€ 33,92
€ 30,53
Bespaar 10% (€ 3,39)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Combur 7 Test

Voor het bepalen van:
pH / Glucose / Ketonen / Leukocyten / Nitriet / Proteïne / Bloed.
Combur 7 Test 100 stuks
€ 33,92
€ 30,53

Laatste reviews en ervaringen met Combur 7 test

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze strips zijn zeer handig in gebruik. Je kan ze zelfs zonder urinepotje gebruiken NL door er gewoon op te plassen. Ze zijn makkelijk afleesbaar. De kleuren zijn makkelijk te onderscheiden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Combur7 teststroken: goed materiaal. De uitslag is betrouwbaar en de meting gebeurt goed. Elke keer worden de teststroken vlot en keurig bezorgd. De betaling per ideal is ideaal!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  combur test wordt gebruikt om te testen op blaasontsteking. Met deze tests besparen we vaak het bezoek aan de dokter en bovendien slikken we aan het eind minder antibiotica in.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken de teststroken vanuit mijn werk. Ze zijn duidelijk, kwaliteit is goed. Voor privegebruik is het jammer dat de teststrookjes binnen het half jaar al verlopen zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Conbur 7 test is een stick die 7 verschillende zaken in de urine test van suiker,bloed, witte bloedlichaampjes, zuurgraad en nog 2 onderdelen. Het is fijn om deze stich ook thuis te kunnen gebruiken bij klachten. Beoordeling goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handige zelfteststrookjes voor het testen van urine. Met deze test kun je o.a. testen op glucose, dus op diabetes, op eiwitten, dus op nierfunctie en infecties. Urineweginfectie toont deze test feiloos aan: de combinatie van hoge PH, eiwitten en bloedsporen is zeer efficient en zeker. En: je weet het resultaat binnen 1 minuut. Als de test problemen aangeeft, dan is het uiteraard zaak om gelijk contact met je arts op te nemen en de testuitslag & klachten te melden. Verder vinden wij het een secure zaak om minstens 4x/jaar zo'n testje te doen. De prijs voor 100 strips is verrassend laag voor een test die zoveel betrouwbare informatie geeft.

Combur 7 Test kopen

Je kan Combur 7 Test van het merk Roche, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Combur Testen of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Urinetesten