€ 19,95
€ 16,96
Bespaar 15% (€ 2,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Cholemin

Fytostar Cholemin

Cholemin® bevat per tablet 10 mg Monacolin-K, uit gefermenteerde rode rijst welke aan deze dagdosis bijdraagt om de cholesterolspiegel normaal te houden. Verder bevat één tablet ook nog 800 mg plantensterolen waarvan bewezen werd dat bij deze dosis een gunstig effect optreedt welke bijdraagt tot het in stand houden van normale cholesterolwaarden. Thiamine draagt bij aan een normale hartfunctie. Ook coenzym Q10 is belangrijk om eventuele tekorten op te vangen.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:

  % ADH*
Plantensterolen800 mg-
Monacolin-K10 mg-
Coenzym Q1050 mg-
Vitamine B11,1 mg100%

% ADH* = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten:
Plantensterolen, gestandaardiseerd extract van rood gefermenteerde rijst (monascus purpureus), vulstof: microkristallijn cellulose, additief: natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddel: calciumcarbonaat, coenzyme Q10 (ubichinon), antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vulstof: siliciumdioxide, drager: maltodextrine, coating: hydroxypropylmethyl cellulose, kleurstof: titaandioxide, vitamine B1 (thiamine HCI), antiklontermiddel: talk, glansmiddel: bijwas, bevochtigingsmiddel: polysorbaat 80, kleurstof: geel ijzeroxide, glansmiddel carnaubawas.

Gebruik:
1 tablet per dag, in te nemen met water.

Niet gebruiken bij zwangerschap en gedurende periode van borstvoeding.
 
Op kamertemperatuur bewaren in originele verpakking.

Distributeur
Oce Bio BVBA
Nijverheidsstraat 96
2160 Wommelgem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

03-2015


 

Indicatie

Met monacolin-K uit rode rijst en fytosterolen, dragen bij aan een normale cholesterolspiegel en thiamine, draagt bij aan een normale hartfunctie + coenzyme Q10

Gebruik van Cholemin

1 tablet per dag met water.

Ingrediënten Cholemin

Plantensterolen (bevat soja), Rode rijst gist (Monascus purpureus), vulstoff en: Microkristallijne cellulose; Maïszetmeel; Siliciumdioxide, additief: Natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddelen: Calciumcarbonaat; Magnesiumstearaat; Talk, Coenzyme Q10 (ubichinon), draagstof: Maltodextrine, omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, kleurstoff en: Titaandioxide; Geel ijzeroxide, Vitamine B1 (Thiaminewaterstofcloride), bevochtigingsmiddel: Polysorbaat 80, glansmiddelen: Bijenwas; Carnaubawas.
 
Per tablet:RI*
Plantensterolen 800 mg 
Monacolin-K 10 mg 
Coenzyme Q10 50 mg 
Vitamine B1 1,1 mg 100%
*RI: Referentie Inname

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren bij kamertemperatuur buiten het bereik van kinderen. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Het product is niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden. Enkel onder toezicht van een arts gebruiken indien cholesterolverlagende geneesmiddelen worden gebruikt. De inname van meer dan 3 g toegevoegde plantensterolen/ stanolen is te vermijden. Niet geschikt bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen onder 5 jaar.


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 19,95
€ 16,96

Laatste reviews en ervaringen met Cholemin

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Geachte, Ik ben nog maar gestart met dit product en ben ook van plan om dit ook verder aan te kopen en te gebruiken. Ik heb er het volste vertrouwen in! Groetjes, Marina

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Ik kamp al lang met een te hoge cholestorspiegel. Ik neem hiervoor reeds jaren simvastatine. Ik werd echter door iemand geattendeerd op deze tabletten. Deze zouden op een natuurlijke basis helpen de spiegel te verlagen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholemin kopen

Je kan Cholemin van het merk Fytostar , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol