Cystine B6 120 tabletten

€ 26,00
€ 23,40
Bespaar 10% (€ 2,60)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cystine B6

Cystine B6 is een voedingssupplement dat L-Cystine,Vitamine B6, Arginine en Zink samenbrengt. L-Cystine is een zwavelhoudend aminozuur en is één van de essentiële bestanddelen van de haren (18%) en de nagels (14%). L-Cystine draagt bij tot de synthese van keratine van het haar en de nagels. Het versnelt de voortplanting van de keratinecellen en beinvloedt de groei van haar en nagels positief. Vitamine B6 is onmisbaar bij het gebruik van L-Cystine. Arginine is een aminozuur dat in hoge concentratie aanwezig is in de actieve haarfollikels. Het heeft een aanvullende werking met L-Cystine. Zink is eveneens noodzakelijk bij de vorming van keratine. Daarenboven heeft het een negatieve werking op het enzym wat verantwoordelijk is voor de haaruitval. Cystine B6 stimuleert zo de groei van het haar en de nagels,zowel bij de man als bij de vrouw.

Indicatie

Ondersteunt de groei van haar & nagels

Gebruik van Cystine B6

4 tabletten per dag tijdens de maaltijd gedurende 2 tot 3 maanden

Ingrediënten Cystine B6

L-Cystine 0,50 g
Pyridoxine hydrochloride 1,5 mg
Zinksulfaat 4 mg

glansmiddel: microgekristalliseerde cellulose
antiklontermiddel : talk
glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose
verstevigingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulos
antiklontermiddel: magnesiumsearaat - arginine
glansmiddel: stearinezuur ; titanium dioxide; carnaubawas
kleurstof: riboflavine

Waarschuwing

Niet geschikt voor diabetici.
Cystine B6 120 tabletten
€ 26,00
€ 23,40

Laatste reviews en ervaringen met Cystine b6

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Haren waren kapot en dun én groeide niet (dmv jaren blond te zijn geweest, constant bleken). Ben nu nog geen 2maanden bezig en mijn haar is terug dik, gezond en het groeit!! heb mijn haren al jaren niet zo zien groeien !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goede tablet،ik het gebruik,ben ik erg onder de indruk van de groei mijn haar en nagels.Ik stelde al mijn vrienden voor om te kopen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden. Werkt goed. Minimaal 3 maand innemen om goede werking te bevorderen. Snelle levering. Overzichtelijke productinformatie. Goede correcte prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens mijn kapper >>> duidelijk resultaat: minder haaruitval. Hij raadde me zelf aan hier eens een kuur van te doen. En ik merk het zelf ook aan mijn nagels die minder vlug splitsen en sterker zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huisdokter raadde dit product aan wegens uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Nagels en haar zijn merkelijk sterker. Ik neem 4 pilletjes per dag gedurende 3 maanden in de herfst en lente. top product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nagels en haar worden er sterker van ik gebruik dit elke dag . Mijn haar is weer gezond en heeft een mooie glans gekregen. Ik kan het iedereen aanraden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het produkt maar sinds kort op aanraden van mijn kapper om het overmatige haarverlies en verdunnenen van het haar te voorkomen maar heb toch de indruk dat het een positief effect heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product, gebruik dit 2 maal per jaar tijdens de herfst en lente als kuur voor sterker haar en nagels en dit werkt als de beste Prijs/kwaliteit. Dit helpt voor mij het beste, 4 tabletjes per dag gedurende 3 maanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij inname van Cystine B6 wordt het haar steviger en haaruitval vermindert. Na een kuur van 3 maanden is er geen haaruitval meer, het is goed voor de nagels.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Had veel last van haaruitval en dat is Flink verminderd. Heb ook last van splijtende nagels. Heb nog geen verbetering, maar daarvoor gebruik ik ze nog te kort. ( 4 weken)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik denk toch dat er verbetering in zit ik ga toch nog een pak bestellen ze hebben me aangeraden 3 maand in nemen het heeft zeker een bewerking
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  eindelijk een product wat werkt ! Heb zoveel geprobeerd wat niet hielp. Heb een jaar lang extreem veel haar uitval gehad. Toen ik dit begon te slikken is mijn haaruitgeval gestopt. Geweldig .....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn haar was broos en viel met perioden uit. Nu is het heel wat sterker en ik heb de indruk dat het minder rap splitst. het voelt voller aan, en ik krijg ook nieuwe haartjes!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na ruim 10 jaar lang heftige haaruutval te hebben gehad. Voelt mijn haar na het gebruik van cystine b6 veel gezonder en sterker aan! Zelfs de haaruitval is aan het verminderen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is me lang geleden aangeraden door een dermatoloog en het helpt echt. Ik doe ieder jaar een kuur van enkele maanden in het najaar. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze supplementen moet je zeker drie maand nemen, maar dan ben je ook van je haaruitval af. Ideaal bij de seizoenswisselingen of tijden van hoge stress.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product tegen haarverlies. Ik heb al vele vitamines en medicijnen uitgeprobeerd maar Cystine B6 heeft het beste resultaat voor mijn haar en nagels. Zeer correcte afgandeling van Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product! Zeer aan te raden! Al na een maandje merkte ik een verschil. Kreeg meer volume en het vordert de haargroei! Het is het de geld zeker waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na alopesia en een trepanatie was ik kaal, met de cystine groeit mij haar gezond en vlugger terug ook mij nagels zijn veel sterker dan voorzien. Dit product gebruik ik op aanraden van de arts super goed
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Na 17 dagen nog geen resultaat. ik weet niet of het nog komt maar nu nog geen verschil.mijn haar is niet glanzend geworden en ik heb nog steeds haaruitval.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een goed supplement voor de versterking van het haar. Werkt goed bij haaruitval, het best is toch dit een 3-tal maand te nemen zodat het haar weer hersteld is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product word door mij gebruikt, omdat ik zeer dun haar heb dat te vlug uitvalt, waardoor het overblijvende haar te weinig ondersteund wordt. Voorgeschreven door een dermatologe tesamen met een aan te brengen vloeistof. Merkelijke verbetering na enkele weken. Top
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aanbevolen door mijn dermatoloog. Mijn nagels sterker zijn geworden. Nu hopen dat het ook zo'n invloed heeft op mijn haar. Aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Mijn haar en nagels zijn al sterker na een gebruik van ongeveer 2 weken. je dient wel dagelijks 4 pilletjes nemen zoals voorgeschreven.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben bezig met een Cystine B6 kuur sinds een drietal maanden tesamen met het gebruiken van Minoxidilspray.Ik kan bevestigen dat sinds mijn gebruik van de vitamine mijn haaruitval verbeterd is en onder controle.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  supersnelle levering, goede prijs. zal hier zeker vaker bestellen. aanbeveling aan vrienden en bekenden. dit produkt is bijna niet te kopen in nederland hier dus wel.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het resultaat is tot nu toe praktisch nihil. Blijkbaar is het noodzakelijk het product gedurende een langere termijn te gebruiken om daadwerkelijk een resultaat te bekomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik deze tabletten al geruime tijd, en het bevalt prima! Het bestellen en ontvangen via Farma line verloopt probleemloos, en ik zou het aanstaande gebruikers zeker kunnen adviseren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kan eigenlijk nog geen revieuw geven want moet eerst gedurende twee maand de vitamines innemen en dan pas zal ik kunnen zegggen of dit goed werkt. Ik neem dit in tegen mijn haar uitval.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had een probleem met mijn haar omdat ik het gedurende verschillende jaren heb gebleeched. Mijn dermatoloog heeft me aangeraden om dit product te gebruiken en het heeft mijn haar weer gezond gemaakt, na verschillende jaren van beschadigd haar te hebben gehad. Ik zou het graag aan iedereen willen aanbevelen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit supplement werd aangeraden door de dokter omdat ik last had van haarverlies. Ik heb nu geen last meer van haarverlies. Of het echt werkt weet ik niet zeker maar het bevat wel belangrijke voedingsstoffen noodzakelijk voor gezonde haargroei.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na de bevalling viel mijn haar uit, na gebruik van deze pillen is het aanzienlijk verminderd. Ik gebruik deze in combinatie met de spray. En mijn haar groeit terug en valt minder uit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De doeltreffendheid van het product op de huid, haren en nagels valt niet te ontkennen. Het voldoet prima aan mijn noden. Het product komt overeen met de beschrijving die wordt gegeven. De indicaties betreffend de gebruiksaanwijzingen zijn zeer goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, beter dan Priorin en goedkoper
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet dit product nog langer testen (ik denk nog een paar maanden) maar daarin zit er wat moet zitten met name Vitamin B6 die je nagels versterkt en minder gebrekkig maakt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over het product en merk al echt verbetering. Prijs - kwaliteit is ook goed en ik zou het zeker aan andere mensen aanraden. Ik zal het in de toekomst nog bestellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden, beter dan een in het verleden gekochte aanverwante variëteit . alleen het 2x per dag innemen wordt soms vergeten . zou deze zeker aanbevelen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, verbeterd door de toevoeging van zink, de smaak is echter bitter dus je moet de tabletten snel inslikken. Kuur aanbevolen voor haar dat snel vet wordt en voor de vette huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na een aantal antibiotica kuren ,erge last van haaruitval. na gebruik van deze tabletten neemt de haaruitval aanzienlijk af. ben heel tevreden. gekocht op advies van mijn vriendin,die super tevreden is over resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben deze gaan gebruiken nadat een vriendin van mij, met ongeveer dezelfde huiruitvalproblemen dan ik, deze had aangeraden gekregen van de huidspecialist. Haaruitval is sterk verminderd, maar je moet wel 3 maanden volhouden om 4 tabletten per dag te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een goed resultaat,ben dit product beginnen innemen naar aanleiding van haaruitval in de menopauze, blijf twee pillen per dag nemen als onderhoud, geeft me ook sterke nagels. Indien je dit product inneemt moet je wel een maand geduld hebben om resultaat te zien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit produkt(cystine) een 2-tal maanden genomen en vanaf nu zie ik werkelijk resultaten. Mijn haar ziet er veel gezonder en betere haargroei. 100% tevreden met dit produkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aangezien zowel mijn vrouw als ikzelf dit product gebruiken,kan ik voor ons beiden spreken.We hebben niet 4,doch 3 tabletjes per dag genomen omdat we 3 keer per dag eten en het resultaat is reeds merkbaar na +/- 3 weken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is HET product dat je nodig hebt als je last hebt van heel veel haarverlies en ook broze nagels. Mijn huisarts heeft me dit voorgeschreven omdat ik heel veel haarverlies heb door mijn medicatie. Na 6 weken nemen zit het in de wortels van je haren en zorgt het ervoor dat je haar minder snel uit valt. Heb het hier gekocht want is goedkoper dan in mijn apotheker en dit ga ik zeker onthouden. Dank u wel Farmaline
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wel een lichte verbetering waar te nemen bij de vingernagel vorming .moet waarschijnlijk een langere periode genomen worden.Hoofdhaar uifval is verminderd.We hopen op nog betere resultaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Las over Cystine op internet, werd aangeraden na chemotherapie door een arts. Ik dacht: baat het niet... Duurt wel even (ongeveer 3 weken) eer je resultaat ziet, maar het is geen fabeltje: mijn haar (krulhaar, fijn en broos) is duidelijk verbeterd. Niet dikker, maar wel veel meer en vooral: minder breekbaar. Ik neem slechts 4 tabletten 's morgens, had na een goede drie weken al positieve commentaar van mijn omgeving.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn haar was helemaal stuk na een mislukte permanente. Deze tabletjes hebben echt wel een wondertje verricht, maar je moet wel een dikke maand geduld hebben (er bestaat natuurlijk geen kant-en-klare oplossing). Combineer het wel met een voedende shampoo en conditioner voor een sneller effect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer efficiënt product. Goed voor sterke en gezonde haar en nagels. Het is afhankelijk van persoon tot persoon, maar men kan een duidelijk resultaat merken na 2 weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik werd het aangeraden omdat ik chemo kreeg,en vroeger had heel broze nagels nu mooie STERKE nagels een aanrader!!!!!!!!!!!!! Mijn haar is nu weer aan het groeien en ik merk dat dit produkt heel goed zn werk doet,en dan nog al die suplementen die in zijn je kan niet verkeerd doen dank jullie.Marleen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd aanbevolen door een dermatologe, om uitdunning van het haar en overmatig haarverlies te verminderen. Ik merkte na een drietal weken dat mijn haarverlies verminderde en dat het minder uitviel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet volledig aan de verwachtingen, zal ik zeker opnieuw bestellen.Dit product voldoet volledig aan de verwachtingen, zal ik zeker opnieuw bestellen.

Cystine B6 kopen

Je kan Cystine B6 van het merk Bailleul Laboratoires, geproduceerd door LABORATOIRES BAILLEUL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Cystine B6 of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware Benen > Supplementen
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen