€ 74,40
€ 44,95
(€ 22,48 / l)
Bespaar 40% (€ 29,45)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel DUO

Dexsil Pharma is een drinkbare oplossing op basis van siliciumoxide om de gewrichten soepel te maken en beter te kunnen bewegen. Onderzoek op silicium heeft aangetoond dat het essentiële rol speelt in alle ondersteunde structuren van het lichaam. Silicium geeft bescherming aan structuurgevende eiwitten zoals elastine (in de bloedvaten), collageen (in de huid en gewrichten) en keratine (in haar en nagels). Het siliciumgehalte vermindert met de leeftijd en is een vitale factor in verouderingsprocessen. Het speelt tevens een aanzienlijke rol bij de botvorming, doordat ze het remineralisatieproces stimuleert.


Silicium in ons lichaam
Het menselijk lichaam bevat ongeveer 7g silicium. Daarmee is Silicum één van de 12 belangrijkste oligo-elementen waaruit levende organismen zijn opgebouwd. Het is voornamelijk aanwezig in de beenderen, de huid, het haar en de nagels, de vaatwanden, de pezen, de spieren etc.
Silicium is aanwezig in zand, maar zit ook in voedsel (voedingsvezels) en drinkwater. Vooral in granen, orgaanvlees, en schil van groenten en fruit is rijk aan silicium. Als gevolg van geraffineerde granen en minder verbruik van orgaanvlees is onze voeding echter armer aan silicium dan voordien.

Het siliciumgehalte neemt af met de jaren
Niet alleen de voeding bepaalt ons siliciumgehalte. Met de leeftijd neemt ons vermogen om silicium in ons lichaam op te nemen af; het percentage silicium in ons lichaam vermindert met de jaren op natuurlijke wijze.
Silicium speelt een essentiële rol bij de opbouw van collageen, elastine,keratine, stoffen die noodzakelijk zijn voor de regeneratie van kraakbeen, de structuur van pezen, ligamenten en vaatwanden en de remineralisatie van botweefsel.

Waarom bio-activated silicium?
In de natuur is silicium vooral aanwezig in minerale vorm (graniet, zand, kwarts etc.).
Mineraal silicium polymeriseert spontaan waardoor het weinig oplosbaar wordt en hierdoor moeilijk door ons organisme kan opgenomen worden.
 
Het exclusieve ‘bio-activatie’ procédé dat op de silicium molecule wordt toegepast, verhindert de polymerisatie en maakt het silicium dusdanig perfect opneembaar.

Indicatie

Silicium bio-activated is goed en snel opneembaar door het lichaam. Het bezit essentiële eigenschappen: 
- Het herstructureert de elastine- en collageen vezels; 
- Het is een krachtige remineralisator (botaanmaak); 
- Het speelt een rol in het cellulair metabolisme;
- Het is een natuurlijk anti-aging element 
- Het helpt in het ondersteunen en versterken van de weerstandfunctie.

Gebruik van DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel DUO

Voor gebruik, zacht schudden gedurende 30 seconden.
Voor de leeftijd van 50 jaar, neem 15ml per dag in het bijhorend maatbekertje 's morgens op nuchtere maag. 
Na 50 jaar, neem tijdens de eerste week 45ml per dag. 
Na één week neem 15ml per dag. 
Kuur van 3 maanden is aanbevolen.

Ingrediënten DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel DUO

Ingrediënten (hoeveelheid per 15 ml/45 ml): 
Gezuiverd Water, Silicium­zuur onder monomere vorm (43,8 mg/131,4 mg), Urtica dioica/Grote brand­netel (1,125 mg/3,375 mg), Aroma’s, Fosforzuur (stabilisator).
€ 74,40
€ 44,95
(€ 22,48 / l)

Laatste reviews en ervaringen met DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel DUO

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Concluant

  La bouteille est presque vide et nous n'hésiterons pas à recommander ce produit. Les bienfaits pour les articulations et muscles sont assez impressionnant et rapidement ressenti. Ce produit n'a pas de goût particulier, il est neutre et est facile à avaler à jeun.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Belangrijker dan calsium

  Silicium met brandnetel werd mij door een arts aanbevolen om mijn stijvere gewrichten soepelder te maken. Ik heb daar sinds de menopause veel last van. Ook heel belangrijk voor de botvorming om zo osteoporose te voorkomen. Farmaline had deze in promotie staan want is vrij duur.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer goed

  snelle levering en interessante prijs

  Was deze beoordeling nuttig?

DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel DUO kopen

Je kan DexSil Original Organisch Silicium Bio-Activated + Brandnetel DUO van het merk DexSil , geproduceerd door PERRIGO BELGIUM NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Chondroïtine of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten