€ 29,90
€ 26,91
Bespaar 10% (€ 2,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Coenzyme Q10 100mg

Coënzyme Q10 (ubiquinon) is een stof die op een vitamine lijkt, en is noodzakelijk voor alle belangrijke processen die zich in de cellen afspelen. Al de processen waar energie nodig is doen beroep op de functie van Q10. Met de leeftdijd gaat de productie van Q10 achteruit en is er een verhoogde behoefte van Q10 . Wanneer niet voldoende Q10 aanwezig is gaat het verouderingsproces versnellen en gaat de cel niet meer in staat zijn om voldoende energie aan te maken. Bepaalde geneesmiddelen kunnen zelfs de productie van Q10 onderdrukken wat kan leiden tot een tekort aan Q10. Q10 is een krachtig en beschermend antioxydant en is cruciaal in de aanmaak van voldoende levensenergie


Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Ingrediënten Deba Coenzyme Q10 100mg

Coenzyme Q10

€ 29,90
€ 26,91

Laatste reviews en ervaringen met Deba Coenzyme Q10 100mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel tevreden

  Ik voel mij veel gezonder en fitter!Ik kan niet meer zonder!Echt een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer tevreden!

  Het product deba Coenzyme Q10 doet wat het belooft: het geeft meer energie om de dag op een goede manier door te komen. Uiteraard zijn ook gezonde voeding, voldoende slaap en lichaamsbeweging belangrijk. In het kader van goede zelfzorg past dit product uitstekend! Het kan een extra ondersteuning bieden in moeilijke, stresserende situaties. Ik ben alvast dankbaar dat dit product bestaat en geen nadelige bijwerkingen kent.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Deba Coenzyme Q10 100mg

  Semble jouer son rôle mais difficile à évaluer...

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Coenzyme Q10 100mg kopen

Je kan Deba Coenzyme Q10 100mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10