Omschrijving van Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo

De Clearblue Snelle Detectie-zwangerschapstest is speciaal ontworpen om je de gemakkelijkste ervaring met zwangerschapstesten te bieden. Je kan rekenen op de betrouwbaarheid die je van Clearblue gewend bent en kent al na 1 minuut de uitslag. 

Wanneer je zwanger bent, maakt je lichaam het zwangerschapshormoon hCG (humaan choriongonadotrofine) aan. In een vroeg stadium van de zwangerschap neemt de hoeveelheid hCG in je lichaam toe. Clearblue Snelle Detectie kan kleine concentraties van dit hormoon in je urine detecteren. (De gevoeligheid van deze test is 25 mIU/ml).

Bij laboratoriumonderzoek is de Clearblue Snelle Detectie-zwangerschapstest voor meer dan 99% nauwkeurig gebleken, als de test wordt gebruikt vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen.

Indicatie

Zwangerschapstest snelle detectie
 • meer dan 99% nauwkeurig
 • ergonomische vorm: eenvoudig te hanteren
 • 50% breder uiteinde voor een eenvoudigere staalafname
 • duidelijk positief (+) of negatief (-) resultaat, al vanaf 1 minuut afleesbaar

Gebruik van Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo

Voor een correct gebruik: lees aandachtig de bijsluiter

€ 16,63
€ 13,47

Laatste reviews en ervaringen met Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Betrouwbaar merk

  Clearblue is het bekendste merk voor zwangerschapstesten en daarom heb ik ervoor gekozen om dit product te kopen. Naar mijn mening is het essentieel om het resultaat van de test te kunnen vertrouwen in plaats van er 10 te moeten kopen van een goedkoper merk omdat je het niet zeker weet! Bovendien profiteerde ik van een zeer goede prijs door het op deze site te kopen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima

  Farmaline biedt een super goede en snelle service aan. De producten worden snel en discreet geleverd. Prima kwaliteit van de producten. Ik kocht de Clearblue test die na een bloedtest alsook betrouwbaar blijkt. Zeker een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Test

  Je recommande vivement ce test de grossesse. La boîte contient 2 tests ce qui fait un bon rapport qualité-prix. C'est moins cher qu'en pharmacie et le colis est arrivé très vite. Je trouve que le test est également très facile à utiliser. Le résultat du test s'affiche très rapidement. Je suis plusnm que satisfaite!

  Was deze beoordeling nuttig?

Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo kopen

Je kan Clearblue Zwangerschapstest Snelle Detectie duo van het merk Clearblue , geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DISTR. EUROPE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Zwangerschapstesten of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Zwangerschapstesten
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Zwangerschapstesten