€ 48,90
€ 38,63
Bespaar 21% (€ 10,27)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba D-Mannose 500Mg V-Caps

D-mannose is een monosacharide en komt van nature voor in ananas en veenbessen. D-mannose hecht zich net als bacteriën aan de blaaswand vast. Door de aanwezigheid van deze stof kunnen schadelijke indringers (E. coli) zich moeilijker aan de binnenkant van de blaas vastklampen waardoor ze gemakkelijker kunnen worden uitgeplast.
 
D-MANNOSE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Indicatie

Helpt bij het voorkomen van blaas-en urinewegeninfecties.

Gebruik van Deba D-Mannose 500Mg V-Caps

3 capsules 1 tot 3 maal per dag of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba D-Mannose 500Mg V-Caps

Samenstelling per plantaardige capsule
D-Mannose

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
€ 48,90
€ 38,63

Laatste reviews en ervaringen met Deba d-mannose 500mg v-caps

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een paar dagen was er een merkelijke verbetering van mijn klachten, nu ben ik het een paar weken aan het nemen en de klachten die ik had met de bijbehorende pijn zijn bijna helemaal weg. Zeker een aanrader voor mensen met een blaasontsteking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik D - mannose gebruik heb ik geen blaasontsteking meer gehad.Bij het minste ongemakkelijk gevoel neem ik een capsule. Gewoonlijk 1 per dag, soms 2
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een antibioticakuur kreeg ik een blaasontsteking, een vriendin heeft mij aangeraden D Mannose te gebruiken en het heeft inderdaad geholpen. Ik heb ook extra vitamine C gebruikt en heel veel gedronken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deba D-mannose 500mg V-caps is een product die ik al enkele jaren gebruikt, vroeger zat ik geplaagd met regelmatige blaasontstekingen en sedert het gebruik van deba D-mannose is dit niet meer.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  D-Mannose neem ik op voorschrift van mijn arts. Tegelijkertijd met Uri cran en nog andere producten, eveneens voorgeschreven door de arts Deze behandeling is nog niet afgelopen en ben sindsdien niet meer bij de dokter geweest. Ik kan dus niet zeggen in welke mate dit product "appart" genomen tot een resultaat zou kunnen leiden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Extra urine infecties verminderd van 5 tot 1 gedurende het jaar, je moet het wel iedere dag innemen het is een topper , het is wel niet goedkoop maar een dokter en medicatie is ook niet goedkoop.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gebruik van het product voor ongeveer een week, grote verbetering van de infectie in 48 uur Vandaag neem ik 2/dag, ik ben niet helemaal uit de markt, maar het heeft mijn leven veranderd, ik heb last van chronische urineweginfecties en antibiotica kunnen niets voor mij doen, dus ik ben blij met het product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw heeft jaren last gehad van chronische blaasontsteking,lange tijd heeft ze cranberry tabletten genomen in hoge dosis echter zonder blijvend resultaat. sinds ze D-mannose 500mg neemt eerst 3 tabletten per dag tot de ontsteking weg was daarna 1 tablet per dag. Dank zij D-mannose is mijn vrouw nu toch al een 15 tal maanden vrij van blaasontsteking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In overleg met de uroloog gaan gebruiken als versterking van de blaas. Tot op heden zijn de klachten aanzienlijk afgenomen. Ik ben erg tevreden over het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product nu 3 weken, 2 caps per dag, en heb tot op heden geen blaasontsteking meer. Zal dit preventief blijven nemen. Kan het product zeker aanraden aan mensen die regelmatig last hebben van een blaasontsteking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het vooral als onderhoudsdosis om cranberries te vervangen (tegen blaasontstekkingen). Tot nu toe is het me na jaren van sukkelen gelukt om zo reeds drie maanden ontstekingsvrij te blijven.

Deba D-Mannose 500Mg V-Caps kopen

Je kan Deba D-Mannose 500Mg V-Caps van het merk Deba Pharma, geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties