€ 18,40
€ 16,56
Bespaar 10% (€ 1,84)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Dermazyme Zink Hond 50 tabletten
€ 18,40
€ 16,56

Laatste reviews en ervaringen met Dermazyme zink hond

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zinvol supplement voor honden in de rui of neuzen die niet meer mooi zwart zijn. Je moet het wel een tijdje geven voor je verschil merkt, maar het is een prima aanvulling, zeker in de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gekocht omdat de huid van onze hond erg schilfert nu ik dit product door zijn eten doe wordt het schilveren minder. ik zal dit zeker nog langer gebruiken.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb 4 sterren gezet omdat deze tabletten een zeer goed resultaat gaven in een van mijn Terreneuves, maar niet effectief bleven in de andere. Met een snelheid van 10 tabletten per dag voor een hond van meer dan 55 kilo zijn de kosten niet te verwaarlozen, vooral omdat deze minimaal een maand moeten worden gevolgd. Om toch te proberen, de dierenartsen geven hem een vrij goede reputatie
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden van dit product, mijn hond neemt geen zink op uit zijn voeding en hiermee krijgt hij toch wat hij nodig heeft om gezond te blijven en een mooie vacht te behouden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Chico (fox terrier) heeft gemakkelijk last van allergie en dus jeuk. Na een aantal dagen dit produkt (een pil) onder zijn eten te mengen vermindert de irritatie.

Dermazyme Zink Hond kopen

Je kan Dermazyme Zink Hond van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Vitamines
Dierenverzorging > Voeding > Hond
Dierenverzorging > Voeding > Kat