€ 48,00
€ 36,96
Bespaar 23% (€ 11,04)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van CholixX RED

CholixX Red is een high tech voedingssupplement op basis van rode rijstgist en co-enzym Q10, aangewezen voor de beheersing van uw cholesterol.

Indicatie

Beheerst het cholesterolgehalte, gunstig effect op de bloeddruk.

Gebruik van CholixX RED

1 tablet per dag.

Ingrediënten CholixX RED

CholixX RED bevat per tablet een hoge dosis rode gist rijst poeder met een hoge concentratie aan actieve stoffen (1.56% monacoline K) en bovendien 100 mg co-enzym Q10. Een tablet bevat ongeveer 10 mg monacoline K.

Waarschuwing

 • Dit product is een voedingssupplement.
 • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
 • Niet bij zwangerschap of ernstige leverproblemen gebruiken.


Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 48,00
€ 36,96

Laatste reviews en ervaringen met CholixX RED

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Rode rijst supplement met Q10

  Ik had een hoogte cholesterol en wilde geen statines nemen. De huisarts schreef rode rijst voor. Met rode rijst supplementen is het ook raadzaam om Q10 bij te nemen voor de spierpijnen. Daarom gebruik nu Cholixx red met Q10. Bij laatste meting bij de huisarts waren mijn cholesterolwaarden goed. Ik ben zeer tevreden van dit supplement.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Bloeddruk-Cholesterol

  CholixX RED 120 tabletten is een voedingssupplement. Is aan te raden voor een te hoge bloeddruk en voor de cholesterol op peil te houden. Dagelijks inname is aan te raden. Men mag niet onmiddellijk resultaat verwachten maar geduld hebben. Vooral de goede cholesterol stijgt hierbij naar de normale waarde. Kortom een aanrader voor mensen met een te hoge bloeddruk en een te hoge cholesterol.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  prima werking

  Zeer tevreden van dit product. Het doet wat het claimt; nl. bij nieuw bloedonderzoek een significante daling van vooral de slechte LDL-cholesterol. Misschien niet zo goedkoop, maar het is in elk geval beter dan de vaak chemische troep wanneer je de door dokters voorgeschreven statines zou gaan nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

CholixX RED kopen

Je kan CholixX RED van het merk ixX Pharma , geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol