Omschrijving van COMPEED® Likdoornpleisters Medium

COMPEED®'s hydrocolloïd-technologie creëert een optimale herstelomgeving die de likdoorn diep bevochtigt en verzacht waardoor het op een zachtaardige, maar effectieve manier verwijdering garandeert. Het salicylzuur helpt de dode huid die de likdoorn vormt, op te lossen waarbij het herstelproces versnelt. Bij elke applicatiecyclus wordt de likdoorn verminderd tot hij uiteindelijk volledig verdwijnt.

Indicatie

 • Voor kleinere likdoorns aan de buitenkant van de voet
 • Bescherming en kussentje tegen wrijving en druk
 • Onmiddellijke pijnverlichting en drukvermindering
 • Likdoorn wordt vochtig gehouden en week gemaakt, zodat hij verwijderd kan worden

Gebruik van COMPEED® Likdoornpleisters Medium

 1. Was de aangetaste huid en maak het goed droog. Zorg ervoor dat de huid rondom en over de likdoorn vrij is van crèmes en oliën. Breng Compeed g niet aan op een geinfecteerde wond.
 2. Voor optimale hechting, verwarm de pleister gedurende een minuut met de hand
 3. Verwijder eerst de beschermende laag met patroon, verwijder vervolgens de witte achterkant terwijl je voorzichtig het witte plastic flapje vasthoudt. Raak het klevende gedeelte niet aan.
 4. Breng de pleister dusdanig aan dat het geïntegreerde schijfje direct op de likdoorn wordt geplatst, verwijder het witte flapje en zorg als laatste ervoor dat alle randen goed op de huid hechten.
 5. Verwijder de pleister na maximaal 48 uur. Week het aangetaste gebied 5 minuten in warm water alvorens je de losse huid verwijdert. Herhaal deze procedure zo nodig tot maximaal 14 dagen. Compeed heeft een significant langere draagtijd dan traditionele pleisters. Zodra de huid is hersteld, laat de pleister vanzelf los. Op deze manier werkt het net als een tweede huidlaag. Echter, mocht het nodig zijn Compeed te verwijderen, kan dit worden gedaan door het evenwijdig langs de oppervlakte van de huid uit te rekken, alsof je het product langer maakt.

Waarschuwing

In de meeste gevallen is Compeed geschikt voor gebruik door diabetici. Het is echter aan te raden je (huis)arts te consulteren alvorens gebruik, aangezien het gebruik van een Compeed pleister op een geïnfecteerde wond complicaties kan veroorzaken.
€ 7,15

Laatste reviews en ervaringen met COMPEED® Likdoornpleisters Medium

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Werkt goed

  De compeed likdoornpleisters zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Ze kleven heel goed en ze blijven dagenlang plakken op je voet. De pijn die je eerst had, verlicht of gaat meteen weg van zodra je een pleister aanbrengt. Nadien is de plek ook veel zachter en minder pijnlijk en irritant.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Efficace

  Seulement avec l'utilisation de deux pansement le cors est parti sans difficultés. Calme la douleur . Très bon produit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  super gemakkelijk

  De pleisters van compeed zijn super gemakkelijk en efficiënt. Slechts 2x moeten aanbrengen en was verlost van een pijnlijke likdoorn. Voordien had ik een ander product geprobeerd maar na 2 maanden nog steeds geen resultaat ! Gelukkig hielpen deze pleisters me snel af van deze pijnlijke likdoorn.

  Was deze beoordeling nuttig?

COMPEED® Likdoornpleisters Medium kopen

Je kan COMPEED® Likdoornpleisters Medium van het merk COMPEED , geproduceerd door HRA PHARMA BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voeten
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden