DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel Drinkbare Oplossing 1 l

€ 26,26
€ 23,63
(€ 23,63 / l)
Bespaar 10% (€ 2,63)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel Drinkbare Oplossing

Dexsil Pharma is een drinkbare oplossing op basis van siliciumoxide om de gewrichten soepel te maken en beter te kunnen bewegen. Onderzoek op silicium heeft aangetoond dat het essentiële rol speelt in alle ondersteunde structuren van het lichaam. Silicium geeft bescherming aan structuurgevende eiwitten zoals elastine (in de bloedvaten), collageen (in de huid en gewrichten) en keratine (in haar en nagels). Het siliciumgehalte vermindert met de leeftijd en is een vitale factor in verouderingsprocessen. Het speelt tevens een aanzienlijke rol bij de botvorming, doordat ze het remineralisatieproces stimuleert.


Silicium in ons lichaam
Het menselijk lichaam bevat ongeveer 7g silicium. Daarmee is Silicum één van de 12 belangrijkste oligo-elementen waaruit levende organismen zijn opgebouwd. Het is voornamelijk aanwezig in de beenderen, de huid, het haar en de nagels, de vaatwanden, de pezen, de spieren etc.
Silicium is aanwezig in zand, maar zit ook in voedsel (voedingsvezels) en drinkwater. Vooral in granen, orgaanvlees, en schil van groenten en fruit is rijk aan silicium. Als gevolg van geraffineerde granen en minder verbruik van orgaanvlees is onze voeding echter armer aan silicium dan voordien.

Het siliciumgehalte neemt af met de jaren
Niet alleen de voeding bepaalt ons siliciumgehalte. Met de leeftijd neemt ons vermogen om silicium in ons lichaam op te nemen af; het percentage silicium in ons lichaam vermindert met de jaren op natuurlijke wijze.
Silicium speelt een essentiële rol bij de opbouw van collageen, elastine,keratine, stoffen die noodzakelijk zijn voor de regeneratie van kraakbeen, de structuur van pezen, ligamenten en vaatwanden en de remineralisatie van botweefsel.

Waarom bio-activated silicium?
In de natuur is silicium vooral aanwezig in minerale vorm (graniet, zand, kwarts etc.).
Mineraal silicium polymeriseert spontaan waardoor het weinig oplosbaar wordt en hierdoor moeilijk door ons organisme kan opgenomen worden.
 
Het exclusieve ‘bio-activatie’ procédé dat op de silicium molecule wordt toegepast, verhindert de polymerisatie en maakt het silicium dusdanig perfect opneembaar.

Indicatie

Silicium bio-activated is goed en snel opneembaar door het lichaam. Het bezit essentiële eigenschappen:
- Het herstructureert de elastine- en collageen vezels;
- Het is een krachtige remineralisator (botaanmaak);
- Het speelt een rol in het cellulair metabolisme;
- Het is een natuurlijk anti-aging element
- Het helpt in het ondersteunen en versterken van de weerstandfunctie.

Gebruik van DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel Drinkbare Oplossing

Voor gebruik, zacht schudden gedurende 30 seconden.
Voor de leeftijd van 50 jaar, neem 15ml per dag in het bijhorend maatbekertje 's morgens op nuchtere maag.
Na 50 jaar, neem tijdens de eerste week 45ml per dag.
Na één week neem 15ml per dag.
Kuur van 3 maanden is aanbevolen.

Ingrediënten DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel Drinkbare Oplossing

Ingrediënten (hoeveelheid per 15 ml/45 ml):
Gezuiverd Water, Silicium­zuur onder monomere vorm (43,8 mg/131,4 mg), Urtica dioica/Grote brand­netel (1,125 mg/3,375 mg), Aroma’s, Fosforzuur (stabilisator).
€ 26,26
€ 23,63
(€ 23,63 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Dexsil original organisch silicium bio-activated + brandnetel drinkbare oplossing

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat perfect werkt na een redelijke insteltijd Uitleg die overeenkomt met het probleem, het gemak van het nemen van Mijn nagels werden na drie weken behandeling weer hard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed supplement voor mijn knie, ben met de eerste kuur bezig en merk al resultaat de pijn is veel minder en ik heb de indruk dat de knie soepeler geworden is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Betaalbaarder prijs dan in de apotheek. Na een week breken mijn nagels niet meer en minder stijfheid in de ochtend als ik uit bed opsta. Ik raad het ten zeerste aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben best tevreden over het product over over farma line ben ik minder tevreden als farma line iets beloofd dan moet je het ook uitvoeren ik wacht nog steeds op mijn cadeautje dat mij beloofd is als zogenaamd goede klant via in chat werd mij verteld dst men er mee bezig was tot nu toe geen bericht ik weet nog niet of ik in de toekomst nog iets ga bestellen wordt niet graag voor de gek gehouden dus daarna doe er iets aan
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Heel erg blij dat ik hem echt meer haaruitval adviseer en 's morgens kon ik niet meer op mijn voeten lopen, nu loop ik zonder problemen....... Ik raad je aan om het op het internet te kopen omdat het te duur is bij de apotheker.....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man en ik voelen ons zeer goed met Silicium. Een kinenist heeft ons aangeraden om Silicium te gebruiken omdat we beide kraakbeen van slechte kwaliteit hebben. En dit product ondersteunt het kraakbeen. Als we het een tijdje niet gebruiken hebben we meer last / pijn in onze kniën
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik begon dit product in te nemen na een gebroken voet, op advies van de apotheker. Mijn fractuur verstevigde zich vrij snel en ik kon zien dat mijn nagels veel sterker waren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door het dagelijks gebruik heb ik de indruk dat ik minder broze nagels heb: ze splitsen minder snel en ze zijn egaler. Ik heb ook minder last van haaruitval.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Opvallend snel werd ik 's morgens veel minder stijf wakker. Waar ik me vroeger eerst minuten moest rekken en strechen stap ik nu soepel uit bed. Een aanrader en blijver.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al jaren, zeer tevreden. Mijn haar is er heel goed mee. Gezien ik veel sport is dit product ook heel geschikt. Bij Farmaline bespaar ik 13€ tov de prijs bij de apotheek, dat maakt het extra interessant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Mijn haar en huid zien er opmerkelijk beter uit. De vloeistof heeft een aangename smaak en men hoeft maar éénmaal per dag een hoeveellheid in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik leerde dit product kennen op een vergadering van een plaatselijke apotheker, waar het werd aangeprezen voor een betere opname van alle voedingsstoffen. We nemen dit ondertussen al 3 maanden en zijn heel tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw is heel gevoelig bij het nemen van medicatie. Ze neemt dit nu eeen maaand en is tot op heden zeer tevreden over de opname in het lichaaam. Wat betreft werking van het product is het nog een beeetje afwachten, maar het is toch al positief dat ze dit suplement kan opnemen zonder bijwerkingen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hoog gedoseerde actieve silicium die optimaal wordt opgenomen . Wordt gebruikt bij groei, last van spieren en pezen, haaruitval, broze nagels en huidproblemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een product dat je kan beoordelen na een paar maanden gebruik. Tot heden goed. Vlot en goed geleverd. Verder valt hier niet veel over te vertellen nu maar afwachten.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  een product dat gebruikt kan worden voor de behandeling van osteoartritis, osteoporose, atherosclerose, vele huid- en haarproblemen en de versterking van het immuunsysteem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerlijk gezegd : ik had er niet veel van verwacht. Na een viertal maand merkte ik een echte verbetering aan de artrose in knie en voet. Nu kan ik opnieuw een fikse wandeling maken van een paar uur zonder pijn. Een goede raad : niet stoppen met het te nemen als je op korte termijn geen resultaat hebt. En ook ; de prijsverschillen zijn enorm en bij de apotheker betaal je soms 30 tot 40% meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een product dat voor mij een positief resultaat geeft , ik gebruik dit nu al zeer lange tjid met heel positieve resultaten voor mijn mobiliteit ( ben 79 j )vooral mijn rugproblemen zijn verdwenen en zijn een welgekomen ondersteuning en versterking / bescherming voor mijn aders na 24 j geleden een hartinfarct te hebben gehad -- eenvoudig te gebruiken en geen bijwerkingen -- een aanrader -- zeker doen -- grtjs -- PDS -- Aalst
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De verpakking is volledig correct. Het product komt overeen met wat ik besteld heb. Ik heb het, zoals aangekondigd, zeer snel ontvangen. De prijs was de aangekondigde prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Één kuur gedaan. Nadat ik was gestopt, merkte ik duidelijk verschil nl. terug meer haaruitval, brozere botten en nagels. Nu terug besteld, ik ga ermee door.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  snelle levering of produkt ook zo goed zal helpen is nog af te wachten aangezien ik nog maar pas begonnen ben met de inname er van. Farmaline mag er zeker zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Waarschijnlijk komt het beste resultaat pas na langere tijd, maar ik heb de indruk dat het minder pijnlijk en soepeler is! Nog even geduld dus en hopen dat het goed blijft!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product beantwoordt aan de verwachtingen. Ik kende het reeds van in de apotheek en dit is volgens mij helemaal hetzelfde, prima dus voor mij. De dop is wel wat aan de grote kant om de gewenste ml af te meten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik al jaren silicium en ben daar zeer tevreden over ik voel me fitter dan ooit een kuur enkele maanden per jaar is goed voor sterke botten ook als je een fracture opgelopen hebt hersteld het sneller
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probleem bij mij was zware eczeem in het aangezicht en halsstreek. Ik neem dit product ter ondersteuning van een gezonde huid, nagels en haren. Mijn nagels breken minder snel af en ook mijn huid reageert er prima op. Ik ben 3 maanden van die akelige klassieke meds (antihistaminicum en zalf op basis van cortisone) af en gebruik nu alleen nog Dexsil en Allerpril. Jammer dat deze producten zo prijzig zijn en niets wordt terug betaald.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken dit produkt al meerdere jaren en wij zijn heel tevreden met de resultaten . Heel goed voor alle leeftijden , voor beederen en alle organen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is mij aangeraden door een heel bekwame apotheker. Het moet bijna een jaar worden ingenomen om rusteloze benen te behandelen. Mijn behandeling gaat nog een tijdje verder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  snelle levering, ik kreeg mail dat postpakket bij buurvrouw afgeleverd werd en of dit oke is voor mij. Product was ingepakt in plastiek bolletjes papier. Zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik het als ondersteuning voor mijn artrose, het geneest niet maar ondersteunt tot aan de datum van mijn operatie. Alles wat helpt is nuttig en nodig ...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al een aantal weken heb ik een pijnlijke duim . Het dragen van een epitact orthese voor de duim maakt het minder pijnlijk maar is niet de volledige oplossing . Door een vriendin werd mij Silicium Bio -activated aanbevolen , een drinkbare oplossing op basis van brandnetel . Dit middel zorgt voor de bescherming van het kraakbeen en houdt de gewrichten soepel . Ik ben dit product nu 14-dagen aan het nemen . Het is zeker al iets verbeterd . Zoals het op de fles staat , ga ik voor een kuur van 3 maanden . Is trouwens ook goed voor de huid , nagels en het haar !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dexil Pharma Silicium. Een super produkt voor de haren,vanaf veertien dagen is het haar precies voller &levendiger. Ikzelf heb het leren kennenvan een vriendin,die het af en toe gebruikt:met als resultaat mooi vallend haar! Ik heb al veel produkten geprobeerd,maar niets was goed,maar met silicium is het dik in orde.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds twee en een halve maand gebruik ik het onafgebroken elke ochtend, maar ik voel nog geen verschil. Vanwege mijn leeftijd boven de 50 heb ik de 1e week keurig volgens aanwijzing meer genomen. Ik neem het hoofdzakelijk in voor mijn gewrichten en gewrichtsbanden, maar ook aan mijn nagels en haar zie of voel ik geen verbetering. Je moet het 3 maanden innemen, dus wat niet is kan nog komen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product leren kennen via een voordracht georganiseerd door 4 lokale apothekers. Omdat mijn vrouw en ikzelf inmiddels de 60 voorbij zijn, vonden wij het zeker de moeite waard om te proberen. Wij zijn van plan om dit product te blijven gebruiken. De smaak valt best mee, zeker niet onaangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt super voor mijn tenniselleboog. Ik ben er echt mee geholpen. Toen een vriendin me dit product aanraadde kon ik niet geloven dat dit zou helpen maar het is wonderbaarlijk hoe het genezingsproces is bevorderd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruikte dit vorig jaar enkele maanden en mijn haar en nagels waren opmerkelijk beter dus nu begin ik weer een kuur want mijn nagels scheuren en ontdubbelen weer zeer erg. Ga nu voorlopig niet stoppen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een product dat je enkele maanden moet nemen vooraleer men er enig resultaat van ziet. Silicium zou zich binden met aluminium-moleculen in het lichaam en deze daarna uitscheiden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer betrouwbaar product voor de interne gezondheid van de cellen: huid, beenderen, haren, nagels... ik gebruik het graag in een kuur om mijn lichaam te versterken, zeer makkelijk te drinken, neutrale smaak!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij destijds aangeraden door mijn broer die een scheur had opgelopen in zijn pees in zijn linker bovenarm.Na enige tijd zat ik met hetzelfde probleem en heb Silicium Bio-activated enkele maanden genomen en ik kan mijn arm terug in alle richtingen bewegen alsook dat de pees-scheur volledig genezen is. Een super product ! aan iedereen die hetzelfde probleem zou voorhebben zou ik zeker zeggen : aankopen dit product !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als een van de weinigen op internet heeft u dit produkt in een liter-verpakking. Hierdoor blijft het betaalbaar. De bestelling werd snel bevestigd en vlot bezorgd. Een volgende keer zal ik het weer bij u bestellen!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product aanbevolen door een homeopathische arts om terugkerende allergische sinusitis te behandelen. Goede verbetering (maar andere maatregelen die gezamenlijk worden uitgevoerd)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nadat ik uit Zuidoost-Azië terugkwam, had ik vreselijk slechte vingernagels. Toevallig had ik daarna een staaltje van dit organische silicium ontvangen en vastgesteld, dat je het kunt drinken. Na 2 weken in te nemen zijn mijn vingernagels duidelijk verbeterd. Ik heb nu nog een liter gekocht en neem 's morgens een hele beker. Daardoor zijn mijn (heel fijne) haren duidelijk verbeterd, ik kan het enkel aanbevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  als cvs patient heb ik veel last van gewrichtspijnen en daarom heb ik naast de andere supplementen die ik al gebruik hiervoor (msm/osteoplus ) gekozen voor deze drinkbare oplossing. Als een deel van een uitgebalanceerde suppletie ben ik van plan toch enkele kuren per jaar te doen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het is moeilijk om te herkennen welke effecten het heeft. Waar het wellicht effect op heeft gehad is mijn haargroei.Niet zozeer snellere groei maar ik zag donshaartjes bij mijn haargrens. Ik heb veel,vrij dun haar maar donshaartjes waren me nog nooit opgevallen.

DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel Drinkbare Oplossing kopen

Je kan DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel Drinkbare Oplossing van het merk DexSil, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Silicium
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
Afslanken > Lokale producten
50+ > Soepele Gewrichten > Stramme Spieren
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale Producten