€ 24,90
€ 19,42
(€ 7,77 / kg)
Bespaar 22% (€ 5,48)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Deba Magnesium Vlokken

Regenesis Bio Magnesium is extra krachtig en dringt doeltreffend (90 %) en diep door in de huid voor een optimaal revitaliserend effect. Daardoor wordt het maag-darmkanaal vermeden en zijn bijwerkingen vrijwel uitgesloten. Magnesium bestrijdt vermoeidheid, levert meer energie, zorgt voor een natuurlijke ontspanning en een goede nachtrust, houdt de spieren en gewrichten soepel en voedt de huid. Magnesium Badkristallen (ook soms badvlokken of badzouten genoemd) zijn mild voor de huid, bevat geen bewaarmiddelen en is vrij van parabenen, toxische en andere mens- en milieubelastende bestanddelen. 

Gebruik van Deba Magnesium Vlokken

Voetbad: 100 à 200 gr & ligbad: 400 à 500 gr
€ 24,90
€ 19,42
(€ 7,77 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Deba magnesium vlokken

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem regelmatig extra magnesium via tabletten en olie. Een voetbadje met magnesiumchloride is heerlijk. Ik gebruik 300 gr per 5 liter, en hergebruik het gedurende een week bijna dagelijks, zo moet je niet telkens verse vlokken gebruiken en blijft het goedkoop!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed voor de spieren. Zalig in een badje. Je hebt wel veel nodig als je er volledig wil in baden. 1/2kilo per bad. idealer is om het in een voetbad te gebruiken.

Deba Magnesium Vlokken kopen

Je kan Deba Magnesium Vlokken van het merk Deba Pharma, geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne > Bad > Badzout
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium