€ 92,94
€ 69,71
(€ 248,96 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 23,23)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vichy Dercos Neogenic

Het leven van haren volgt een vaste cyclus: het groeit, stabiliseert en valt uiteindelijk uit. Tussen 2 cyclussen kan de haarbulbus in een slaapfase komen. Als in een winterslaap, is de bulbus inactief en blijft leeg. Hoe langer deze fase duurt, hoe groter het aantal bulbussen dat leeg blijft. Haarvolume neemt af, de hoofdhuid wordt zichtbaar door het haar heen. De oorsprong van het ontstaan van nieuw haar: stamcellen. L'Oréal research heeft het geheim van haarvernieuwing gelokaliseerd: stamcellen, en onderzocht het wakker maken van slapende bulbussen om zo nieuw haar te creëren.

Wereldwijd gepatenteerde innovatie: stemoxydine. Vichy DercosNeogenic is de 1e haarvernieuwings behandeling met Stemoxydine 5%: een molecuul met een biomimetische activiteit welke een optimale omgeving voor stamcellen stimuleert, om zo hun goede functioneren te bevorderen. Slapende bulbussen ontwaken. Het aantal haren neemt toe, het hoofdhaar heeft meer «dichtheid».Doeltreffendheid bewezen onder dermatologisch toezicht versus placebo: De doeltreffendheid van Neogenic is aangetoond in een ziekenhuisomgeving onder dermatologisch toezicht, gedurende 3 maanden op 101 personen. Na 3 maanden lieten metingen van haardichtheid een toename van +4% zien versus placebo, wat equivalent is aan 1700 nieuwe haren. De haardichtheid is zichtbaar toegenomen: het haar dekt de hoofdhuid waardoor deze minder zichtbaar is. Innovatie gepresenteerd op de EHRS (European Hair Research Society) congres en het onderwerp van wetenschappelijke publicaties.

Indicatie

Behandeling die de haargroei stimuleert voor meer en steviger haar.
 • Voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar of van wie de hoofdhuid zichtbaar is geworden 
 • Eerste haarvernieuwingsbehandeling: met Stemoxydine 5% - gepatenteerde molecule - 1700 nieuwe haren in 90 dagen* 
*Getest op 101 personen, dagelijkse toepassing gedurende drie maanden

Gebruik van Vichy Dercos Neogenic

Dagelijkse behandeling:1 ampul 's morgens of 's avonds op droog of nat haar. Met massageapplicator. Gedurende 3 maanden voor een optimale effectiviteit. Niet vette, niet plakkerige formule toegediend via een massagehulpstuk voor een gemakkelijke en plezierige applicatie. Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Hypoallergeen

Een aangename lotion met een subtiele geur
Het aanbrengen van de Neogenic lotion gaat gepaard met een gevoel van stimulerende frisheid. De lotion verdwijnt vervolgens snel en laat geen vet laagje achter. Stylen is makkelijk. De lichte zeer natuurlijke geur van de verzorging is zo samengesteld dat het zowel voor mannen als voor vrouwen aantrekkelijk is.

Het plezier van een micromassage
Dankzij de ergonomische massagepunt. De bijzonder huidvriendelijke massagepunt zorgt voor een prettige en stimulerende micromassage van de hoofdhuid, om de microcirculatie te bevorderen.

Ingrediënten Vichy Dercos Neogenic

Alcohol denat. Aqua/water. Diethyllutidinate. Citric acid. Safflower. Glucoside. Parfum/Fragrance.
€ 92,94
€ 69,71
(€ 248,96 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vichy dercos neogenic

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na 3 weken te snel om resultaat te zien, we blijven dagelijks volhouden hopelijk binnen 3 maanden resultaat. Product ruikt heerlijk. Mijn haar oogt wel sneller vet door het product. Opletten dat het zeker niet in je ogen loopt pikt enorm.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldige behandeling die ik al 5 jaar gebruik en mijn moeder ook. Ze gebruikte het na 1 kanker- en radiotherapiesessies. De resultaten waren echt bevredigend. Jammer dat het zo duur is
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden met het resultaat van mijn haar, die nu ook weer wat steviger is, maar na het aanbrengen van neogenic krijg ik op de hoofd huid terug veel schilferende zones.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste product ooit.Er is geen ander .Heb ze allemaal geprobeerd.Want mijn haar groeide grwoon weg niet meer .Olie en alle andere haargroei middels hielpen noet deze wel ik ben zooo blij met Dercos Vichy
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, vooral voor de prijs waaraan je hem bij Farmaline kunt kopen. Momenteel kan ik nog geen oordel vellen over de echte waarde van het product. Maar de verzending verliep erg vlot en het product kwam binnen de aangegeven termijn aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het nog maar net. Dus ik weet niet of ik al kan zeggen dat het helpt. Maar na een paar dagen gebruikt te hebben is de haaruitval gestopt. Ik ga er nog mee door zodat het meer effect heeft. Ik ga ervoor!!!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik vichy dercos neogenic nu anderhalve week. Mijn haren worden er erg vettig van en ik merk er nog niks van. Ik ben een vrouw van 53jaar. De haaruitval is ook niet minder geworden. Ik hoop dat eht gaat helpen na langer gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super resultaat na enkele dagen gebruik. Mijn kapper zei al dat er minder kale plekken waren en dat de haarfollikels weer begonnen te groeien. We zullen zien, maar ik vind het product toch al een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product en bij Farmaline betaalbaar. Wel aan te raden langere tijd te gebruiken. Verschil na een half jaar is super. Na 3 maanden was het verschil er ook al maar nog niet zoals nu.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een perfecte product. Levering is zeer snel en je merkt snel het verschil met dit product. Ik zou jullie allemaal aanraden om je producten te bestellen via farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is eenvoudig te gebruiken en geeft een goed volume aan de haren. Ik kom zeker nog bij Farmaline terug!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product moet je echt wel 3 maanden gebruiken, ik zit nu in de eerste maand en geef het 5 sterren, ik hoop dat het werkt. Ik heb toch nog niets allergische reactie gehad maar of het echt werkt voor haar valt nog af te wachten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al lange tijd ampoules voor mijn haar, omdat ik weinig én dun haar heb! Maar om eerlijk te zijn, zie ik totaal geen verschil! Toch blijf ik het toepassen, het ruikt lekker én ergens hoop ik toch dat het iets doet, al blijft dit voor mij nog steeds een vraag? Ik gebruik het niet dagelijks maar 3x per week, misschien dat dit de oorzaak is?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben erg te spreken over het resultaat van het produkt. Na 2 maanden is mijn haar voller geworden en is het gezonder. Ik zal het dan ook nog een tijdje blijven gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na een familielid aangesproken te hebben over dit producht voor haaruitval was hij meteen enthousiast. Eerst zien dan geloven ging hier zeker op. Nu na 2 maanden gebruikt te hebben merk je toch wel het verschil. In verschillene donsige plaatsen. Het is enorm makkelijk en vooral snel aan te brengen. Ik zou iedereen die met een probleem van haaruitval zit dit zeker aan raden te proberen. De prijs weegt niet op tegen het resultaat. Eens je het resultaat ziet (bij de ene meer als bij de andere) vergeet je dit snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na verschillende producten te proberen, vond ze hiermee eindelijk een product dat echt werkt !!! Haar voelt voller aan en ziet er voller uit. Zelfs de kapper merkte een verschil na amper een maand !!! Er zijn ook nieuwe haartjes zichtbaar. De complimentjes stromen binnen... wat wil je nog meer?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was/ben zeer enthousiast hierover, daar mijn haaruitval toch jammer vond en niet echt wist wat er mee te doen. Natuurlijk verwacht ik niet dat dit wonderen verricht, maar na iets meer dan 1 maand merk ik toch wel dat de haaruitval veel minder is en hier en daar zie ik zelfs nieuwe haartjes verschijnen. Dus hopelijk zal dit ook zo doorgaan de volgende periode die ik nog heb. Het is een zeer aangenaam product om te gebruiken. Dus ik raad het zeker aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de neogenic nu 2 maanden en ben zeer tevreden over de resultaten van dit product. Mijn haar is sterker, dikker en voelt gezonder an. Vichy houdt zijn beloftes! Als je nog twijfelt, gewoon doen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het product nu al een paar weken en merk wel dat mijn haar voller geworden is van structuur. voelt anders aan, is steviger. Product zelf is heel handig in gebruik en ruikt fris. Minpuntje bij mij is dat mijn haar er wel iets sneller vet bij aan voelt en zichtbaar is. Maar dat weegt niet op tegen het resultaat van een voller aanvoelende haardos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik gebruik dit product nu al enkele weken en we hebben de 2de bus net begonnen. De eerste kleine haartjes beginnen door te komen dus we blijven het gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik het project startte stond ik er wat sceptisch tegen over,nu na bijna 2 maanden gebruik merk ik echt een verschil op,er verschijnen kleine donsjes.Ongelooflijk maar waar!ik raad iedereen aan die een haarprobleem heeft dit toch uit te proberen. Minpunt vind ik en de meeste mensen die dit willen gaan testen dat het wat prijzig is. Een ander minpunt was dat ik de pech had dat de applicator na een paar dagen stuk was,het werd wel snel verholpen,ik kreeg na een weekje een nieuwe toegestuurd. De minpunten verdwijnen echter in het niet wanneer je het resultaat er van ziet!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu ongeveer een maand en ben heel tevreden van dit product, het is de eerste keer dat de eerste resultaten gebleven zijn. Ik heb echt de indruk dat mijn haren voluminieuzer zijn, sterker en gezonder. Je moet het wel goed doseren bij het aanbrengen, maar voor de rest is het heel simpel. Het ruikt ook lekker, het is wel wat duur als je dit constant moet gaan gebruiken met een beperkt budget.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit nu een maand, het is heel aangenaam qua geur, kleeft niet en het maakt je haren niet vettig. Je moet het 3 maanden gebruiken om optimale resultaten te boeken, ik kan haast niet wachten! Ik gebruik nu elke dag het product zoals het hoort.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een ambitieus product dat maar weinig onprettige nadelen heeft.Geen geplak, makkelijk aan te brengen en een professionele begeleiding. Het enige nadeel is dat het wat prijzig is maar dat heb je nu eenmaal met kwaliteit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit product nu 3 weken en ik zie nog niet veel verschil, maar ik blijf smeren, aangezien je het 3 maanden moet gebruiken, voor dat je resultaat hebt. het product is makkelijk aan te brengen, met de handige doseer pipet , die er bij geleverd is. maar je mag wel niet te hard drukken of er komt iets te veel uit, en de vloeistof is lopend, dus het kan op je gezicht lopen. het heeft een sterke maar aangename geur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu bijna 4 weken en na controle met vergrootglas door mijn man merkte hij gisteren dat er allemaal minuscule haartjes op mijn hoofd bijkomen. Ik vind het niet vettig en het heeft een aangename geur (wel sterk)en is gemakkelijk aan te brengen. Ik ben momenteel al overtuigd. Nog 2 maand goed aanbrengen en dan ga ik hier nog een review schrijven over het complete resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu een week en de eerste verrassing is er al. Het ruikt lekker en is eenvoudig aan te brengen. Nu wachten op de resultaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 10 dagen Vichy Dercos Neogenic aan het gebruiken, en vind het zeer gebruiksvriendelijk: handig om aan te brengen, ruikt fris, is niet plakkerig en vooral snel klaar. Het is geen heel gedoe,gelukkig!Ben heel blij dat ik dit product mag testen. Nu spannend uitkijken naar het eerste resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel makkelijk aan te brengen in slechts 5 minuten. Mijn hoofdhuid brandt wel voor een 10 minuten maar na 8 dagen was het voorbij en nu voel ik niets meer. De resultaten zijn er well! Het maakt mijn haar niet vettig en de geur is na 15 minuten weg. Daarom gebruik ik het eerder in de avond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een super goed product om te gebruiken, ruikt lekker en de presentatie is ook nog eens informatief in de doos zelf. Het helpt ook nog eens mijn haaruitval te stoppen en mijn haren groeien weer sterken en in grotere aantallen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een super fruitige geur die de hele dag blijft vind ik, eenvoudig aan te brengen en het verzwaart de haren niet. Het werkt wel degelijk want mijn man begint kleine haartjes te krijgen op zijn hoofd waar die eerst niet meer waren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Twee weken na de start van het gebruik merk ik een verbetering van de haarstructuur. Het product is makkelijk in gebruik en heeft een aangename geur. Ook de bijgevoegde documentatie is duidelijk om het aanbrengen tot een goed einde te brengen.Ben benieuwd van het resultaat na de kuur van drie maanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik test het op mijn ma en haar haar ziet er al veel steviger uit. Vroeger was het echt pluimpjes haar maar nu ziet het er al iets voller uit. Haar coupe is beter, voller. We zijn nu iets meer dan een week bezig met het testen van het product .Geur is heel aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu voor de derde dag en kan nog niets zeggen over de werking, maar het is heel makkelijk aan te brengen en plakt niet. De geur is ook lekker.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wij testen het op mijn partner. Het heeft een aangename geur voor ons, geen vettige textuur maar hangt misschien af van persoon tot persoon. Over het resultaat valt het nog af te wachten wat het binnen drie maanden brengt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik probeer dit product sinds een week uit op de kale plekken van mijn hoofd. Ben reuze benieuwd naar het effect ervan! Ik hoop weer een volle bos haar terug te krijgen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Goede textuur. Prikt niet in de ogen. Aangename geur. Doeltreffendheid kan pas worden bewezen na een periode van minimum 2 maanden om zeker te zijn van het resultaat. Waargenomen groei...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nog maar net bezig met de kuur, tot hiertoe tevreden van maar wel een beetje een vettig product, moet mijn haar dagelijks wassen. Heeft een sterke geur maar ruikt niet slecht.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Product een beetje duur voor mijn smaak, maar vertraagd vrij goed de haaruitval, bevordert lichtjes de haargroei en maakt het haar wat dichter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Best wel werkend voor het haar' ,ik kan het haadt niet geloven, maar er is minder haaruitval en we denken dat het product hier aan mee heeft geholpen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik het nog maar 14 dagen maar je kan het enkel aanbrengen voor het slapengaan en dan de volgende dag wassen is zeer vettig product zelfs gewassen heb je schilfers op je hoofdhuid resultaat nog te weinig gebruikt
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu mijn 2de fles bestelt maar ik zie nog niet veel effect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voorlopig is het resultaat nog niet echt gekend, binnen 3 maanden wordt een gunstig resultaat verwacht. Momenteel evolutie in de goede richting maw geen haaruitval meer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De eerste keer dat ik het probeer, het ruikt neutraal maar plakt wel een beetje als je het aanbrengt. De eerste maand ging goed, nu nog 2 te gaan om te zien voor de resultaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind die echt een sensationeel product dat alles doet wat het zegt, makkelijk te gebruiken en ik zit al aan mijn 3de flacon. Het resultaat is er zichtbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu een week en het is nog te vroeg om te zeggen of het werkt, ik kom terug binnen 3 maanden.

Vichy Dercos Neogenic kopen

Je kan Vichy Dercos Neogenic van het merk Vichy Dercos, geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Vichy Dercos Neogenic of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Ampoulen