€ 15,49
€ 12,24
(€ 8,16 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 3,25)
Promotie 21% korting

Omschrijving van Davitamon Junior Siroop +1 Jaar

De Davitamon Junior Siroop bevat alle extra's die je kind nodig heeft om gezond op te groeien. Deze siroop is namelijk verrijkt met vitamine D die nodig is voor de normale groei en ontwikkeling van de botten, vooral bij kinderen. Naast deze essentiële bouwsteen biedt Davitamon een combinatie van vitamines die overeenkomt met de aanbevelingen van de Hoge Gezondheidsraad. Davitamon Junior staat in voor het gezond opgroeien van uw kind.
- Lekker van smaak
- Bevat geen bewaarmiddelen
- Aangepast met handige doseer- en anti-lekdop

Indicatie

Siroop die vitamine D bevat en bij draagt tot het gezond opgroeien van uw kind.

Gebruik van Davitamon Junior Siroop +1 Jaar

Kinderen vanaf 1 jaar: 1 koffielepel (5 ml) per dag. Inname bij voorkeur vóór de maaltijd. De fles schudden vóór gebruik. De siroop kan met voeding of drank vermengd worden.

Ingrediënten Davitamon Junior Siroop +1 Jaar

Sucrose, vitamines [C (ascorbinezuur), B3 (nicotinamide), E (dl-alfatocoferolacetaat), B5 (calciumpantothenaat), A (retinylacetaat, zonnebloemolie), B2 (riboflavinenatriumfosfaat), B6 (pyridoxine HCl), B1 (thiamine HCl), D (cholecalciferol, middellangeketen triglyceriden, dl-alfatocoferol), M (foliumzuur), K (fytomenadion), H (biotine), B12], zuurteregelaar (natriumhydroxide), emulgator (polysorbaat 80), water ad 100 ml

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.
De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden.Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
Best bewaart u de siroop buiten invloed van licht en buiten het bereik van jonge kinderen. Na openen in de koelkast bewaren en verbruiken binnen 30 dagen.
€ 15,49
€ 12,24
(€ 8,16 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Davitamon Junior Siroop +1 Jaar

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Ik heb dit prpduct Gebruikt tijdens de winterperiode bij mijn kindjes omdat ze vaak ziek worden. Maar veel verschil in hun immuniteit heb ik niet gemerkt..

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ons zoontje is altijd een slechte eter geweest en zit vanaf hij baby was onder de curve. op zich geen probleem, buiten wanneer hij ziek is. Onlangs was hij ziek en was hij veel gewicht verloren. De kinderarts heeft ons dan aangeraden deze vitaminen bij te geven als extra ondersteuning.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Ik gebruik sinds kort in de herfst deze siroop om de weerstand een boost te geven voor mijn 2-jarig zoontje die naar de crèche gaat. Voorlopig tevreden over dit product.

  Was deze beoordeling nuttig?

Davitamon Junior Siroop +1 Jaar kopen

Je kan Davitamon Junior Siroop +1 Jaar van het merk Davitamon , geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Davitamon junior of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D