€ 27,90
€ 23,44
Bespaar 16% (€ 4,46)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Daosin

Wat is histamine? 
Histamine behoort tot de biogene amines en wordt geproduceerd in het menselijk lichaam, waar het dienst doet als boodschappermolecule die signalen overbrengt. De aanbreng van histamine gebeurt ook via bepaalde voedingsmiddelen, vooral dan diegene die een lang rijpings- of fermentatieproces hebben ondergaan. Naast voedingsmiddelen rijk aan histamine heb je ook voedingsmiddelen die men “histamine-liberatoren” noemt. Zij stellen histamine vrij in ons lichaam. 

Hoe wordt het verteerd? 
Histamine afkomstig uit voeding wordt verteerd in het darmlumen door het enzym DiAmine Oxidase (DAO). Alcohol, bepaalde geneesmiddelen, tijdelijke stresssituaties, hormoonschommelingen, … kunnen de optimale werking van dit enzym verhinderen. 

Wat is histamine-intolerantie? 
Wanneer er een onevenwicht bestaat tussen de afbraak en de toevoer van histamine, spreekt men van histamine-intolerantie. Dit onevenwicht kan veroorzaakt worden door een combinatie van een verminderde werking van het DAO, een hoge inname van histaminerijke voeding en het eten van die zogenaamde “histamineliberatoren”. Bij histamine-intolerantie stapelt histamine zich op in het darmkanaal en wordt die opgenomen in het lichaam waar het op verschillende niveaus reacties uitlokt. Dit kan gaan van huidproblemen zoals rode vlekken, hoofdpijn of migraine, een loopneus tot verteringsproblemen. De ongemakken lijken zeer sterk op die van allergie maar het is geen échte allergische reactie, maar een intolerantie. 

Wat doet DaosiN ®? 
DAOSiN® is dieetvoeding voor medisch gebruik dat het enzym DAO aanbrengt en op die manier de werking van het lichaamseigen enzym versterkt. DAOSiN® helpt het teveel aan histamine te verteren, waardoor het evenwicht opnieuw hersteld wordt.

Indicatie

Ongemakken van bepaalde voeding? Rode vlekken, hoofdpijn, loopneus, maag-en darmongemakken, hartkloppingen, … DAOSiN® verbetert de vertering. 

Wanneer te gebruiken? Symptonen in geval van histamine intolerantie: 
-Gastro-intestinale problemen (vb. diarree, maagpijn, krampen, flatulentie) 
-Hoofdpijn, migraine 
-Huiduitslag, urticaria, jeuk 
-Astma, ademhalingsmoeilijkheden 
-Braken, nausea, tachycardie 
-Rhinitis

Gebruik van Daosin

Het wordt aangeraden 1 tot 2 capsules DAOSiN® in te nemen met wat water, juist voor de maaltijd. De capsules kunnen ook geopend worden en de inhoud ervan kan vermengd worden met eten of drinken.

Ingrediënten Daosin

Stabilisatoren: microkristallijn cellulose, saccharose, rijstzetmeel, hydroxypropylmethylcellulose, ascorbinezuur (Vit. C), omhullingsmiddel: shellac, verdikkingsmiddelen: polyvinylpolypyrrolidon, geacetyleerd zetmiddel, carboxymethylcellulose, eiwitrijk extract (varkensnier) met 7% diamine oxidase (DAO), antiklontermiddel: talk, kleurstof: titaniumdioxide, bevochtigingsmiddel: glycerol.

Waarschuwing

DAOSiN® bevat geen gluten of lactose.
DAOSiN® is niet geschikt voor vegetariërs omwille van de dierlijke oorsprong van het enzyme.
Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Het produkt moet onder medisch toezicht gebruikt worden.
€ 27,90
€ 23,44

Laatste reviews en ervaringen met Daosin

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  vertering

  met dit produkt kan ik gerust eens een biertje of een glaasje witte of rode wijn drinken alsook bv.paddenstoelen eten zonder dat ik er last van heb. Ook schaaldieren kunnen na inname van daosin. Weinig tot geen last meer.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullnonenonenonenone
  1/5

  Elke dag andere prijs

  Prima product. Productomschrijving zou uitgebreider mogen Product doet zeker wat het beloofd. Het valt me op dat product elke dag een andere prijs heeft. Wisselend tussen de 16 euro en 25 euro.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Fantastisch

  Dankzij deze capsules kan ik bijna alles weer eten en drinken ondanks een fors histamineprobleem. Soms neem ik 1 capsule, vaak 2 voordat ik iets nuttig, afhankelijk van en/of hoeveel/wat er gegeten/gedronken wordt. De vul-en hulpstoffen vormen bij hoge uitzondering geen probleem voor me (daar was ik aanvankelijk bang voor). Enige minpunt: jammer dat ze zo duur zijn. Tip: je kunt een klein proefsetje bestellen bij Disolut zelf, om het eerst uit te proberen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Daosin kopen

Je kan Daosin van het merk Neocare , geproduceerd door EG NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding