€ 33,80
€ 29,74
Bespaar 12% (€ 4,06)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol Plus

Cholesfytol®plus bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en 2 keer meer droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.). Cholesfytol®plus helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Rode gist rijst van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm biedt een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie.

Indicatie

Cholesfytol Plus helpt het cholesterolgehalte te beheersen. 

Gebruik van Cholesfytol Plus

Volwassenen vanaf 18 jaar: 1 tablet per dag, 's avonds.

Ingrediënten Cholesfytol Plus

Vulstof: cellulose - rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - olijf droogextract (Olea europaea) 50 mg (equivalent aan 10 mg hydroxytyrosol) - vulstoffen: zetmeel, magnesiumstearaat - glansmiddelen: polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - kleurstoffen: karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 33,80
€ 29,74

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullnonenonenone
  2/5

  Beste

  Het middel cholesfytol heb ik drie maanden gebruikt omdat de dokter mij dat had aangeraden daar mijn cholesterol iets te hoog stond , jammer genoeg heeft dit bij mij tot geen resultaat geleid en moest ik overstappen op statines . het was het proberen waard maar voor mij niet afdoende .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  gematigde cholesterol

  Prima product voor Cholesterolverhoging tot 230 : het werkt !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Geen statines nodig...

  Dankzij dit homeopathische produkt krijgt men een goede controle op onze cholesterol Het is natuurlijk en dus geen bijeffecten Een sterke aanrader De dokter vertelde mij om een product met statines te gebruiken maar ik weigerde omdat het ongezond is en met talloze neveneffecten

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholesfytol Plus kopen

Je kan Cholesfytol Plus van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol