€ 35,64
€ 32,79
Bespaar 8% (€ 2,85)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van CH-Alpha Plus 30 ampoules

Omschrijving van CH-Alpha Plus

Dankzij onze gewrichten kunnen we ons vlot bewegen. Hiervoor is het kraakbeen in de gewrichten uitermate belangrijk. Het vormt immers een glad oppervlak dat voorkomt dat botten over elkaar schuren of knarsen. Maar door zijn specifieke structuur werkt kraakbeen ook als schokdemper. Het kan onder zwaar gewicht of bij zware inspanningen samengedrukt worden. Als deze belasting stopt, herneemt het kraakbeen moeiteloos zijn oorspronkelijke vorm. 
 
Deze unieke eigenschappen dankt het kraakbeen aan collageen en proteoglycanen. Collageen zorgt voor een mazenstructuur, waarin een gel van proteoglycanen en water vervat zit. Collageen staat dus in voor de stevigheid van het kraakbeen, proteoglycanen voor de elasticiteit. 
 
Zowat 70% van het kraakbeen bestaat uit collageen. Collageen is dan ook uitermate belangrijk voor het goed functioneren van gewrichten.

Indicatie

Drinkbaar collageen met rozenbottelextract, selenium en vitamine C


Iedere drinkampul bevat 5 g collageen hydrolysaat FORTIGEL®. Door de kant en klare, vloeibare vorm is CH-Alpha® PLUS vlot in te nemen.

Naast collageen hydrolysaat, bevat iedere drinkampul CH-Alpha® PLUS rozenbottelextract, selenium en de aanbevolen dagdosis vitamine C. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen en draagt bij tot het normaal functioneren van de gewrichten.

 

Gebruik van CH-Alpha Plus

Dagelijks één ampul uitdrinken. De ampul voor gebruik schudden. CH-Alpha® PLUS ononderbroken innemen gedurende minimaal 3 maanden.

Ingrediënten CH-Alpha Plus

Water, collageen hydrolysaat FORTIGEL®; fructose; rozenbottel extract; vitamine C; voedingszuur: citroenzuur; aroma; conserveringsmiddel: kaliumsorbaat; zoetstoffen: sucralose en natriumselenaat.

Bijwerkingen van CH-Alpha Plus

Nadelige effecten zijn niet bekend. In zeldzame gevallen kan winderigheid of diarree voorkomen. Bij inname van grotere hoeveelheden dan aanbevolen, zijn geen schadelijke gevolgen te verwachten.

Waarschuwing

Op kamertemperatuur bewaren en beschutten tegen zonlicht. Buiten bereik van kinderen houden.

Voor gebruik schudden. CH-Alpha® PLUS is een natuurlijk product. Veranderingen in kleur kunnen voorkomen, zonder dat dit de kwaliteit beïnvloedt.
€ 35,64
€ 32,79

Laatste reviews en ervaringen met CH-Alpha Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  ch alpha

  Ch Alpha m'avait été recommandé par mon médecin, suite à quelques soucis au niveau des articulations. après utilisation pendant plusieurs semaines, j'estime que c'est un excellent produit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Minder pijnlijke vingerknoken

  Sinds ik op aanbeveling van mijn dokter CH Alpha Plus gebruik in de pijn in de knokkels van mijn wijs- en ringvingers fors verminderd. De pijn is draaglijk geworden.De ampoules zijn zeer gemakkelijk en de oplossing is vlot als dusdanig te drinken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  ch alpha plus

  een product dat zeker de moeite waard is om in te nemen,het is niet goedkoop en het moet lang genomen worden,wat het kostenplaatje naar omhoog doet schieten,MAAR het is zijn prijs meer dan waard,het helpt,neem het nu reeds 4 jaar en kan nog altijd de trap op en af wat daarvoor niet meer ging,ook mijn schouders en handen zijn er blij mee,het is geen wondermiddel maar het doet wat het moet en dat is al heel veel

  Was deze beoordeling nuttig?

CH-Alpha Plus kopen

Je kan CH-Alpha Plus van het merk CH-Alpha , geproduceerd door TRAMEDICO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten