€ 50,00
€ 45,00
Bespaar 10% (€ 5,00)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Cressana CressanPure

Waterkers is van nature rijk aan mangaan, jodium, ijzer, calcium, foliumzuur en zink. Daarnaast is waterkers een bron van carotenoïden (bèta-caroteen of provitamine A, luteïne, zeaxanthine), vitamine C, en bovenal van scherpsmakende glucosinolaten.
 
Glucosinolaten ondersteunen de inwendige reiniging.
Waterkers bevordert de spijsvertering.
Uw uiterlijk fris en jeugdig houden kan met CressanPure, dankzij de aanwezige antioxidanten.
U gebruikt waterkers voor de verzachtende invloed op de luchtwegen, en om vrijer te ademen door de neus. Verder ondersteunt waterkers de circulatie.

Gebruik van Cressana CressanPure

1-3 Vcaps per dag of zoals aanbevolen, innemen met een groot glas water.
Cressana CressanPure 90 capsules
€ 50,00
€ 45,00

Laatste reviews en ervaringen met Cressana cressanpure

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Cressanna Cressanpure 90 st is goed natuurlijk product,doch vrij duur.is hier aan goede prijs tijdelijk aangeboden,kan op langere termijn gebruikt worden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangezien ik dit voor het eerst gebruik en nog maar gestart heb ik nog geen volledig oordeel over dit product de eerste bevindingen zijn echter wel positief ik voel me fitter en heb minder last van mijn darmen en spijsvertering dus kan alleen maar positiever worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt ! Gemaakt van waterkers dat gekweekt wordt in zuiver bronwater ! Goed om te ontgiften en weerstand op te bouwen ! Je voelt je na een kuur helemaal fit !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na zes maanden onverklaarbare diarree , maandenlang onderzoeken in ziekenhuis , gebruik van zware geneesmiddelen ..ging ik teneinde raad op consultatie bij een homeopaat . Hij schreef me Cressana voor ..Ik was er uiterst kritisch voor - maar als bij wonder : ik was verlost van de diarree ! Ik vind het een zéér goed product !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  waterkers onder een zeer zuivere vorm die bijdraagt tot meer energie, het is ook een sterke antioxidant. Helpt ook de jeugdigheid bewaren, wordt goed verdragen door de maag
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product om mijn energiepeil te verhogen en histamine intolerantie te verbeteren. Gezien ik net gestart ben, is het te vroeg om te oordelen of het werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij doen reeds enkele jaren een 3-tal kuren per jaar. We zijn er uiterst tevreden over. Geen bijwerkingen. We voelen ons actiever en beter in ons vel. De prijs is hier uiterst interessant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb dit 3 jaar geleden ongeveer 18maanden genomen en me er heel goed bijgevoeld. Dan gestopt en de verandering ondervonden, daarom nu terug begonnen om het te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik voel er mij zeer goed mee, wel een behoorlijk duur product. ik zie wel na de volledige kuur. is een alternatief en gelijkwaardig product in jullie gamma? graag een zinvol antwoord!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is door professers bewezen dat dit helpt tegen kankerbehandelingen en dit hebben we nu ook zelf mogen ondervinden bij een chemobehandeling tegen leucemie.minder negatieve klachten en haaruitval.de dokter begrijpt het niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules met waterkers hebben mij veel meer energie gegeven. Ik voel me hierdoor erg prettig zit weer lekker in mijn vel. Ook qua mobiliteit heb ik het gevoel dat ik meer flexibel ben. Ik heb het al aan meer mensen verteld en aanbevolen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product Cressan Pure voldoet aan mijn verwachtingen. Het is biologisch geteeld, het ondersteunt het immuunsysteem en mijn ervaring is dat ik minder vermoeid ben dan voor het gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden, wij hebben veel minder verkoudheden, elk jaar heb ik een zware bronchitis. Dit duurde van november tot februari, nu 1 week zonder veel problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert de operatie darmkanker (zonder uitzaaiingen) nu 7 jaar geleden neemt mijn mama de CressanPure . ze voelt zich er heel goed mee , heeft geen klachten meer zoals diarree of obstipatie , ook de klachten van vermoeidheid verdwenen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uit de streek van Zwalm. Een waterkerspreparaat getest aan de universiteit van Gent op de aanwezige bestanddelen. Dit middel kwam er als beste uit ten aanzien van alle andere. Topproduct.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement staat goed aangeschreven bij mensen met kanker, nog wat te vroeg om te oordelen. Neem drie capsules per dag en heb een goed vertrouwen geen bijwerkingen. Wat duur in aankoop maar dat neem ik erbij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit een fantastisch product , het remt de ontwikkeling van kanker af. Het heeft een beschermende werking tegen kanker vd longen en de spijsverteringsorganen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Keurige levering, goed verpakt en heel snel geleverd. Blijf dit middel bij farmaline bestellen, en mooi mee genomen ze zijn ook nog eens de goedkoopste .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het verhaal rond de heilzame waterkers neem ik graag voor waar, het is een bron van vitamines en anti-oxidanten. De wat hoge prijs neem ik er dan maar bij als ik alle voordelen in rekening neem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voel me heel goed bij dit voedingssupplement - makkelijk in gebruik - goed voor een heleboel dingen. Blijf dit zeker verder gebruiken. Geeft me veel voldoening.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideaal product om weer op krachten te komen of om de vermoeidheid tegen te gaan. Een aanrader !! Wel moet je er 2 per dag van nemen en dit gedurende een tijdje om het maximale uit het product te halen

Cressana CressanPure kopen

Je kan Cressana CressanPure van het merk Cressana, geproduceerd door CRESSANA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming
Welzijn & Gezondheid > Detox
50+ > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming