€ 46,80
€ 34,16
Bespaar 27% (€ 12,64)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba Quercitine Forte 400

Quercetine is een non-citrus bioflavonoïde met antioxidatieve, anticarcinogene en ontstekingsremmende eigenschappen. Het remt de aanmaak van ontstekingsbevorderende prostaglandines, histamine en leukotriënen. Het is daardoor een uitstekend middel bij de behandeling van allerlei ontstekingsreacties als artritis, gingivitis, hooikoorts en andere allergieën, kneuzingen en blessures. Daarnaast remt het de omzetting van glucose in sorbitol bij diabetici. Een overmaat aan sorbitol kan bij diabetici glaucoom en diabitische neuropathie veroorzaken. Quercetine werkt dus preventief bij deze complicaties van diabetes. Quercetine blijkt ook antivirale eigenschappen te bezitten. Met name de deling van herpesvirussen wordt door quercitine verminderd. Wordt ingezet bij de ziekte van Raynaud (800 tot 1600 mg/dag) Quercetine verhoogt de VO2-max en uithoudingsvermogen bij sporters (3 capsules per dag) (ref Int. J. Sport Nutr. Exerc Metab. 2010 ; 20(1): 56-62 Davis JM, et al)

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Gebruik van Deba Quercitine Forte 400

1 à 3 capsules per dag, met wat water innemen, of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba Quercitine Forte 400

Quercetine(uit Sophora japonica) 400 mg
€ 46,80
€ 34,16

Laatste reviews en ervaringen met Deba quercitine forte 400

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  My doctor has prescribed Quercitine for my digestion. I take three tablets per day. It is still too early to see if it works. I have to check back with my doctor after 2 months.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het al een lange tijd! Quercetine stelde me in staat om bijna mijn dagelijkse cetirizine tablet te elimineren. Mijn bijenkorven zijn weg en mijn allergische rinitis is sterk afgenomen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product totaal geen nevenwerkingen , Hebt het hartondersteunen bij stress . Is vooral goed als je bijnieren en / schildklier als profylaxe . Innemen met een groot glas water .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt het allerbeste tegen hooikoorts en andere allergien! Heb ook al querqetine van andere merken geprobeerd maar deze is echt de allerbeste! Ook als is deze de duurste, hij is gewoon de beste!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Quercitine is belangrijk na grote inspanningen, een uitstekend supplement voor mensen die sporten op hoog niveau of voor mensen met uitputtingsverschijnselen. Ook de darmen hebben er baat bij, mensen met een lekkende darm syndroom, langdurige stress en andere darmproblemen bekomen uitstekende resultaten met Quercitine.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De producten van dit merk zijn van zeer goede kwaliteit en goed opneembaar . Ik neem er meerdere supplementen van . Deze quercetine neem ik onder andere om de darmwand te herstellen .

Deba Quercitine Forte 400 kopen

Je kan Deba Quercitine Forte 400 van het merk Deba Pharma, geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Pollenallergie of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Detox