose; rozenbottel extract; vitamine C; voedingszuur: citroenzuur; aroma; conserveringsmiddel: kaliumsorbaat; zoetstoffen: sucralose en natriumselenaat.

Bijwerkingen van CH-Alpha Plus

Nadelige effecten zijn niet bekend. In zeldzame gevallen kan winderigheid of diarree voorkomen. Bij inname van grotere hoeveelheden dan aanbevolen, zijn geen schadelijke gevolgen te verwachten.

Waarschuwing

Op kamertemperatuur bewaren en beschutten tegen zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden.

Voor gebruik schudden. CH-Alpha® PLUS is een natuurlijk product. Veranderingen in kleur kunnen voorkomen, zonder dat dit de kwaliteit beïnvloedt.
€ 29,83
€ 26,85

Laatste reviews en ervaringen met CH-Alpha Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goed product

  Pijn in polsen is verminderd

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  CH-Alpha Plus 30

  CH-Alpha Plus 30 werkt wel ergens, aan te raden is een 3 tal maanden dagelijks te nemen. Daarna volstaat 1 of 2 per week. Is voorgeschreven bij de huisarts voor mijn 73 jarige moeder. Juist de kostprijs kan beter.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ch Alpha is een goed product wij zijn er tevreden over de gewrichten zijn soepeler geworden en de smaak van het product is ook ok wij nemen het nu ongeveer 2 maanden

  Was deze beoordeling nuttig?

CH-Alpha Plus kopen

Je kan CH-Alpha Plus van het merk CH-Alpha, geproduceerd door TRAMEDICO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten