€ 26,90
€ 24,21
Bespaar 10% (€ 2,69)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Daosin

Wat is histamine? 
Histamine behoort tot de biogene amines en wordt geproduceerd in het menselijk lichaam, waar het dienst doet als boodschappermolecule die signalen overbrengt. De aanbreng van histamine gebeurt ook via bepaalde voedingsmiddelen, vooral dan diegene die een lang rijpings- of fermentatieproces hebben ondergaan. Naast voedingsmiddelen rijk aan histamine heb je ook voedingsmiddelen die men “histamine-liberatoren” noemt. Zij stellen histamine vrij in ons lichaam. 

Hoe wordt het verteerd? 
Histamine afkomstig uit voeding wordt verteerd in het darmlumen door het enzym DiAmine Oxidase (DAO). Alcohol, bepaalde geneesmiddelen, tijdelijke stresssituaties, hormoonschommelingen, … kunnen de optimale werking van dit enzym verhinderen. 

Wat is histamine-intolerantie? 
Wanneer er een onevenwicht bestaat tussen de afbraak en de toevoer van histamine, spreekt men van histamine-intolerantie. Dit onevenwicht kan veroorzaakt worden door een combinatie van een verminderde werking van het DAO, een hoge inname van histaminerijke voeding en het eten van die zogenaamde “histamineliberatoren”. Bij histamine-intolerantie stapelt histamine zich op in het darmkanaal en wordt die opgenomen in het lichaam waar het op verschillende niveaus reacties uitlokt. Dit kan gaan van huidproblemen zoals rode vlekken, hoofdpijn of migraine, een loopneus tot verteringsproblemen. De ongemakken lijken zeer sterk op die van allergie maar het is geen échte allergische reactie, maar een intolerantie. 

Wat doet DaosiN ®? 
DAOSiN® is dieetvoeding voor medisch gebruik dat het enzym DAO aanbrengt en op die manier de werking van het lichaamseigen enzym versterkt. DAOSiN® helpt het teveel aan histamine te verteren, waardoor het evenwicht opnieuw hersteld wordt.

Indicatie

Ongemakken van bepaalde voeding? Rode vlekken, hoofdpijn, loopneus, maag-en darmongemakken, hartkloppingen, … DAOSiN® verbetert de vertering. 

Wanneer te gebruiken? Symptonen in geval van histamine intolerantie: 
-Gastro-intestinale problemen (vb. diarree, maagpijn, krampen, flatulentie) 
-Hoofdpijn, migraine 
-Huiduitslag, urticaria, jeuk 
-Astma, ademhalingsmoeilijkheden 
-Braken, nausea, tachycardie 
-Rhinitis

Gebruik van Daosin

Het wordt aangeraden 1 tot 2 capsules DAOSiN® in te nemen met wat water, juist voor de maaltijd. De capsules kunnen ook geopend worden en de inhoud ervan kan vermengd worden met eten of drinken.

Ingrediënten Daosin

Stabilisatoren: microkristallijn cellulose, saccharose, rijstzetmeel, hydroxypropylmethylcellulose, ascorbinezuur (Vit. C), omhullingsmiddel: shellac, verdikkingsmiddelen: polyvinylpolypyrrolidon, geacetyleerd zetmiddel, carboxymethylcellulose, eiwitrijk extract (varkensnier) met 7% diamine oxidase (DAO), antiklontermiddel: talk, kleurstof: titaniumdioxide, bevochtigingsmiddel: glycerol.

Waarschuwing

DAOSiN® bevat geen gluten of lactose.
DAOSiN® is niet geschikt voor vegetariërs omwille van de dierlijke oorsprong van het enzyme.
Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Het produkt moet onder medisch toezicht gebruikt worden.
€ 26,90
€ 24,21

Laatste reviews en ervaringen met Daosin

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goeiedag ik ben heel content van het product, heel goed voor histamine intolerantie, die ik heb als ik iets eet of drink met veel histamine neem ik er een en ben goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daosin is een darm enzym die bepaalde mensen niet aanmaken, met als gevolg een té hoog histamine gehalte in het bloed. Daosin bied de oplossing, een capsule per dag doet je darmen werken, niet te missen in lijn medicijnkast.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  als je last hebt van histamine is het een voortreffelijk produkt, ik neem het als ik een avondje uit eten ga en/of alcohol zal drinken, ook handig op reis !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle en goede service. Heb er veel baat bij. Kan weer veel dingen normaal eten, zonder dat ik ziek wordt. De daosin capsules werken goed. Ben dan ook heel tevreden.en raadt het zeker aan om te gebruiken voor mensen die ook histamine intolerantie hebben.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk duidelijk het verschil, reeds na de eerste inname. Ik ga dit product verder gebruiken en hoop op die manier opnieuw meer voeding te kunnen eten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prachtig product tegen histaminose Neem het nog maar enkele weken en merk toch al een aanzienlijke verbetering Heb het wel zelf moeten opzoeken en voorstellen aan mijn therapeut
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Kan dit product nog niet zo goed beoordelen omdat ik het maar inneem wanneer ik iets foutiefs ga moeten eten. Ben allergisch voor bepaalde stoffen. Dus tracht ik die dingen zoveel mogelijk te vermijden. Heb de indruk dat het wel werkt. Maar hoe goed durf ik nog niet expliciet te zeggen.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Niet genoeg afstand om een mening te geven, maar Daosin lijkt effectief te zijn Gezien de prijs gebruik ik het alleen als ik denk dat het voedsel dat ik ga eten histamine bevat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind DAO een erg goed middel als je histamine gevoelig bent. Enige nadeel is dat het vrij prijzig is en ik heb nog geen ander merk gevonden dat goedkoper is
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Daosin lijkt te werken als histamineremmer. Heb minder netelroos als ik de capsule inneem bij histaminerijke voedingswaren. Als er toch een reactie ontstaat, lijkt de netelroos sneller weg te trekken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben Daosin beginnen nemen vanwege zwellingen in mijn gezicht en een histamine intolerantie. Vanaf het moment dat ik het ben beginnen nemen, nam de zwelling af en na 2 capsules nog meer. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die last heeft van angio-oedeem om Daosin te nemen omwikke van zijn ingrediënt diamineoxidase de histamine enzyme, omdat dit echt werkte voor mij. Soms produceert ons lichaam niet genoem DAO of is er ergens een blokkade. Wat ook de reden moge zijn, dit product werkt echt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit middel is super. Ik kan o.a weer met een gerust hard uit eten. En thuis eens wat van mijn dieet afwijken zonder nadien intollerantie klachten te krijgen. En met een feestje kun je ook weer gezellig mee snacken. Jammer dat het middel in Nederland niet te verkrijgen is.

Daosin kopen

Je kan Daosin van het merk Revogan, geproduceerd door EG NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Spijsvertering of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Maagproblemen
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding