€ 43,50
€ 33,06
Bespaar 24% (€ 10,44)
Promotie 24% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Rhumal Combi 120 tabletten

Omschrijving van Rhumal Combi

Glucosamine is de basis-grondstof, nodig voor de opbouw van kraakbeen. Het is een volledig natuurlijke, lichaamseigene stof, die ons organisme dus zelf kan aanmaken. In het geval van slijtage op de gewrichten, zal een supplementaire aanvoer van glucosamine, ertoe bijdragen om de slijtage van het kraakbeen af te remmen en de heropbouw ervan te bevorderen. Hierdoor zal het ongemak verminderen en de mobiliteit verbeteren. Deze positieve invloed van glucosamien op de soepelheid en beweeglijkheid van de gewrichten is in verschillende wetenschappelijke studies in binnen- en buitenland aangetoond.

Indicatie

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheidverliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. • Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. • Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voordurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangen veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Gebruik van Rhumal Combi

Neem 1 x 2 tabletten Rhumal COMBIper dag, ‘s morgens of ‘s avonds. Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken. Een kleine praktische tip : een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat een hapje wordt ingeslikt! Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Rhumal Combi

Kristallijne glucosaminesulfaat ; Chondroïtinesulfaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose; Bindmiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddelen:, Magnesiumstearaat, Talk; Glansmiddelen: Hydroxy- propylmethylcellulose, Bijenwas ; Kleurstoffen : Titaandioxide, Geel en rood ijzeroxide; Ascorbinezuur; Bevochtigingsmiddel: Polysorbaat 80.
€ 43,50
€ 33,06

Laatste reviews en ervaringen met Rhumal Combi

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  RESULTATEN

  Ik neem het product al heel lang en mijn artrose in mijn handen is gestabiliseerd. Ik werd geadviseerd door een specialist. Ik ben zeer tevreden met de resultaten die in de loop der jaren zijn behaald. Ik kan het alleen maar aanraden aan mensen die hetzelfde probleem hebben als ik.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima

  Neem ik jaren... bij apotheek veel duurder...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Rhumal Combi is Top !!

  Mijn man heeft reuma en sindsdien hij Rhumal Combi neemt is hij heel veel verbeterd Rhumal Combi is een supplement dat werkt

  Was deze beoordeling nuttig?

Rhumal Combi kopen

Je kan Rhumal Combi van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten