€ 22,90
€ 20,15
Bespaar 12% (€ 2,75)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Deba Epamil 1000mg

De in Epamil aanwezige EPA en DHA zijn de twee belangrijkste omega-3 vetzuren voor de mens. De belangrijkste bron is vette vis. EPA dient in het lichaam te worden omgezet in DHA. Bij kinderen blijkt dit proces niet makkelijk te verlopen. DHA is voor kinderen essentieel voor de ontwikkeling van ogen en hersenen en komt dan ook voor in borstvoeding. Een commissie van de WHO en VN beveelt dan ook aan om DHA toe te voegen aan flesvoeding. Helaas gebeurt dit nog lang niet altijd. Ook blijkt dat de meeste zwangere vrouwen onvoldoende meervoudig onverzadigde vetzuren (en dus ook EPA) binnenkrijgen uit hun voeding. Een tekort aan DHA tijdens de foetale ontwikkeling en tijdens de groei wordt in verband gebracht met gedrags- en oogproblemen.

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik van Deba Epamil 1000mg

1 à 3 softgels per dag, voor de maaltijden, of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Epamil 1000mg

Iedere softgel bevat: Visolie 1000 mg EPA (18% eicosapentaeenzuur) 180 mg DHA (12% docosahexaeenzuur) 120 mg Vit E (d-alfa) (100% ADH) 10 mg bevat minimum 30 % (300 mg) omega-3-vetzuren
€ 22,90
€ 20,15

Laatste reviews en ervaringen met Deba Epamil 1000mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  visolie

  Deze visolie kocht ik onlangs. Ik vind deze capsules niet slecht van smaak. Bovendien heb ik geen enkele bijwerking ervaren. Bij het nemen van voldoende capsules per dag zorgt het voor een efficiëntere vetverbranding

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Omega 3

  Omdat ik geen vis of gedroogd fruit eet, neem ik een omega-3-supplement, want elk jaar als mijn bloedtest werd afgenomen, vertelde mijn dokter me dat ik een tekort aan omega-3 had. Dus wissel ik af met biologische koolzaadolie en ik neem een eetlepel koolzaadolie voor een maand en de volgende maand neem ik drie capsules per dag Epamil 1000mg DEBA en is mijn deficiëntieprobleem opgelost. Ik raad het ten zeerste aan, al was het maar om levertraan te vermijden!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Visolie capsules

  mijn moeder neemt die en sindsdien is haar weerstand verbeterd (80jr)

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Epamil 1000mg kopen

Je kan Deba Epamil 1000mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie