€ 54,14
€ 48,73
Bespaar 10% (€ 5,41)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cicacare 12cm x 6cm

Gelkompres voor littekenbehandeling.

Het is klinisch bewezen dat Cica-Care efficiënt werkt bij rode en verheven littekens, zowel recente als oudere. Patiëntenonderzoek wijst uit dat het uiterlijk verbetert bij 90% van de littekens, die soepeler worden, vervlakken en vervagen. Elk afgesneden stukje Cica-Care gaat tot één maand mee. De beste resultaten worden verkregen na 2 tot 4 maanden behandeling.

Cica-Care is hypoallergeen en veilig in gebruik bij kinderen. Het gelkompres moet 2 maal per dag gewassen worden. Wanneer Cica-Care slijtage begint te vertonen of wanneer het reinigen moeilijker wordt, moet het vervangen worden. Dit is gemiddeld na 28 dagen.


Indicatie

CICA-CARE kan worden gebruikt voor de behandeling van zowel oudere als nieuwe hypertrofische, rode littekens en keloïden. En voor de profylaxe van gesloten wonden om de vorming van hypertrofische littekens en keloïden te voorkomen.

Gebruik van Cicacare 12cm x 6cm

Niet gebruiken op open of geïnfecteerde wonden. Niet gebruiken op acne.
€ 54,14
€ 48,73

Laatste reviews en ervaringen met Cicacare 12cm x 6cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  veel

  Resultaat niet zo duidelijk als gehoopt...Ik vraag me af of de zalf niet beter zou hebben gewerkt...Het lijkt me dat ZONDER de zorg voor het litteken vandaag nog minder belangrijk zou zijn...Maar hoe moet ik dat weten? Ultrasnelle levering, dank u

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  helpt maar plakker mag iets beter plakken

  het product helpt maar de plakkant plakt niet heel lang, je moet het regelmatig aandrukken en als je gaat slapen best een windel of extra plakker rond doen zodat het zeker blijft houden. voor de rest een goed product dat ook effectief helpt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Ik gebruik cica care al aantal maanden op een groot litteken en het is al duidelijk veel lichter van kleur, soepelder... het vraagt geduld maar er is resultaat, nu een 2 tal maanden aan het gebruiken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cicacare 12cm x 6cm kopen

Je kan Cicacare 12cm x 6cm van het merk Smith & Nephew , geproduceerd door SMITH NEPHEW , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Littekenverzorging
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging