€ 34,20
€ 25,65
Bespaar 25% (€ 8,55)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol Plus

Cholesfytol®plus bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en 2 keer meer droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.). Cholesfytol®plus helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Rode gist rijst van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifieke vorm biedt een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie.

Indicatie

Cholesfytol Plus helpt het cholesterolgehalte te beheersen. 

Gebruik van Cholesfytol Plus

Volwassenen vanaf 18 jaar: 1 tablet per dag, 's avonds.

Ingrediënten Cholesfytol Plus

Vulstof: cellulose - rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - olijf droogextract (Olea europaea) 50 mg (equivalent aan 10 mg hydroxytyrosol) - vulstoffen: zetmeel, magnesiumstearaat - glansmiddelen: polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - kleurstoffen: karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 34,20
€ 25,65

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Perfecte

  Ik moet dit medicijn als een dagelijkse behandeling nemen. Dit is een kostenpost bij aankoop in de apotheek en vaak moet het product worden besteld. Dankzij farmaline kan ik het op korte termijn kopen dankzij de vele kortingen en wordt het product uiterlijk binnen 3 dagen aan mij geleverd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Cholesfytol

  Mijn cholesterol stond veel te hoog tot de dokter zei je moet iets nemen Ik zei iets op natuurlijke wijze neem ik anders niet Sinds ik dat neem heb ik geen hoge cholesterol meer Een aanrader

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  gezond alternatief

  Vroeger nam ik gewone medicatie voor mijn cholesterol. Omdat ik geen grote van ben van gewone geneesmiddelen schakelde ik op aanraden van de dokter over op Cholesfytol. Zelfde resultaat als gewone pillen maar een natuurlijker product.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholesfytol Plus kopen

Je kan Cholesfytol Plus van het merk Tilman , geproduceerd door TILMAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol