€ 29,90
€ 26,91
Bespaar 10% (€ 2,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Coenzyme Q10 100mg

Coënzyme Q10 (ubiquinon) is een stof die op een vitamine lijkt, en is noodzakelijk voor alle belangrijke processen die zich in de cellen afspelen. Al de processen waar energie nodig is doen beroep op de functie van Q10. Met de leeftdijd gaat de productie van Q10 achteruit en is er een verhoogde behoefte van Q10 . Wanneer niet voldoende Q10 aanwezig is gaat het verouderingsproces versnellen en gaat de cel niet meer in staat zijn om voldoende energie aan te maken. Bepaalde geneesmiddelen kunnen zelfs de productie van Q10 onderdrukken wat kan leiden tot een tekort aan Q10. Q10 is een krachtig en beschermend antioxydant en is cruciaal in de aanmaak van voldoende levensenergie


Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Ingrediënten Deba Coenzyme Q10 100mg

Coenzyme Q10

€ 29,90
€ 26,91

Laatste reviews en ervaringen met Deba Coenzyme Q10 100mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Coenzyme Q10

  Deba Coenzyme Q10 is een zeer goed product. Het geeft extra zuurstof aan het bloed, waardoor je minder moe bent. Zorgt voor meer energie. Het bevat ook belangrijke anti-oxidanten. Bij een tekort van q10 wordt het verouderingsproces van de cel versnelt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Sinds ik Q10-capsules en verse groentesappen neem die met een sapcentrifuge zijn gemaakt om te veel vezels te vermijden, heb ik geen diarree meer. Ik had er al meer dan een jaar last van en de artsen wisten niet wat ze moesten doen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Neem het omdat ik q10 te weinig heb.(bloed onderzoek) Heb er toch wat meer energie mee. Zou ook helpen bij hoge bloeddruk en hartpatiënten. Is ook een krachtig antioxidant.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Coenzyme Q10 100mg kopen

Je kan Deba Coenzyme Q10 100mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10