€ 10,25
€ 8,30
(€ 103,75 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 1,95)
Promotie 19% korting

Omschrijving van COMPEED® Anti-Blaren Stick

COMPEED® Anti-Blaren Stick bevat een natuurlijke gel om direct de wrijving met schoenen te verminderen. Aanbrengen op de voet of andere lichaamsdelen om blaren te helpen voorkomen voordat je met een activiteit begint of je schoenen aantrekt. De COMPEED® Anti-Blaren Stick, het eerste product dat speciaal ontworpen is om blaren te helpen voorkomen voordat ze ontstaan.
 • Om blaren te voorkomen
 • Beschermt onzichtbaar tegen blaarvorming en schuren
 • Vermindert onmiddellijk de wrijving op de huid
 • Voorkomt blaarvorming bij 9 op 10 personen
 • Onzichtbaar, dus ideaal bij open schoenen

Indicatie

Stick tegen blaren.

Gebruik van COMPEED® Anti-Blaren Stick

 • Gebruik de COMPEED® Anti-Baren Stick om directe wrijving van schoenen te verminderen.
 • Laat de huid langzaam wennen aan de druk of wrijving. Meteen een hele dag rondlopen met nieuwe schoenen of in één ruk de hele tuin omspitten, is af te raden. Voer daarentegen de activiteit geleidelijk op, zowel in tijdsduur als in intensiteit.
 • Zorg voor goed passende en ingelopen schoenen. De voeten mogen niet te veel speelruimte hebben.
€ 10,25
€ 8,30
(€ 103,75 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met COMPEED® Anti-Blaren Stick

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Bon rapport qualité prix

  Très bonne alternative quand on a peur d'avoir des ampoules, ou frottements indésirables surtout lorsqu 'on porte de nouvelles haussures ! Je viens de le tester pour la première fois, cependant pas sur que cela tienne sur une longue période ( genre une longue journée en balade ou quoi) mais très pratique à emporter partout dans son sac...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  helpt echt

  Ik gebruik deze stick voor ik grote afstandswandelingen maak en ik blijf iedere keer verbaasd over de goede werking hiervan. Geen blaren op de bovenkant van mijn tenen en ook niets achter aan mijn hiel ( mijn persoonlijk gevoelige plekken). Ook een handig formaat om mee te nemen voor het geval je onderweg begint last te krijgen van een blaar.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Uitstekend

  Kende het product niet maar las er toevallig een beoordeling over. Vermits ik zeer snel blaren oploop was dit dus iets wat ik zeker wilde uitproberen. Ook het feit dat het van het merk Compeed was, was voor mij een pluspunt om het aan te kopen. Een succes !! Van tevoren aanbrengen en inderdaad minder wrijving en ook niet meer zo snel blaren. Voor mij een hele verbetering.

  Was deze beoordeling nuttig?

COMPEED® Anti-Blaren Stick kopen

Je kan COMPEED® Anti-Blaren Stick van het merk COMPEED , geproduceerd door HRA PHARMA BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Solden of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Blaren
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Verbandmateriaal