€ 53,90
€ 48,51
Bespaar 10% (€ 5,39)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Coenzyme Q10 100mg

Coënzyme Q10 (ubiquinon) is een stof die op een vitamine lijkt, en is noodzakelijk voor alle belangrijke processen die zich in de cellen afspelen. Al de processen waar energie nodig is doen beroep op de functie van Q10. Met de leeftdijd gaat de productie van Q10 achteruit en is er een verhoogde behoefte van Q10 . Wanneer niet voldoende Q10 aanwezig is gaat het verouderingsproces versnellen en gaat de cel niet meer in staat zijn om voldoende energie aan te maken. Bepaalde geneesmiddelen kunnen zelfs de productie van Q10 onderdrukken wat kan leiden tot een tekort aan Q10. Q10 is een krachtig en beschermend antioxydant en is cruciaal in de aanmaak van voldoende levensenergie.


Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Ingrediënten Deba Coenzyme Q10 100mg

Coenzyme Q10

€ 53,90
€ 48,51

Laatste reviews en ervaringen met Deba Coenzyme Q10 100mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Positif

  bon produit mais il faut un certain temps

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed product

  Dit redelijk geprijsde product is gemakkelijk te gebruiken, alleen een kleine capsule om dagelijks met een glas water in te slikken om een goede uitstraling en een jong lichaam te krijgen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Superproduct

  Q10 is een vetoplosbare, vitamine-achtige stof die in alle menselijke cellen voorkomt. Het zorgt voor verschillende omzettingsstappen in de energieproductie in de cel. Het is ook een belangrijk antioxidant. Ik krijg werkelijk een energoestoot bij inname van q10. Voel me opmerkelijk minder moe en heb weer energie.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Coenzyme Q10 100mg kopen

Je kan Deba Coenzyme Q10 100mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10