€ 8,29
€ 7,46
(€ 24,87 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 0,83)

Omschrijving van Dermagiq Skin

Dermagiq® Skin is een helende zalf voor de behandeling van oppervlakkige wondjes en huidirritaties zoals eczeem en insectenbeten. Dermagiq® Skin bevat een huidversterkende basis zalf in combinatie met zuivere enzymrijke honing. De goed smeerbare zalf brengt de geïrriteerde huid tot rust en stimuleert een snel herstel van wondjes. De enzymrijke honing zorgt voor een effectieve bescherming tegen infecties, die kunnen ontstaan door krabben bij onder andere eczeem. Dermagiq® Skin is geschikt voor alle leeftijden. Dermagiq® Skin bevat geen conserveringsmiddelen, maar is gesteriliseerd om bacteriën en bacteriesporen te doden. Daarom is Dermagiq® Skin ook veilig voor kinderen jonger dan 1 jaar. Dermagiq® Skin is een CE-geregistreeerd product.

Ingredienten
Arachis oleum 
Cera alba  
Glyceryl oleate  
Mel (honing)  
Aqua purificata

Gebruik
Een laagje Dermagiq® Skin aanbrengen op de te behandelen plaats. Dermagiq® Skin licht inmasseren en goed in laten trekken. Bij oppervlakkige wondjes mag de behandelde plek worden afgedekt met een wondverband.

Fabrikant:
Bfactory Health Products B.V.
Remmerden 58
3911 TZ Rhenen

08-2015

Indicatie

- Wonden en Wondjes
- Huidirritaties
- Eczeem
- Roodheid
- Jeuk
- Insectenbeten

Gebruik van Dermagiq Skin

2 tot 3 maal per dag aanbrengen

Ingrediënten Dermagiq Skin

Mel (Honing), arachis oleum, Cera alba, Glyceryl oleate, Aqua purificata
€ 8,29
€ 7,46
(€ 24,87 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Dermagiq skin

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Naar de bestelling, wat goed en duidelijk ging, was de bezorging ook perfect.binnen de gestelde termijn,die op de site van Farmaline word gezegd . Dus top
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima zalf gekocht op aanbeveling van onze arts Maar bij onze apotheek stukken duurder wij zijn zeer tevreden voor de goede service en zeer snelle levering Mijn dank
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werkt wel, het zou wat sneller resultaat mogen geven. Het hoeft niet heel dik opgebracht te worden,dus het tubetje gaat redelijk lang mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een fijne honing bevattende hormoonvrije crème die ik graag gebruik bij mijn eczeem. Het verzacht en verzorgd. Ben er erg blij mee zodat ik niet altijd hormoonzalf hoef te gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruikten het voor een open been met goede resultaten. Bij het opsmeren prikte het wel wat, maar het gaf al heel gauw een goede reaktie. Dus van harte aanbevolen.

Dermagiq Skin kopen

Je kan Dermagiq Skin van het merk Dermagiq, geproduceerd door EUREKA PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid