€ 12,99
€ 11,69
(€ 38,97 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,30)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Conceive Plus Fertility Lubricant Multi-Use

Conceive Plus™ is een wetenschappelijk ontwikkeld glijmiddel dat u op weg helpt bij het zwanger worden.

Conceive Plus™ bevat als enige Calcium en Magnesium ionen die samengesteld zijn om het vruchtbare vaginale vocht en het sperma zo na te bootsen dat er een natuurlijke vruchtbaarheidsvriendelijke omgeving ontstaat.

Een glijmiddel waarmee u de levensvatbaarheid en beweeglijkheid van de zaadcellen verhoogt, de levensvatbaarheid van de eicel en het vasthechten van het sperma aan de eicel bevordert

HET KAN UW KANS OM ZWANGER TE RAKEN VERGROTEN: Conceive Plus™ is het enige glijmiddel dat Calcium en Magnesium ionen bevat. Deze ionen zijn aanwezig in alle lichaamsvloeistoffen en zijn essentieel voor de levensvatbaarheid van eicellen en het bevruchtingsproces.

Conceive Plus™ bevat geen complexe suikers die een mogelijke belemmering vormen voor het bevruchtingsproces. Conceive Plus™ is wetenschappelijk ontwikkeld zodat het vrij is van schadelijke vruchtbaarheidsremmende stoffen zoals EDTA.

De Voordelen van Conceive Plus™:
 • Vergroot de kans op zwanger worden.
 • Samengesteld voor paren die een kinderwens hebben.
 • Bevordert de levensvatbaarheid en de beweeglijkheid van het sperma.
 • pH dat overeenkomt met het vruchtbare vaginale vocht en het sperma.
 • Elektrolyt uitgebalanceerd om de lichaamseigen natuurlijke vochtigheid na te bootsen.
 • Bevat Calcium en Magnesium ionen.
 • Bevordert eicel bevruchting.
Intern onderzoek laat zien dat Concieve Plus™ de levensvatbaarheid van het sperma beter handhaaft dan andere bekende glijmiddelen op de markt. Levensvatbaar sperma is essentieel voor het bevruchtingsproces.

Gebruik van Conceive Plus Fertility Lubricant Multi-Use

Breng het middel tijdens of 10 minuten voor de geslachtsgemeenschap aan in de schede.

Ingrediënten Conceive Plus Fertility Lubricant Multi-Use

GEBRUIKSAANWIJZING: GEDEIONISEERD WATER, HYPROMELLOSE, SODIUM CHLORIDE, GLYCEROL, NATRIUMFOSFAAT, DINATRIUMFOSFAAT, METHYLPARABEN, KALIUMCHLORIDE, MAGNESIUMCHLORIDE, CALCIUMCHLORIDE.

Waarschuwing

Het gebruik van spuiten om het glijmiddel aan te brengen, heeft een verhoogd risico op een bacteriële infectie. Dit zal een negatieve invloed hebben op uw kansen om zwanger te worden en kan in extreme gevallen leiden tot een miskraam. Zowel de Conceive Plus ® Multi-use Tube en Applicator bieden een veilige omgeving voor de overleving van zaadcellen en de kans om natuurlijk zwanger te raken.
€ 12,99
€ 11,69
(€ 38,97 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Conceive Plus Fertility Lubricant Multi-Use

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Conceive Plus Fertility Lubricant Multi-Use is makkelijk in het gebruik en we hopen op een goed resultaat. De kleine verpakking is ook handig om mee te nemen op vakantie.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  makkelijk te bestellen, netjes en snel geleverd. Heb het nog niet gebruikt,dus weet niet of het werkt, maar de revieuws zijn veelbelovend. verpakking netjes en verzorgd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Moeilijk om een mening te geven over een vruchtbaarheidsproduct, maar in ieder geval komt het product overeen met de ontspanning ervan en wordt het binnen 24 uur alleen plat geleverd met een pipet, zelfs als ik weet dat het product in enkele dosis bestaat

  Was deze beoordeling nuttig?

Conceive Plus Fertility Lubricant Multi-Use kopen

Je kan Conceive Plus Fertility Lubricant Multi-Use van het merk Sasmar , geproduceerd door SASMAR PHARMACEUTICALS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Conceive of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap
Seksualiteit > Glijmiddel