Ingrediënten Darphin Exquisâge Beauty Revealing Serum GRATIS Aangeboden

The CelluVie™ Complex bevat volgende ingrediënten 
Acetyl Hexapeptide: Dit peptide geeft het collageen een boost om de huidcellen te vernieuwen en zo de zachtheid van de huid te benadrukken. 
Laminaria Digita Extract: Tijdens het verouderen neemt de metabole activiteit af, alsook de cellulaire energie. De fibroblasten verzwakken en verliezen hun vermogen om het collageen te ondersteunen. Het bevat een bruin alg, afkomstig van de Franse kust, en geeft een natuurlijke jonge teint door het produceren van cellulaire energie. Bij gebruik met Acetyl Hexapeptide zal er een aanzienlijke productie van het natuurlijke collageen plaatsvinden die de huid glad en soepel maakt, lijntjes vervaagt, en de elasticiteit van de huid gevoelig verbetert. 
Sapindus mukurossi Fruit Extract, Caesalpinia spinosa Extract: De combinatie van deze twee plantaardige ingrediënten werkt het verouderingsproces tegen, en zorgt voor de nodige energie om de huid optimaal te vernieuwen.
€ 12,00

Laatste reviews en ervaringen met Darphin Exquisâge Beauty Revealing Serum GRATIS Aangeboden

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Deze had ik gratis gekregen bij een bestelling van Darphin producten. Net als over alle, tot nu toe, gebruikte producten van dit merk ben ik zeer tevreden. Het is een snel inwerkend serum met een leuk parfum. Ideaal om iedere dag in de ochtend aan te brengen op het gezicht als extra voeding voor de huid. Laat geen laagje achter, enkel een mooie glow op de huid.

  Was deze beoordeling nuttig?

Darphin Exquisâge Beauty Revealing Serum GRATIS Aangeboden kopen

Je kan Darphin Exquisâge Beauty Revealing Serum GRATIS Aangeboden van het merk Darphin, geproduceerd door Estee Lauder Companies , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Darphin Exquisage of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Serum & Masker > Masker > schuim
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Serum & Masker > Serum > Hydraterend
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Serum & Masker > Serum > Anti-Aging