€ 23,51
€ 21,16
Bespaar 10% (€ 2,35)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol Plus

Cholesfytol®plus bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en 2 keer meer droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.). Cholesfytol®plus helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Rode gist rijst van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm biedt een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie.

Indicatie

Cholesfytol Plus helpt het cholesterolgehalte te beheersen. 

Gebruik van Cholesfytol Plus

Volwassenen vanaf 18 jaar: 1 tablet per dag, 's avonds.

Ingrediënten Cholesfytol Plus

Vulstof: cellulose - rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - olijf droogextract (Olea europaea) 50 mg (equivalent aan 10 mg hydroxytyrosol) - vulstoffen: zetmeel, magnesiumstearaat - glansmiddelen: polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - kleurstoffen: karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 23,51
€ 21,16

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitzonderlijk product

  Mijn cholesterol ging van 259 naar 174 in 6 maanden tijd. Prachtig resultaat zonder vastgestelde nadelen. Het is niet nodig om commentaar te geven op mijn 200 karakters ervaring als de cijfers voor zich spreken. Ik dacht niet langer dat ik medicijnen zou gebruiken om mijn cholesterolgehalte te verlagen vanwege de bijwerkingen waar ik mee te maken had. Het was over de afstand van mijn arts dat ik deze laatste test heb uitgevoerd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goed product helpt mijn cholesterol iets te verlagen

  Ik heb al jaren een veel te hoge cholesterol die vooral erfelijk is en moest daarom medicatie nemen. Nu ben ik sedert een aantal maanden overgeschakeld op dit product en de resultaten waren positief. Ik blijf dit verder nemen, liever dit dan medicatie

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Uitstekende product. Helpt cholesterol met succes te verlagen.

  Uitstekende product. Helpt cholesterol met succes te verlagen. Na enkele maanden is mijn cholesterol op een constante goede waarde . Er zijn geen bijwerkingen. Zeer tevreden mee. Op plantaardige basis.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholesfytol Plus kopen

Je kan Cholesfytol Plus van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol