€ 30,82
€ 26,20
Bespaar 15% (€ 4,62)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van 3M Coban 2 Lagen Compressiesysteem 2094

3M Coban 2 Lagen Compressie Systeem wordt gebruikt door professionals met als doel, een effectieve, duurzame therapeutische compressie toe te dienen voor de behandeling van oedeem, welke geassocieerd wordt met ulcus cruris venosum en gerelateerde aandoeningen. Het systeem bestaat uit een comfort zwachtel en een compressie zwachtel welke snel en eenvoudig zijn aan te brengen. Beide zwachtels verkleven aan elkaar en voorzien in een comfortabele, effectieve compressie. Dit dunne, lichte zwachtelsysteem maakt het mogelijk voor patiënten om normale schoenen te dragen.

Gebruik van 3M Coban 2 Lagen Compressiesysteem 2094

Laag 1: De zwachtel voor comfort
 • Breng de zwachtel aan, met de foamzijde op de huid
 • Breng de zwachtel met net genoeg spanning aan om de vorm van het been te kunnen volgen, met zo min mogelijk overlapping
Laag 2: De zwachtel voor compressie
 • De zwachtel is ontwikkeld om onder volledige spanning aan te brengen, gedurende de hele procedure 
 • Indien gewenst kan met minder spanning worden gezwachteld
 • Wij adviseren u om de rol, tijdens het zwachtelen, zo dicht mogelijk bij het been te houden, voor gecontroleerde, gelijkmatige druk
€ 30,82
€ 26,20

Laatste reviews en ervaringen met 3M Coban 2 Lagen Compressiesysteem 2094

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Dit compressiesysteem heeft zich bewezen voor mij. Vanwege het lijmeffect blijft het daaronder gelegen schuimverband, dat met windels gefixeerd wordt, op zijn plaats en verschuift ook gedurende de volgende 5 dagen niet naar beneden!!! Helaas is het systeem van een eenmalig verband voor mij op den duur een beetje te duur!

  Was deze beoordeling nuttig?

3M Coban 2 Lagen Compressiesysteem 2094 kopen

Je kan 3M Coban 2 Lagen Compressiesysteem 2094 van het merk 3M , geproduceerd door 3M BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Verbandmateriaal