Omschrijving van DexSil Ice Gel Roll-On 1+1 GRATIS

Speciaal ontwikkelde gel om de gewrichten en spieren te verlichten en te ontspannen dankzij een onmiddellijk maar langdurig gevoel van koude. Door het compacte roll-on formaat kun je deze gel overal meenemen. Dankzij zijn zachte, niet-vettige textuur dringt de gel snel in de huid door.
 
DexSil Ice gel bevat Organic Silicium bio-activated, zodat je alle voordelen van silicium geniet, in een vorm die heel makkelijk door het lichaam wordt opgenomen. Bovendien versterkt Organic Silicium bio-activated de absorptie en het effect van de andere bestanddelen waarmee het in deze gel gecombineerd wordt. Om die reden bevat DexSil Ice gel ook plantenextracten (Harpagophytum procumbens en Capsicum frutescens) die bekendstaan om hun positieve werking voor de gewrichten en menthol, die onmiddellijk ontspant en een intens fris effect heeft.

Harpagophytum, beter bekend als 'duivelsklauw'
Winterharde klimplant, die groeit in de halfwoestijnachtige streken van Centraal- en Zuid-Afrika. De plant werd begin jaren 1950 in Europa geïntroduceerd. Het zijn de wortels van de plant die de natuurlijke actieve bestanddelen met ontstekingsremmende eigenschappen bevatten. De werking van harpagophytum is van oudsher bekend. Ze is heel doeltreffend bij stijfheid, krampen, spierpijn en spierspasmen etc.

Cayennepeper, Capsicum frutescens
Cayennepeper is afkomstig van Zuid-Amerika, de Caraïben en Mexico. Wanneer de vruchten rijp worden geplukt, bevatten ze capsaïcine, die een kalmerend effect heeft, vooral bij hevige spanning. Capsaïcine heeft de eigenschap zich te binden aan specifieke huidreceptoren voor pijn, die daardoor minder gevoelig worden voor diverse stimuli. Capsaïcine heeft dan ook een pijnstillende werking.

Indicatie

 • verlicht de gewrichten en spieren

Ingrediënten DexSil Ice Gel Roll-On 1+1 GRATIS

Aqua, monomethylsilanetriol, isopropyl alcohol, glycerin, menthol, hydroxyethylcellulose, menthyl ethylamido oxalate, harpagophytum procumbens root extract, capsicum frutescens fruit extract, parfum, alcohol denat., alcohol, peg-60 hydrogenated castor oil, CI 42051.
€ 11,90
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met DexSil Ice Gel Roll-On 1+1 GRATIS

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Fris fris

  Heel makkelijk in gebruik geeft een fris gevoel en is zeer gemakkelijk in gebruik

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Niks speciaal

  Geeft meerwaarde als je vergelijkt met andere produkten met dezelfde samenstelling

  Was deze beoordeling nuttig?

DexSil Ice Gel Roll-On 1+1 GRATIS kopen

Je kan DexSil Ice Gel Roll-On 1+1 GRATIS van het merk DexSil , geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling 1+1 Gratis of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
Afslanken > Lokale producten
50+ > Soepele Gewrichten > Stramme Spieren
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale Producten