€ 13,50
€ 10,40
(€ 20,80 / l)
Bespaar 23% (€ 3,10)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/09/2019

Omschrijving van Dexeryl Creme

Dexeryl Crème is een hydraterende en kalmerende crème die de droge  huid weer soepel maakt. De actieve ingrediënten zijn glycerol, vaseline en vloeibare paraffine. 
 • Glycerol verhoogt het hydratatieniveau van de huid
 • Vaseline en vloeibare paraffine herstellen de huidbarrière
 • Irritatie, jeuk en de neiging tot krabben worden verminderend.
Dexeryl® crème is geformuleerd voor het behandelen van tekenen en symptomen van een droge huid (xerosis). Het filmogene effect van witte zachte vaseline en vloeibare paraffine: • remt fysisch de verdamping waardoor uitdroging (waterverlies) wordt voorkomen • en heeft een barrière-effect tegen externe beschadiging. Daarnaast helpt het hydraterende effect van glycerol de vochtbalans van de huid in stand te houden. Dankzij zijn formulering vermindert en voorkomt Dexeryl® crème ook irritatie.

Indicatie

Huidbeschermingscrème voor het behandelen van de tekenen en symptomen van een droge  huid (xerosis) met name bij verschillende ziektes van de huid:
 • Psoriasis
 • Atopische dermatitis
 • Huid-veroudering
 • Diabetische voet

Gebruik van Dexeryl Creme

Crème uitsluitend voor uitwendig gebruik. Breng één- of tweemaal daags, of vaker indien nodig, maar nooit meer dan 6 maal daags, een dun laagje crème aan op de te behandelen zones van de huid.

Ingrediënten Dexeryl Creme

WAT BEVAT DEXERYL® CRÈME?
Glycerol, witte zachte vaseline, vloeibare paraffine, glycerolmonostearaat, stearinezuur, polydimethylcyclosiloxaan, siliconenolie, macrogol 600, trolamine, propylparahydroxybenzoaat (E216), gezuiverd water. Tube van 250 g. Flacon met pomp van 500 g.

Bijwerkingen van Dexeryl Creme

MOGELIJKE BIJWERKINGEN
Daar de crème propylparahydroxybenzoaat bevat kan het in zeldzame gevallen eczeem-achtige allergische huidreacties en, in zeer zeldzame gevallen, onmiddellijke reacties met urticaria veroorzaken. Vertel een deskundige in de gezondheidszorg over alle bijwerkingen die niet zijn vermeld in deze bijsluiter.

Waarschuwing

WANNEER MAG DEXERYL® CRÈME NIET WORDEN GEBRUIKT?
Niet te gebruiken door patiënten die allergisch zijn voor één van de bestanddelen en met name het parabeen (propylparahydroxybenzoaat - E216). Met het oog op het ontbreken van relevante informatie, is het beter de crème niet samen met andere topisch opgebrachte producten te gebruiken. Heeft u nog vragen, raadpleeg dan een deskundige in de gezondheidszorg.
 
WAARSCHUWINGEN EN SPECIALE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK
Niet op de wonden aanbrengen.
Niet doorslikken.
Niet op de ogen aanbrengen.
Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN BIJ BEWAREN 
Bewaren beneden 30 °C. Niet gebruiken na de op de flacon aangegeven uiterste gebruiksdatum. 
€ 13,50
€ 10,40
(€ 20,80 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Dexeryl Creme

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  juist product

  hallo, op advies van een vriend, kocht ik dit product en ik vind het geweldig. het wordt stijf geabsorbeerd, aangename geur, maakt de huid zeer zacht. verlicht en geneest jeuk. ik ben blij en ik raad het aan. het zal altijd in mijn favoriete producten zitten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Super creme

  Zelf heb ik last van eczeem. Na lang sukkelen heeft de dermatoloog deze onderhoudscreme aangeraden. Ik gebruik het nu een hele tijd en ben er heel tevreden van.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Aan te bevelen

  Romige en hydraterende crème, voorgeschreven door mijn dermatoloog, die ik combineer met 1 zeep van hetzelfde merk. Niet al te dure producten en topkwaliteit, aan te bevelen voor atopische huiden zoals de mijne!

  Was deze beoordeling nuttig?

Dexeryl Creme kopen

Je kan Dexeryl Creme van het merk Pierre Fabre, geproduceerd door PIERRE FABRE DERMATOLOGIE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Droge Huid