€ 16,63
€ 14,97
Bespaar 10% (€ 1,66)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo 2 stuks

Omschrijving van Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo

De Clearblue Snelle Detectie-zwangerschapstest is speciaal ontworpen om je de gemakkelijkste ervaring met zwangerschapstesten te bieden. Je kan rekenen op de betrouwbaarheid die je van Clearblue gewend bent en kent al na 1 minuut de uitslag. 

Wanneer je zwanger bent, maakt je lichaam het zwangerschapshormoon hCG (humaan choriongonadotrofine) aan. In een vroeg stadium van de zwangerschap neemt de hoeveelheid hCG in je lichaam toe. Clearblue Snelle Detectie kan kleine concentraties van dit hormoon in je urine detecteren. (De gevoeligheid van deze test is 25 mIU/ml).

Bij laboratoriumonderzoek is de Clearblue Snelle Detectie-zwangerschapstest voor meer dan 99% nauwkeurig gebleken, als de test wordt gebruikt vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen.

Indicatie

Zwangerschapstest snelle detectie
 • meer dan 99% nauwkeurig
 • ergonomische vorm: eenvoudig te hanteren
 • 50% breder uiteinde voor een eenvoudigere staalafname
 • duidelijk positief (+) of negatief (-) resultaat, al vanaf 1 minuut afleesbaar

Gebruik van Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo

Voor een correct gebruik: lees aandachtig de bijsluiter

€ 16,63
€ 14,97

Laatste reviews en ervaringen met Clearblue zwangerschapstest snelle detectie duo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft dezelfde werkwijze als alle andere tests op de markt (opsporen hcg-waarden in de (ochtend)urine), maar je krijgt sneller resultaat met deze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De sticks zijn heel simpel in gebruik. Er zit een handige 'handleiding' bij die maakt dat het product juist gebruikt. Ook naar hygiene toe is de dop gemakkelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel duidelijke aanduiding of de urine op de stick komt via de roze verkleuring. Snel resultaat met duidelijke aanduiding over negatief of positief resultaat.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben niet 100% tevreden dat na een paar dagen de lijn niet meer verdwijnt, voor de prijs. In de goedkoopste merken blijven de lijnen staan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel goedkopere testen geprobeerd maar ik vind deze van clearblue toch het gemakkelijkste in gebruik en het duidelijkste! Zeer tevreden van deze test!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De instructies bevinden zich in de doos. Zeer nauwkeurig en effectief - de test gaf me een direct antwoord een tweedelige doos is ook zeer praktisch
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  vroege zwangerschapstest tot 4 dagen voor de menstruatie zeer duidelijk en nauwkeurig, betrouwbaar, ze zijn gemakkelijk te gebruiken en resulteren in slechts 3 minuten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goeie bijsluiter. Alles staat zeer duidelijk uitgeschreven. Is ook hygiënisch in gebruik. Ben zeer tevreden van het product. Is gemakkelijk dat er 2 testen aanwezig waren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De makkelijkste tester die ik al geprobeerd heb! Opendoen, plassen, sluiten en enkele minuten later kan je het resultaat aflezen. Hopelijk staat volgende keer het streepje in de juiste richting :)

Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo kopen

Je kan Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo van het merk Clearblue, geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DISTR. EUROPE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Zwangerschapstesten of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Zwangerschapstesten
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Zwangerschapstesten