€ 28,00
€ 24,64
Bespaar 12% (€ 3,36)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Chryssil

Ondersteunt de normale reinigingsfunctie van de lever.

Chryssil is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige plantenextracten en specifieke antioxidant-nutriënten die de normale reinigingsfunctie van de lever ondersteunt en die bijdraagt tot een normale galfunctie.

Extra info: voorzorg tijdens de zwangerschap: producten die de normale detoxificatie helpen ondersteunen, zijn niet geschikt tijdens de zwangerschap.

Indicatie

Ondersteunt de normale reinigingsfunctie van de lever.

Gebruik van Chryssil

2 tabletten/dag

Ingrediënten Chryssil

Per dagdosis van 2 tabletten

Actieve ingrediënten: Carduus marianus (mariadistel) 300 mg, Chrysanthellum americanum (chrysant) 300 mg, L-Glutathion 40 mg.

Niet-actieve ingrediënten: Vulstof: Microkristallijne cellulose, Antikontermiddel: Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide. Glansmiddel: AquaPolish (Hydroxypropylmethylcellulose, Talk, Glycerine, Lactose monohydrate, Titaniumdioxide, IJzeroxide (geel), Zonnegeel).

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

€ 28,00
€ 24,64

Laatste reviews en ervaringen met Chryssil

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds mijn dochter deze supplementen inneemt is haar hoofdpijn met meer dan de helft vermindert of is het aantal dagen per maand sterk gedaald Chryssil + Linidol van Nutriphyt Ze is dan ook super tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De chrisyl is een goede leverondersteuning,voorgeschreven gekregen.in combinatie met lactophar en zynargin en mucoperm door mijn orthomoleculaire arts voor mijn doorlaat bare darm te repareren
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Chryssil gebruikt mijn vrouw op aanraden van haar arts om haar leverfunctie te helpen ondersteunen en zodoende minder klachten en uitstralende pijnen te ervaren hetgeen een bevredigend resultaat oplevert.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mij (alsook een vriendin met pancreas-kanker) aangeraden 'om de functie van de lever te herstellen' door een bioloog die uit de farmaceutische sector is gestapt waar hij ettelijke jaren meewerkte aan de ontwikkeling van allerlei chemotherapieën Hij stapte uit de branche (wegens te veel gezien), zwoer de klassieke geneesmiddelen af en houdt zich nu bezig met de ontwikkeling en promotie van natuurlijke voedingssupplementen als deze.

Chryssil kopen

Je kan Chryssil van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Lever & Gal