€ 46,80
€ 34,63
Bespaar 26% (€ 12,17)
Promotie 26% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Pharma Quercetine-Forte 400mg

Quercetine is een non-citrus bioflavonoïde met antioxidatieve, anticarcinogene en ontstekingsremmende eigenschappen. Het remt de aanmaak van ontstekingsbevorderende prostaglandines, histamine en leukotriënen. Het is daardoor een uitstekend middel bij de behandeling van allerlei ontstekingsreacties als artritis, gingivitis, hooikoorts en andere allergieën, kneuzingen en blessures. Daarnaast remt het de omzetting van glucose in sorbitol bij diabetici. Een overmaat aan sorbitol kan bij diabetici glaucoom en diabetische neuropathie veroorzaken. Quercetine werkt dus preventief bij deze complicaties van diabetes. Quercetine blijkt ook antivirale eigenschappen te bezitten. Met name de deling van herpesvirussen wordt door quercitine verminderd. Wordt ingezet bij de ziekte van Raynaud (800 tot 1600 mg/dag) Quercetine verhoogt de VO2-max en uithoudingsvermogen bij sporters (3 capsules per dag) (ref Int. J. Sport Nutr. Exerc Metab. 2010 ; 20(1): 56-62 Davis JM, et al)

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik van Deba Pharma Quercetine-Forte 400mg

1 à 3 capsules per dag, met wat water innemen, of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Pharma Quercetine-Forte 400mg

Quercetine(uit Sophora japonica) 400 mg
€ 46,80
€ 34,63

Laatste reviews en ervaringen met Deba Pharma Quercetine-Forte 400mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  excellent produkt

  Dit is een zeer goed product voor ontstekingen van de luchtwegen, vooral een doodgewone hoofdverkoudheid met "lopende neus" (snipverkouden !) wordt zeer goed ingeperkt met dit middel. En ook voor waarschuwende symptomen van een beginnende prostaatontsteking is dit middel zeer probaat. Hoort thuis in een huisapotheek van ieder huisgezin.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  queretine-forte 400mg

  goed product helpt mij bij mijn histamine intolerantie en met succes,het vocht dat in mijn rechter been en voet zat is er volledig mee verdwenen .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ontstekingswerend

  Dit product werkt ontzettend goed voor ontstekingen in de gewrichten. Ik neem dagelijks een pilletje tijdens het middageten. Ik heb sinds korte tijd geen pijn meer in mijn gewrichten. Ik voel me hier goed bij. Quercetine zou ook goed zijn als antioxidant en draagt bij tegen vermoeidheid. Het ondersteunt de afweer van het lichaam.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba Pharma Quercetine-Forte 400mg kopen

Je kan Deba Pharma Quercetine-Forte 400mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Pollenallergie of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Detox