€ 53,90
€ 48,51
Bespaar 10% (€ 5,39)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Coenzyme Q10 100mg

Coënzyme Q10 (ubiquinon) is een stof die op een vitamine lijkt, en is noodzakelijk voor alle belangrijke processen die zich in de cellen afspelen. Al de processen waar energie nodig is doen beroep op de functie van Q10. Met de leeftdijd gaat de productie van Q10 achteruit en is er een verhoogde behoefte van Q10 . Wanneer niet voldoende Q10 aanwezig is gaat het verouderingsproces versnellen en gaat de cel niet meer in staat zijn om voldoende energie aan te maken. Bepaalde geneesmiddelen kunnen zelfs de productie van Q10 onderdrukken wat kan leiden tot een tekort aan Q10. Q10 is een krachtig en beschermend antioxydant en is cruciaal in de aanmaak van voldoende levensenergie.


Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Ingrediënten Deba Coenzyme Q10 100mg

Coenzyme Q10

€ 53,90
€ 48,51

Laatste reviews en ervaringen met Deba Coenzyme Q10 100mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Superproduct

  Q10 is een vetoplosbare, vitamine-achtige stof die in alle menselijke cellen voorkomt. Het zorgt voor verschillende omzettingsstappen in de energieproductie in de cel. Het is ook een belangrijk antioxidant. Ik krijg werkelijk een energoestoot bij inname van q10. Voel me opmerkelijk minder moe en heb weer energie.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Statines blokkeren de aanmaak van q10 in het lichaam. Daarom is het goed om q10 supplement dagelijks te nemen zodat je lichaam dit toch op deze manier binnen krijgt. Goede prijs-kwaliteit bij deze firma.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Aanbevolen door een lid van mijn familie, neem ik 2 tabletten per dag om te vechten tegen een gebrek aan co-enzym Q10 veroorzaakt door sommige medicijnen die ik moet innemen. Het is op dit moment nog te vroeg om te zeggen of ik een verschil voel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Coenzyme Q10 100mg kopen

Je kan Deba Coenzyme Q10 100mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10