Curcu-Flam Forte 60 tabletten

€ 41,12
€ 37,01
Bespaar 10% (€ 4,11)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Curcu-Flam Forte

Curcu-Flam Forte houdt de gewrichten soepel en sterk en ondersteunt het behoud van het kraakbeen.

Curcu-Flam Forte is een uitstekend voedingssupplement voor jong en oud indien de spieren en gewrichten extra worden belast (o.a. door sporten, langdurig rechstaan, repetitieve bewegingen...)

Curcu-Flam Forte werkt snel.

Gebruik van Curcu-Flam Forte

Aanbevolen dosis per dag: 1 tot 2 tabletten per dag met een glas water. Gelieve de aanbevolen dosis per dag niet te overschrijden.

Ingrediënten Curcu-Flam Forte

Per 100g/Per tablet (bioeq. 4800mg curcuma extract)
Energiewaarde: 1380kcal, 326kJ / 6,11kcal, 1,44kJ
Eiwitten: <1,25g / <5mg
Koolhydraten: 73,6g / 330mg
Vetten: 3,50g / 16mg
Curcuma Longa
Curcumine: 3,42g / 14,82mg
Turmeronen: 0,39g / 1,714mg

Samenstelling per tablet:
Microkrstalline clluluse (E460 - vulstof) - complex van curcumine [ß-cyclodextrine (E459-vulstof) - polysorbaat 80 (E433-vulstof) - curcuma (curcuma longa L.) extract van rhizomen gestandardiseerd op curcumine (actief)] - dicalciumfosfaat (E341-vulstof) - comolex van turmerones [ß-cyclodextrine (E459-vulstof) - polysorbaat 80 (E433-vulstof) - superkritisch curcuma (curcuma Longa L.) extracht van rhizomen gestandardiseerd op turmeronen (actief)] - silicium dioxyde (E551-vulstof) - natriumcroscarmellose (E468-vulstof) - magnesiumstearaat (E470b-vulstof). Omhulling: talk (E553b) - hydroxypropylmethylcellulose (E464) - polydextrose (E1200) - schellak (E904) - maltodextrine - triglyceriden met middellange keten
Kleurstoffen: titaniumdioxide (E171) - riboflavine (E101) - karmijn (E120).

Waarschuwing

Curcu-Flam is een voedingssupplement, mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding.
Curcu-Flam Forte 60 tabletten
€ 41,12
€ 37,01

Laatste reviews en ervaringen met Curcu-flam forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  helpt wel degelijk de pijn te verminderen: de gewrichtspijn is bij mij stukken minder sinds ik dit produkt neem. zekr aan te bevelen dus in mijn staand beroep
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Curuma wordt door mijn schoonzus gebruikt, en zij is 100% tevreden, dat ik hem heb besteld voor mijn vrouw die ernstige gewrichts-- en knieklachten heeft. Zij nam een ander merk wat niet afdoende werkte. Deze heeft een veel hogere dosering waardoor er maar een tablet moet worden genomen. Is wel duur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed werkend ik vond de lichtere versie ook ok deze bestaat niet meer maar nu dus enkel forte leverbaar product via dokter al geruime tijd gebruikt goede levering snel geleverd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt heeft mijn pijnlijke gewrichten terug goed gedaan.heb geen pijn meer en kan beter bewegen nu.ben dan ook heel blij dat dit produkt bestaat,zal het in de toekomst blijven gebruiken ook
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 55. Jaar of twee geleden pijn gekregen in mijn duim gewrichten. Volgens mij was de oorzaak te hard kloppen op de spatie balk van de pc(werk en thuis) maar kan ook artrose/reuma zijn. Heb het nog niet laten onderzoeken. Op aanraden van mijn vader curcu vlam forte beginnen nemen hij neemt het ook. 1 per dag. Mijn vader had gezegd dat het drie weken duurt voor je effect merkt. Pijn is inderdaad over gegaan. Heb al een paar keer gestopt met nemen als test. Pijn komt steeds terug. De eerst drie weken neem ik elke dag één. Om de prijs te drukken, alleen elke weekdag één, niet in het weekend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben zeer tevreden neem deze al verschillende jaren en zal ze zeker blijven bestellen en heb ook al veel reclame hiervoor gemaakt ,ook deze mensen blijven ze nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer efficiënt middel tegen mijn knie problemen. de pijn wordt zeer duidelijk minder na het innemen van deze tabletten. reeds na 1 maand voelde ik verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele dagen merkte ik al verbetering. Vooral de stijfheid 's morgens in men rug, is een stuk minder als vroeger. Neem twee tabletten per dag. Zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een zware artrose patient en vind met dit product eindelijk wat verlichting. De gewrichten zijn soepeler geworden en de pijn is merkelijk afgenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt inderdaad voor spier- en gewrichtspijnen, ge moet wel even geduld hebben het geeft pas na 2-3 weken resultaat. Ik ga zeker verder met dit product.Het kan ook geen kwaad, het stapelt geen bepaalde stoffen op.De Indiërs eten dit dagelijks jaren aan een stuk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  tevreden over dit product. Wanneer ik stop, komt de gewrichtspijn in vingers en tenen terug. Het werkt pijnstillend. Ik heb wel de forte nodig en neem er twee per dag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Omwille van maaglast bij het neme van ontstekingsremmers ben ik dit gaan proberen, ik moet zeggen dat ik echt minder "echte" medicatie nodig heb! Ik ga het zeker als onderhoudsdosis blijven gebruiken en indien nodig bij een opflakkering 2 tabletten per dag
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben kankerpatient met de bijhorende bijwerkingen: spierpijn, gewrichtspijn, enz. Nu neem ik sedert 4 maanden Curcuflam Forte en geloof het of niet.... ik voel niks meer van al mijn "lastjes"....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben onlangs overgestapt van Glucadol naar dit product op aanraden van familielid . Je merkt van dag 1 direct het verschil . Heb echt de indruk dat dit stukke beter werkt en sneller resultaat geeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik curcuflam in vervanging van de klassieke ontstekingsremmers. Ik voel duidelijk de werking ervan als ik 2 tabletten per dag neem (s morgens en s avonds). Ik ben hier zeer tevreden over en heb geen last aan de maag. Een aanrader bij gewrichtspijnen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Curcu-Flam is een concentraat van curcuma. Het duurt een tijdje voor het begint te werken, maar dat is bij dergelijke producten meestal. Op de duur haal je toch je slag thuis en werkt het. Het is ook vrij duur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed, je diendt het een ruime tijd te nemen voor de grotere resultaten te zien, zoals voor vele soorten gelijkaardige medicatie. Voor mensen rond te 50 toch een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Curcu-Flam Forte, evenals de gewone versie, werken echt! Sinds ik Curcu-Flam gebruik (dagelijks, nu meer dan een jaar), heb ik geen last meer van mijn onderrug.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product nog maar enkele weken samen met mijn echtgenoot. Ik denk dat de tijd tekort is om al te weten of dit helpt of niet. Ik vernam dat je dit soort producten toch minstens een week of 4 moet nemen om resultaat te voelen. Dus ik wacht even af om mijn definitieve mening daarover te geven.

Curcu-Flam Forte kopen

Je kan Curcu-Flam Forte van het merk 3 DDD PHARMA, geproduceerd door AMOPHAR , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Soepele Gewrichten