€ 13,50
€ 9,86
(€ 19,72 / l)
Bespaar 27% (€ 3,64)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Dexeryl Crème

Dexeryl Crème is een hydraterende en kalmerende crème die de droge  huid weer soepel maakt. De actieve ingrediënten zijn glycerol, vaseline en vloeibare paraffine. 
 • Glycerol verhoogt het hydratatieniveau van de huid
 • Vaseline en vloeibare paraffine herstellen de huidbarrière
 • Irritatie, jeuk en de neiging tot krabben worden verminderend.
Dexeryl® crème is geformuleerd voor het behandelen van tekenen en symptomen van een droge huid (xerosis). Het filmogene effect van witte zachte vaseline en vloeibare paraffine: • remt fysisch de verdamping waardoor uitdroging (waterverlies) wordt voorkomen • en heeft een barrière-effect tegen externe beschadiging. Daarnaast helpt het hydraterende effect van glycerol de vochtbalans van de huid in stand te houden. Dankzij zijn formulering vermindert en voorkomt Dexeryl® crème ook irritatie.

Indicatie

Huidbeschermingscrème voor het behandelen van de tekenen en symptomen van een droge  huid (xerosis) met name bij verschillende ziektes van de huid:
 • Psoriasis
 • Atopische dermatitis
 • Huid-veroudering
 • Diabetische voet

Gebruik van Dexeryl Crème

Crème uitsluitend voor uitwendig gebruik. Breng één- of tweemaal daags, of vaker indien nodig, maar nooit meer dan 6 maal daags, een dun laagje crème aan op de te behandelen zones van de huid.

Ingrediënten Dexeryl Crème

WAT BEVAT DEXERYL® CRÈME?
Glycerol, witte zachte vaseline, vloeibare paraffine, glycerolmonostearaat, stearinezuur, polydimethylcyclosiloxaan, siliconenolie, macrogol 600, trolamine, propylparahydroxybenzoaat (E216), gezuiverd water. Tube van 250 g. Flacon met pomp van 500 g.

Bijwerkingen van Dexeryl Crème

MOGELIJKE BIJWERKINGEN
Daar de crème propylparahydroxybenzoaat bevat kan het in zeldzame gevallen eczeem-achtige allergische huidreacties en, in zeer zeldzame gevallen, onmiddellijke reacties met urticaria veroorzaken. Vertel een deskundige in de gezondheidszorg over alle bijwerkingen die niet zijn vermeld in deze bijsluiter.

Waarschuwing

WANNEER MAG DEXERYL® CRÈME NIET WORDEN GEBRUIKT?
Niet te gebruiken door patiënten die allergisch zijn voor één van de bestanddelen en met name het parabeen (propylparahydroxybenzoaat - E216). Met het oog op het ontbreken van relevante informatie, is het beter de crème niet samen met andere topisch opgebrachte producten te gebruiken. Heeft u nog vragen, raadpleeg dan een deskundige in de gezondheidszorg.
 
WAARSCHUWINGEN EN SPECIALE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK
Niet op de wonden aanbrengen.
Niet doorslikken.
Niet op de ogen aanbrengen.
Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN BIJ BEWAREN 
Bewaren beneden 30 °C. Niet gebruiken na de op de flacon aangegeven uiterste gebruiksdatum. 
€ 13,50
€ 9,86
(€ 19,72 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Dexeryl Crème

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  zeer doeltreffend

  Ik heb in de loop de jaren al verschillende producten voor de huid uitgeprobeerd de ene beter dan de andere .Dexeryl Crème is een favoriet geworden daar hij aan veel goede eigenschappen voldoet nml is niet vettig dringt snel in de huid en laat de huid soepel en elastisch aanvoelen een dag lang.Beschermd de huid ook tegen uitdroging door wind .....handen.....bij winterweer,kan ook gebruikt worden in de plaats van after sun .Ook het doseer pompje is handig en kan men blokkeren zodat je er toevallig niet op drukt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Top

  Super hydratant pour les peaux atopiques !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goed product

  Het was de allergoloog die mij dit product aanraadde omdat ik een droge, gevoelige en atopische huid had. Sindsdien kan ik niet meer zonder: het kalmeert irritaties, maakt de huid zacht en soepel, langdurig. Geurvrij. Ik raad het zelfs aan voor kinderen na de douche.

  Was deze beoordeling nuttig?

Dexeryl Crème kopen

Je kan Dexeryl Crème van het merk Pierre Fabre , geproduceerd door PIERRE FABRE DERMATOLOGIE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Droge Huid