€ 31,73
€ 28,56
Bespaar 10% (€ 3,17)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Compact gluc IFCC.TS

Accu-Chek Compact Strips Glucose

Teststroken voor bloedglucosebepaling met glucosemeter Accu-Chek Compact. Meetbereik van 10 tot 600 mg/dl. Bloedsuikergehalte wordt meegegeven in mg/dl.

Indicatie

Teststrips voor gebruik in Accu-Chek Compact Plus meter
Deze teststrips zijn niet meer te gebruiken in de oudere Accu-Chek  Compact meter. Als u deze meter nog heeft kunt u die gratis ruilen via de fabrikant Accu-Chek.nl (gratis tel 0800 022 05 85)
Inhoud:

-3 cassettes van 17 stuks
Coderen strip automatisch
Nieuw: Plasma calibratie
Tot op heden werkte de Roche meters met volbloed kalibratie, maar het
aantal voorstanders van plasma kalibratie neemt toe en dat is ook de
standaard waarmee laboratoria meten. Voordeel is dat hiermee de
veshcillen tussen laboratoria en thuis testen zullen verkleinen. Houdt u
er rekening mee dat de waar met dezelfde meter vanaf nu ongeveer 11
procent hoger ligt.
Informatie van Roche:
Accu-Chek overgeschakeld op IFCC-plasmakalibratie
De kalibratie van de meeste Accu-Chek bloedglucosemeters is
veranderd. Tot op heden waren Accu-Chek bloedglucosemeters
volbloed-gekalibreerd. In navolging van de aanbeveling van de IFCC
(International Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine)
zijn wij overgegaan op plasmakalibratie. We leggen u graag even uit
wat deze verandering voor u zal betekenen.
Jarenlang heeft de medische wereld volbloed als standaard gezien voor
het bepalen van glucose in bloed. Vandaar ook dat Roche dit systeem
gebruikt in haar bloedglucosemeters. De laatste tijd neemt het aantal
voorstanders van de glucosebepaling met plasmakalibratie toe. Het
grootste voordeel van deze methode is dat laboratoriumresultaten
voortaan rechtstreeks kunnen worden vergeleken met resultaten van
draagbare bloedglucosemeters. Voor u als diabetespatiënt betekent het
dat u de resultaten van uw eigen bloedglucosemeter eenvoudiger kunt
vergelijken met de testresultaten van uw huisarts of
diabetesverpleegkundige.
Universeel systeem
Roche Diabetes Care streeft al jarenlang naar het leveren van de beste
zorg aan mensen met diabetes. Om die reden steunen wij de aanpak
van de IFCC. Hiermee komen we tegemoet aan de vergelijkbaarheid
van de meetresultaten tussen patiënt en behandelaar. Ook dragen we
op deze manier bij aan de invoering van een wereldwijde standaard.
Wat is er veranderd?
De verandering naar IFCC-plasmakalibratie heeft gevolgen voor gebruikers van de Accu-Chek Aviva en de Accu-Chek Compact Plus bloedglucosemeter. Deze gebruikers zullen met dezelfde meter voortaan een ongeveer 11 proc. hogere waarde meten. De veranderde kalibratie zit overigens niet in de meter, maar in de codechip. U kunt uw huidige meter dus gewoon blijven gebruiken.
Gebruikers van de Aviva en de Compact Plus worden onder meer via een bijsluiter bij de strips geïnformeerd over de verandering. Daarnaast geeft een speciaal ontwikkeld internationaal symbool op de verpakking van de teststrips aan dat de inhoud plasma gekalibreerd is.
De Accu-Chek Compact Plus is eerder dit jaar overgegaan op IFCC- plasmakalibratie, de Accu-Chek Aviva strips met IFCC-plasmakalibratie
worden vanaf december 2009 geleverd. De nieuwe Accu-Chek Mobile bloedglucosemeter, die in maart 2009 is geïntroduceerd, is al plasma-gekalibreerd. Vanaf 2010 zijn alle systemen van Accu-Chek plasma-gekalibreerd.
€ 31,73
€ 28,56

Laatste reviews en ervaringen met Compact gluc ifcc.ts

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de accu-chek wordt gebruikt voor meting van glucose. Werkt gewoon goed! Besteld en de volgende dag in huis. Bij apotheek moest ik er 3 dagen op wachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed werkende en accurate meet strips. Makkelijk in gebruik. Mooie vocht dichte opberg systeem. De bestelling Wordt altijd netjes bezorgt volgens afspraak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik al jaren deze teststrips, goede ervaringen ermee. Bij het zoeken naar een redelijke prijs, kwam ik deze site tegen, goed prijs en snelle bezorging!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat moet je hier nu over vertellen. Dat het verschrikkelijk gemakkelijk is. oude koker er uit en nieuwe koker er in plaatsen? Geen gemier met losse strips,
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik al jaren naar volle tevredenheid Accu-Chek meter. De teststrips besteld bij Farmaline zijn de goedkoopste die ik gevonden heb. Vandaag besteld morgen in huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product tegen een zeer aantrekkelijke prijs , een aanrader voor iedere diabetes die zelf bloedspiegel waarde meet. Makkelijk te bestellen en een uitstekende afhandeling en bezorging.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bevalt mij prima en daarnaast vindt na bestelling een zeer snelle en correcte aflevering plaats. Een en ander zorgt ervoor dat ik sedert ik dit product gebruik een regelmatige "prikker" ben geworden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gewoon een prima product, kan er weinig anders over zeggen. Doet wat het moet doen. Is een goed merk, nooit problemen mee gehad. Zou het iedereen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een snelle levering levering van het bestelde product, sympathieke en efficiënte helpdesk medewerkers. En daarnaast is de prijs van mijn product goed concurrerend met de concurrenten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden, vooral over de levertijd en jullie mogen een volgende bestelling verwachten. Het is een kwalitatief product. Dank u wel allemaal!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend product, gebruiksvriendekijk en betrouwbaar.Door het opslaan van de geschiedenis van de bloedmeringen bloedmetingen is het bijhouden van dagcurve een fluitje van een cent
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Netjes verzorgd met post en aflevering heb helemaal geen klagen zeer goed product helemaal tevreden volgende keer bestel ik weer bij farmaline bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle en correcte levering. s'Middags besteld en de volgende ochtend wakker geworden door de courrier die aan de deur stond met het pakket. Een pluim waard.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs Snelle levering Pakketje goed ingepakt Deze site is 100% betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden over het gemak van bestellen en de terug koppeling naar mij toe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Keurig verpakt, snelle afhandeling en vrij snel in huis. Ook niet heel erg prijzig. Dus het is prima te doen, om hier je artikelen bij te bestellen. Zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor deze glucose test strips betaal ik in een Nederlandse Apotheek minstens het dubbele. Ik ben dus buitengewoon blij dat ik ze bij farmaline kan bestellen. De levering is razend snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik niet elke dag hoef te controleren is de inhoud voldoende. Bij andere hoeveelheden had ik dat de strips niet meer houdbaar waren en bij deze strips heb ik daar geen last van. Soms krijg ik een code in het scherm dat er te weinig bloed aan de strip zit. Dan moet ik een nieuwe strip nemen en opnieuw prikken. Codeert zichzelf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede prijs, snel geleverd en goede prijs/kwaliteitsverhouding de moeite waard om hier je bestelling te plaatsen, zeker omdat dit product op andere sites veel duurder is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een prima product dat past bij de accu-chek compact. Na de bestelling werd het product zeer vlug afgeleverd. Hiervoor hoef je niet meer naar de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het geheel was boven verwachting snel geregeld. het product was reeds bekend, en is goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima Strips, ik gebruik deze al jaaaaren, maar nog nooit zo goedkoop ondanks de bezorgkosten als bij jullie. Ik ging deze de laatste jaren in Duitsland kopen voor € 37,24, maar de volgende bestelling zal wel weer bij jullie zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gewoon een goed product. Makkelijk te installeren en werkt zonder mankeren. Handig is ook dat er dire cassettes in een doosje zitten. Prijs is bovendien erg aantrekkelijk vergeleken met wat je bij de reguliere apotheek moet betalen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is mijn tweede strips systeem, de eerste was steeds per keer 1 uit het potje halen. Deze bevalt veel beteterder doordat je In 1 keer 17 strips in het apparaat plaats
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ontzettend makkelijk om te gebruiken. Het meetstripje zit in een cilinder, daardoor kan je ze niet vervuilen van te voren. Ze blijven goed meten. Het is een betrouwbaar systeem

Compact gluc IFCC.TS kopen

Je kan Compact gluc IFCC.TS van het merk Accu-Chek, geproduceerd door ROCHE DIAGNOSTICS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Glucosemeter
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten