Cicatridina 10 ovules

€ 16,50
€ 14,85
Bespaar 10% (€ 1,65)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Cicatridina 10 ovules

Omschrijving van Cicatridina

CICATRIDINA® vaginale ovules is werkzaam door de aanwezigheid van hyaluronzuur, een mucopolysaccharide dat in vele weefsels van het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur werkt als een structurele ondersteuning: het voedt en versterkt de weefsels en maakt ze elastischer. In tal van klinische onderzoeken is aangetoond dat hyaluronzuur huidaangroei en weefselherstel kan versnellen en verbeteren.

Indicatie

CICATRIDINA®

Adjuvante behandeling van herstellende processen bij atrofische en dystrofische verandering en van het vaginale slijmvlies. Het bevordert de wondgenezing na de bevalling, in de gynaecologische chirurgie, in geval van dystrofie na chemotherapie, ioniserende straling, vaginale droogte die ook te wijten is aan oestrogeendeficiëntie.

Gebruik van Cicatridina

Haal de ovule uit de verpakking door de twee voorgesneden lipjes van de blisterverpakking uit elkaar te trekken en de ovule diep in de vagina te steken. Uit hygiënische overweging - en, is het een goede gewoonte om de handen te wassen vóór en na het gebruik van het medische hulpmiddel.
Gebruik één ovule 's avonds of volgens medisch voorschrift. De gebruiksduur hangt af van de evolutie van de symptomen. Zo nodig kunnen CICATRIDINA® vaginale ovules langdurig gebruikt worden.

Ingrediënten Cicatridina

Hyaluronzuur natriumzout 5 mg, Centella asiatica olie-extract, Calendula olie-extract, Aloe vera olie-extract, Melaleuca etherische olie, semisynthetische glyceriden, BHT.

Waarschuwing

WANNEER HET NIET GEBRUIKT MAG WORDEN
Bij individuele overgevoeligheid aan één van de bestanddelen van het product.
Zwangerschap en borstvoeding De veiligheid van gebruik van CICATRIDINA® vaginale ovules tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding is niet aangetoond. In deze omstandigheden is het raadzaam om uw arts te raadplegen. Rijvaardigheid en het gebruik van gereedschap of machines Er zijn geen bijzondere voorzorgen nodig
Cicatridina 10 ovules
€ 16,50
€ 14,85

Laatste reviews en ervaringen met Cicatridina

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, ik gebruik het niet zozeer voor droogte maar het heeft met name een verzachtende werking. Het brandt, schrijnt minder dan de vaginale capsules die ik van een ander merk heb gebruikt. Mogelijk is de samenstelling anders.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Heb nog geen duidelijk resultaatBen er nog niet uit.. Meer vochtigheid en soepelheid is wel ontstaan, maar de jeuk, die zijn oorsprong lijkt te hebben in droge slijmvliezen, is onverminderd. Heb in dezelfde tijd ook blaasontsteking opgelopen, daardoor de behandeling tijdelijk stopgezet. Kan aan het einde vd kuur meer zeggen over dit product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is wel degelijk nog verkrijgbaar bij de apotheek, ik ben het vorige week nog gaan halen. Ik had wel voorschriften van de gynaecoloog. De apothekeres waar ik altijd ga, heeft altijd minstens 3 doosjes hiervan in voorraad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een uitstekend product voor vrouwen, die niet tegen hormoontabletten kunnen om het vaginale slijmvlies sterker te maken. Deze worden veelal gebruikt na een voor- of achterwandcorrectie. Het enige nadeel is dat het door veel zorgverzekeraars niet wordt vergoed. De levering door Farmaline is zeer correct, discreet en snel.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules zijn geweldig .Na chemo beschadiging gekregen aan slijmvliezen maar deze capsules werker geweldig , wel op advies van de internist gaan gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product ! Ik zou het iedereen aanraden die te maken krijgt met een vaginale droogte. Dit is het enige product dat mij kan helpen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  inmiddels heb ik al meer als 1 doosje gebruikt, naar mijn menibg zijn de klachten weliswaar nog niet helemaal verdwenen maar wel minder geworden. Ik ga er mee door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Cicatridina is een zeer goed product vandaar dat ik het nu online koop omdat het niet meer te verkrijgen was. Ik heb zeer veel producten geprobeerd tegen menopauzale droogte en dit is het enige product dat werkt voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit medicijn niet meer verkrijgbaar bij de apotheek. Farmaline verkocht het produkt wel en het spaarde me zeker 0,15 eurocent per ovule uit. Snelle korrekte levering.

Cicatridina kopen

Je kan Cicatridina van het merk Merck NV, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw