€ 99,99
€ 89,99
Bespaar 10% (€ 10,00)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Natural Energy Colladivine

Colladivine bevat verschillende types bioactief collageen nl.collageen-hydrolisaat, gemicroniseerd collageenhydrolysaat en gelyofiliseerd collageen.

Deze bioactieve collageentypes werken ondersteunend door synergistisch te werken ter hoogte van de huid , de pezen, het kraakbeen en onze botten en zouden zo op een efficiënte manier de veroudering van onze huid, pezen, kraakbeen en botten vertragen.

Indicatie

 • Ter preventie van huidveroudering
 • Ter versteviging van de huid
 • Voor een sneller herstel van huidwondjes
 • Daling van gewicht en lichaamsvet als aangename bijwerking

Gebruik van Natural Energy Colladivine

2 capsules per dag innemen met een glas water, na de hoofdmaaltijd.

Ingrediënten Natural Energy Colladivine

Per capsule
Collageenhydrolysaat 175mg
Gemicroniseerd collageenhydrolysaat 175mg
Gelatine (capsule) 103mg
Gelyophyliseerd collageen (triple helix) 10mg
Elastine 10mg
Chlorofyl 0.5mg

Nutritionele analyse per capsule :
Energie 1.9kcal/7.95kJ
Koolhydraten 0mg
Eiwitten 474.5mg
Vetten 0mg

Waarschuwing

 • De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Natural Energy Colladivine 120 capsules
€ 99,99
€ 89,99
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy colladivine

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al meer dan twee jaar, dagelijks, na een beenbreuk. Het sterkt je botten, het vermindert blijkbaar rimpeltjes en het is goed voor je lichaamsgewicht onder controle te houden. Een topproduct dat zijn prijs zeker waard is;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben het product nog maar een week. Aan het gebruiken dus kan er nog niet veel over zeggen. De reden waarom ik dit kocht is een behandeling met thermiva die het collageen terug gaat stimuleren. Om een extra te hebben ben ik deze pilletjes bij gaan nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Topprodukt !!betere werking dan al die dure verzorgingscremes .Na jaren gebruik,van dure crèmes heeft dit produkt na 1 maand al resultaat ,na enkele maanden nog beter resultaat .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben juist begonnen aan myn 2de doos en denk wel dat het toch al iets van resultaat heeft myn huid voelt iets strakker denk dat het ook iets afslanken d werkt met de zon erby nog beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  HIER DOOR KRIJG JE EEN MOOIE HUID VERVAAGD KLEINE RIMPELTJES OP BOVEN LIP WERKING WORDT DUIDELIJK NA TWEE A DRIE WEKEN GEBUIK. ECHT EEN PRODUCT DAT JE KAN VERWACHTEN VAN NATURAL ENERGIE
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product sinds enkele maanden en merk toch een verschil in de elasticiteit van m'n gezicht. In het begin was het verschil duidelijker dan nu, het effect kan natuurlijk niet blijven toenemen. Ik vind de prijs.kwaliteit verhouding interessanter dan gelijkaardige producten zoals vb Imedeen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Huid wordt duidelijk zachter en soepelder na inname van het produkt gedurende ongeveer een maand.Draagt ook duidelijk bij tot de versoepeling van de gewrichten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gaat de huidveroudering tegen. Als 54-jarige heb ik nog steeds een gezonde, zachte, vrij strakke huid zonder veel rimpels, waardoor ik er jonger uitzie. Krijg toch dikwijls de opmerking: je ziet er alsmaar jonger uit...

Natural Energy Colladivine kopen

Je kan Natural Energy Colladivine van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam
Vitamines & Voedingssupplementen > Collageen
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten