€ 149,00
€ 117,71
Bespaar 21% (€ 31,29)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Darphin Sonische Reiniging- En Massageborstel

Een 2 minuten-durende, verjongende gezichtsbehandeling die helpt om onzuiverheden te verwijderen, het natuurlijke cellulaire proces stimuleert en een jongere huid onthult. Het sonisch toestel werd geïnspireerd en getest door de schoonheidsspecialisten van Darphin,  imiteert hun aanrakingen en laat toe om een weldadige wellness-ervaring te creëren bij uw thuis. De gezichtsmassage voorziet een vakkundige massage gedurende zowel het reinigen als het aanbrengen van de crème, en stimuleert de microcirculatie en oxygenatie.

 
Klinische resultaten:*
67% betere hydratatie
41% verbetering van zachtheid van de huid (na 4 weken gebruik) 
3x beter uitziende huidtextuur (na 4 weken gebruik)
*Bij gebruik van het sonisch toestel met de Schuimgel met Waterlelie en de Exquisâge crème vs. reinigen/aanbrengen met de handen

Indicatie

Het geheim van ons Institut Darphin voor een jonger uitziende huid in slechts 2 minuten per dag

Gebruik van Darphin Sonische Reiniging- En Massageborstel

De aanbevolen gebruiksduur per opzetstuk bedraagt 2 minuten. Gebruik, in het begin, elk opzetsuk eenmaal per dag. Verhoog indien gewenst tot tweemaal per dag. Het mechanisme schakelt automatisch na 30 seconden uit. Druk opnieuw op de knop om het apparaat weer in te schakelen. Gebruik het apparaat niet rond de oogzone.
€ 149,00
€ 117,71
Product niet verkrijgbaar

Darphin Sonische Reiniging- En Massageborstel kopen

Je kan Darphin Sonische Reiniging- En Massageborstel van het merk Darphin , geproduceerd door ESTEE LAUDER COMPANIES-DARPHIN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Darphin Promo of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Reiniging