Omschrijving van Davitamon Junior Gummies Aardbei 1+1 GRATIS

Van zodra je kind naar school gaat, gaat er voor hen een nieuwe wereld open. Het is dan ook belangrijk dat je kind juist in deze groeifase voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt, want zo leg je ook de basis voor hun vere gezondheid. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Met Davitamon Junior krijgt je kind precies die extra's die het nodig heeft om gezond op te groeien. Bovendien hebben de kauwtabletten een lekkere aarbeiensmaak, maar bevatten ze geen suiker, lactose of bewaarmiddelen.
- Jodium draagt bij tot de normale groei van kinderen 
- Ijzer ondersteunt de cognitieve ontwikkeling van kinderen 
- Geen suiker, lactose of bewaarmiddelen

Indicatie

Een voedingssupplement met vitaminen die zorgen voor een goede groei van uw kind.

Gebruik van Davitamon Junior Gummies Aardbei 1+1 GRATIS

1 à 2 kauwtabletten per dag voor kinderen vanaf 3 jaar. Na eerste opening van de verpakking kan Davitamon Junior nog 6 maanden gebruikt worden.

Ingrediënten Davitamon Junior Gummies Aardbei 1+1 GRATIS

Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), vulstoffen (calciumhydrogenofosfaat, maïszetmeel), mineralen [magnesium (magnesiumoxide), ijzer (ijzerpyrofosfaat), zink (zinkcitraat), mangaan (mangaansulfaat), koper (kopercarbonaat), chroom (chroomchloride), jood (kaliumjodide), molybdeen (natriummolybdaat), seleen (natriumseleniet)], vitamines (C, E, B3, D, B5, B1, B12, B6, B2, K, foliumzuur, biotine), anti-klontermiddelen (mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat), voedingszuur (citroenzuur), aroma (frambozenaroma), geleermiddel (polyvinylpyrrolidon), kleurstof (karmijn)

Bijwerkingen van Davitamon Junior Gummies Aardbei 1+1 GRATIS

Met zoetstof. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Waarschuwing

- Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
- De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl.
- Droog, op kamertemperatuur (15-25°C) en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 18,99
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Davitamon Junior Gummies Aardbei 1+1 GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  goede prijs en goed merk

  Ik had het geluk om te profiteren van een grote promotie voor dit product (1+1 gratis). Naast het feit dat ik dit merk waardeer om de kwaliteit van de producten, aarzelt mijn dochter nooit om haar vitaminen in te nemen; integendeel, ze is er dol op! Je zou bijna vergeten dat ze geen snoep zijn! Kortom, ik beveel het ten zeerste aan!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  mag ik nog een snoepje

  De winter door kunnen de kleinkinderen best wel wat extra vitamientjes gebruiken. de heerlijke smaak van aardbei maakt dat ze er zelf naar vragen om hun 'snoepje om gezond te blijven' te krijgen. Ze vinden ze heerlijk want smaken zo lekker. Bovendien, meegenomen voor de papa's en mama's, via farmaline nog super voordelig ook. Enig min puntje, de dopjes gaan zo gemakkelijk open dat mijn kleuters het zelf kunnen. Daarom staat het potje niet op het aanrecht maar hoog boven in de kast. Konden ze er bij , het zou wat té snel gaan

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed product

  Als een kauwbaar snoepje, super makkelijk te geven aan een kind. Met een mengsel van vitaminen in een enkele kauwgom

  Was deze beoordeling nuttig?

Davitamon Junior Gummies Aardbei 1+1 GRATIS kopen

Je kan Davitamon Junior Gummies Aardbei 1+1 GRATIS van het merk Davitamon , geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 1+1 Gratis of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Kinderen