€ 74,90
€ 63,67
Bespaar 15% (€ 11,23)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Decola Detox Box

Met de 4 Draineurs en FLora Tonic worden, over een periode van 30 dagen, de verschillende eliminatiekanalen systematisch ondersteund, met de bedoeling om zowel water- als vetoplosbare toxines vrij te maken.

Detox Box zal, in combinatie met een evenwichtige voeding en een aangepaste levensstijl, het organisme ontlasten, de vitaliteit en de fitheid van het lichaam verhogen en de geest helder houden.

Om de eliminatie van toxines te ondersteunen en te stimuleren, heeft Decola 4 aangepaste complexen van plantenextracten ontworpen die achtereenvolgens en onder de vorm van een 30-dagen kuur kunnen worden ingenomen. Deze kuur bestaat uit een algemene draineur, 3 specifieke draineurs die respectievelijk inwerken op de lever, de nieren, de longen en de huid en een probioticum (Flora Tonic) om de transit te ondersteunen en de heropname van toxines via de darm tegen te gaan.

Indicatie

1 Draineur Kuur bevat:
 • 1 Draineur Druppels 100ml
 • 1 Draineur 'K' Nieren 30 caps
 • 1 Draineur 'L' Lever 30 caps
 • 1 Draineur 'S' Huid 30 caps

Deze producten bevatten geen lactose, geen gluten en zijn vrij van bewaarmiddelen, kleur- of smaakstoffen

Gebruik van Decola Detox Box

Adviesdosering:
Dag 1-40: Draineur 3x30 druppels per dag in een glas water
Dag 11-20 Draineur 'L' 3x1 capsule per dag tijdens de maaltijd
Dag 21-30 Draineur "K" 3x1 capsule per dag tijdens de maaltijd
Dag 31-40 Draineur 'S' 3x1 capsule per dag tijdens de maaltijd

Ingrediënten Decola Detox Box

1 Draineur Kuur bevat:

1 Draineur 100

1 Draineur 'K' 20 cps

1 Draineur 'L' 20 caps

1 Draineur 'S' 20 caps

1 Flora Tonic20 caps

Bijwerkingen van Decola Detox Box

 • Een drainagekuur kan door iedereen zonder problemen worden gebruikt. Bij kinderen en tijdens de zwangerschap is opvolging van de arts of therapeut noodzakelijk
 •  Een zuiveringskuur kan na een tweetal dagen hoofdpijn of huiduitslag veroorzaken. Dit is volkomen normaal. Indien  dit echter aanhoudt, raadpleeg uw behandelende arts of therapeut.
€ 74,90
€ 63,67

Laatste reviews en ervaringen met Decola Detox Box

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Ik ben begonnen met de kuur (eerste 10 dagen) en merk al meteen effect,minder darmklachten en betere spijsvertering.ik ben bereid na de volledige kuur (30 dagen) meer uitgebreide beoordeling te geven.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Zeer goed product. Ik raad het sterk aan, behalve het feit dat het niet ter beschikking is voor iedereen gezien de prijs, anderzijds is het echt een zeer volledige kuur die vanzelfsprekend doeltreffend is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Deze zuiveringskuur heeft een merkbaar positief effect. Ik heb meer energie en het voelt aan alsof mijn lichaam meer in evenwicht is. Bovendien kom ik hierdoor tot rust.

  Was deze beoordeling nuttig?

Decola Detox Box kopen

Je kan Decola Detox Box van het merk Decola , geproduceerd door DECOLA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox